reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Co do pokrzywy, mi jedna szklanka dziennie pomogła.. Plus barszcz kiszony. Wyniki pięknie poszły nad kreskę. Przy buraczkach dodatkowo nie ma mowy o żadnych zaparciach.

Tak czytam o Waszych delegliwosciach i dopiero do mnie dociera, że chyba jestem w mniejszości. Gdyby nie to, że mam ciążowy brzuszek to bym nie wiedziała, że w ciąży jestem. Za miesiąc planuję iść na zwolnienie aby troszkę odsapnac przed porodem.. Czasem w nocy się budzę faktycznie, ale to sporadycznie. Co do ruchów to malutka jest bardzo delikatna. Ma swój rytm, ale i tak to wszystko jest gdzieś takie eteryczne. I jak czytam o waszych ruchach to czasem się martwię dlaczego ona taka delikatna jest jeszcze (a jutro zaczynam 27 tydzień!)

Jedynie z problemów, to kotek mi bardzo choruje i jestem tym zmartwiona. Serce mi pęka jak na niego patrzę. Leczymy go, a on jest dzielny. Oby szybko mu przeszło. Moje kochane kudlate maleństwo.

Wczoraj przygotowałam mu barfa z 4 kg mięsa. Od 5 lat zajmuję się dietą kocią, to moja wielka pasja.

Powodzenia dziś na wizytach. Ja w przyszłym tygodniu wybieram się na krzywą w końcu.

Dziewczyny jestem ze styczniowych mam sorki że się wtrącam ale skąd macie tę pokrzywę do picia? Można kupić w aptece? Tez mi żelazo siada

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

1503402110-aaaaaa.png

Dobra promka :D

p19uflw1nv024jhl.png
Daj spokój, ja dzisiaj trochę zostawiłam w rossmanie. Zapas mam chyba na rok ;-)

Nie wiem czy widziałyście, ale wg aplikacji Rossmanna ta ich promocja - 49% łapie się też na balsamy dla ciężarnych [emoji6]. Ja uwielbiam balsam Palmersa i muszę sobie jeszcze dokupić skoro wyjdzie za 16 zł [emoji6].

@Rossiczka Wasz bank Wam zapowiedział podwyżkę oprocentowania czy to jakoś ogólnie wszędzie podskoczy (a ja jak zwykle nie ogarniam takich newsów [emoji6])?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszędzie, bo WIBOR ma iść w górę. Czyli wzrasta Ci oprocentowanie kredytu. Teraz jest poniżej 2% A prognozy głoszą że nawet do 6% ma wzrosnąć

A gdzie bedziesz rodzic? Ja jesli dotrwam do 36 tyg to Świdnik. Jeśli jednak wcześniej to Jaczewskiego lub Staszica z naciskiem na ten drugi. Muszę się kiedys przejechać i popytać co w którym muszę mieć ze sobą.
Na Kraśnickich :) Siostra tam rodziła i mam tam lekarza prowadzącego i koleżankę położną.

yuudhqvkh0cpri5e.png

Ja torbę chcę mieć gotową miesiąc przed terminem. Za niedługo będę sobie organizować rzeczy. Muszę tylko z przyjaciółką porozmawiać co brała do szpitala bo będę rodzić w tym samym co ona :)

reklama
Kupiłam sobie koszule do szpitala i stanik do karmienia takie najzwyklejsze bo koszuli nienawidze ale jak trzeba to trzeba jeszcze jakie klapki podklady i nie wiem co tam jeszcze pomalu kompletuje sobie torbe do szpitala zeby miec z glowy

Do góry