reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Jejku jestem. Bardzo dużo piszecie będę nadrabiać na bieżąco.
Dzisiaj przypomniałam sobie, ze mam wizytę i to w dodatku nie wiedząc na która godzinę ehhhh......
Ale udało się, szyjka nienaruszone. Wykaz pobrany. Krążka nie będzie póki co bo doktor boi się o infekcje . Jak szyjka będzie spadać to wtedy. A i mam zdjęcie :) zgadnijcie kto to :) laski Wy poważnie z tymi torbami ??? Ja chyba jestem najbardziej leniwa w kwestii zakupów i przygotowań . Dosłownie nawet nie myślę o tym.....:D
20170823_182204.jpg

Załączniki

• 20170823_182204.jpg
    20170823_182204.jpg
    294,2 KB · Wyświetleń: 510
reklama
Dzisiaj przypomniałam sobie, ze mam wizytę i to w dodatku nie wiedząc na która godzinę ehhhh......
Ale udało się, szyjka nienaruszone. Wykaz pobrany. Krążka nie będzie póki co bo doktor boi się o infekcje . Jak szyjka będzie spadać to wtedy. A i mam zdjęcie :) zgadnijcie kto to :) laski Wy poważnie z tymi torbami ??? Ja chyba jestem najbardziej leniwa w kwestii zakupów i przygotowań . Dosłownie nawet nie myślę o tym.....:DZobacz załącznik 819738
Super:) fajny maluszek :)
Ja mam w piątek wizytę,bez usg z położna i właśnie nie wiem na która godzinę a nie mogę się dodzwonić do niej :D
Spoko ja tez nie myśle o takich rzeczach,po co się stresować teraz szpitalem czy zakupami. Pomalutku :)

Ale udało się, szyjka nienaruszone. Wykaz pobrany. Krążka nie będzie póki co bo doktor boi się o infekcje . Jak szyjka będzie spadać to wtedy. A i mam zdjęcie :) zgadnijcie kto to :) laski Wy poważnie z tymi torbami ??? Ja chyba jestem najbardziej leniwa w kwestii zakupów i przygotowań . Dosłownie nawet nie myślę o tym.....:DZobacz załącznik 819738
Cudny maluszek [emoji4] bardzo się cieszę, że ostatnie wydarzenia nie odbiły się na stanie szyjki. A jak Ty się czujesz?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudny maluszek [emoji4] bardzo się cieszę, że ostatnie wydarzenia nie odbiły się na stanie szyjki. A jak Ty się czujesz?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Zrozum który to dwójka różnych dzieci . Ciekaw byłam czy się zorientujecie ;))))
Ja dobrze dzięki. W zamkniętym rozwinę myśl jak się ogarne sama w sobie :)

Ja chyba we wrześniu się ogarne ... z przygotowaniami

Maja J miałam tak z Maksiem...zaskoczenie całkowite.

Zrozum który to dwójka różnych dzieci . Ciekaw byłam czy się zorientujecie ;))))
Ja dobrze dzięki. W zamkniętym rozwinę myśl jak się ogarne sama w sobie :)

Ja chyba we wrześniu się ogarne ... z przygotowaniami

Maja J miałam tak z Maksiem...zaskoczenie całkowite.
No to kamień z serca. Odpoczywaj sobie i wróć jak bedziesz gotowa [emoji4] [emoji10]

reklama
Do góry