reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

we wrześniu :) Po 1 porodzie wiem ,że jednak lepiej być przygotowanym wcześniej bo nie znamy dnia ani godziny .
Ja się tym nie przejmuje może z tego względu, że Lublin nie jest duży więc do szpitala też nie ma wielkiej odległości. Mam też na miejscu siostrę i rodziców, więc w nagłych sytuacjach na pewno ktoś mi szybko dowiedzie potrzebne rzeczy. A najważniejsza dla mnie lista żebym nie musiała się zastanawiać co mi trzeba jak nie będę miała głowy :)

yuudhqvkh0cpri5e.png

reklama
Ja się tym nie przejmuje może z tego względu, że Lublin nie jest duży więc do szpitala też nie ma wielkiej odległości. Mam też na miejscu siostrę i rodziców, więc w nagłych sytuacjach na pewno ktoś mi szybko dowiedzie potrzebne rzeczy. A najważniejsza dla mnie lista żebym nie musiała się zastanawiać co mi trzeba jak nie będę miała głowy :)

yuudhqvkh0cpri5e.png
ja tez miałam takie luźne podejście w 1 ciązy i w 35 tyg w nocy odeszły mi wody a ja nic nie miałam do szpitala kupione :/ Później patrzyli na mnie jak na debila ,że przyjechałam bez niczego ...a gdzie ma pani podkłady ?a koszule ? a to a tamo a sramto :/ Później S na szybko kupił mi w aptece 24h to co się dało a i tak brakowało mi pare rzeczy

yuudhqvkh0cpri5e.png
A gdzie bedziesz rodzic? Ja jesli dotrwam do 36 tyg to Świdnik. Jeśli jednak wcześniej to Jaczewskiego lub Staszica z naciskiem na ten drugi. Muszę się kiedys przejechać i popytać co w którym muszę mieć ze sobą.

ja tez miałam takie luźne podejście w 1 ciązy i w 35 tyg w nocy odeszły mi wody a ja nic nie miałam do szpitala kupione :/ Później patrzyli na mnie jak na debila ,że przyjechałam bez niczego ...a gdzie ma pani podkłady ?a koszule ? a to a tamo a sramto :/ Później S na szybko kupił mi w aptece 24h to co się dało a i tak brakowało mi pare rzeczy
Dlatego ja wolę być gotowa. Moja siostra swoje bliźnięta urodziła w 31tyg i 6 dniu. Nigdy nic nie wiadomo...

Jak czesto pijesz pokrzywę?
Co drugi dzień ;-) odstawiłam żelazo w tabletkach i zobaczymy czy napar z pokrzywy poradzi sobie żeby podnieść żelazo. Po tabletkach to takie dziwne zaparcia były a ze ginka pozwoliła mi odstawić tabletki to próbuje jakoś naturalnie podnieść wyniki ;-) dam znać po 31 sierpnia czy jest ok wynik

Dziewczyny plus size gdzie kupujecie te majty poporodowe, żeby dupa wlazła? [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry