reklama
MagMag
Fanka BB :)
Co do pokrzywy, mi jedna szklanka dziennie pomogła.. Plus barszcz kiszony. Wyniki pięknie poszły nad kreskę. Przy buraczkach dodatkowo nie ma mowy o żadnych zaparciach.
Tak czytam o Waszych delegliwosciach i dopiero do mnie dociera, że chyba jestem w mniejszości. Gdyby nie to, że mam ciążowy brzuszek to bym nie wiedziała, że w ciąży jestem. Za miesiąc planuję iść na zwolnienie aby troszkę odsapnac przed porodem.. Czasem w nocy się budzę faktycznie, ale to sporadycznie. Co do ruchów to malutka jest bardzo delikatna. Ma swój rytm, ale i tak to wszystko jest gdzieś takie eteryczne. I jak czytam o waszych ruchach to czasem się martwię dlaczego ona taka delikatna jest jeszcze (a jutro zaczynam 27 tydzień!)
Jedynie z problemów, to kotek mi bardzo choruje i jestem tym zmartwiona. Serce mi pęka jak na niego patrzę. Leczymy go, a on jest dzielny. Oby szybko mu przeszło. Moje kochane kudlate maleństwo.
Wczoraj przygotowałam mu barfa z 4 kg mięsa. Od 5 lat zajmuję się dietą kocią, to moja wielka pasja.
Powodzenia dziś na wizytach. Ja w przyszłym tygodniu wybieram się na krzywą w końcu.
Tak czytam o Waszych delegliwosciach i dopiero do mnie dociera, że chyba jestem w mniejszości. Gdyby nie to, że mam ciążowy brzuszek to bym nie wiedziała, że w ciąży jestem. Za miesiąc planuję iść na zwolnienie aby troszkę odsapnac przed porodem.. Czasem w nocy się budzę faktycznie, ale to sporadycznie. Co do ruchów to malutka jest bardzo delikatna. Ma swój rytm, ale i tak to wszystko jest gdzieś takie eteryczne. I jak czytam o waszych ruchach to czasem się martwię dlaczego ona taka delikatna jest jeszcze (a jutro zaczynam 27 tydzień!)
Jedynie z problemów, to kotek mi bardzo choruje i jestem tym zmartwiona. Serce mi pęka jak na niego patrzę. Leczymy go, a on jest dzielny. Oby szybko mu przeszło. Moje kochane kudlate maleństwo.
Wczoraj przygotowałam mu barfa z 4 kg mięsa. Od 5 lat zajmuję się dietą kocią, to moja wielka pasja.
Powodzenia dziś na wizytach. Ja w przyszłym tygodniu wybieram się na krzywą w końcu.
Dziewczyny jestem ze styczniowych mam sorki że się wtrącam ale skąd macie tę pokrzywę do picia? Można kupić w aptece? Tez mi żelazo siada
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja mam ze sklepu zielarskiego. Jest też w ekologicznych. Najlepsza jest taka sypana, nie w torebkach[emoji4]Dziewczyny jestem ze styczniowych mam sorki że się wtrącam ale skąd macie tę pokrzywę do picia? Można kupić w aptece? Tez mi żelazo siada
Rossiczka
Moderatorka
Daj spokój, ja dzisiaj trochę zostawiłam w rossmanie. Zapas mam chyba na rok ;-)
Dobra promka
Rossiczka
Moderatorka
Wszędzie, bo WIBOR ma iść w górę. Czyli wzrasta Ci oprocentowanie kredytu. Teraz jest poniżej 2% A prognozy głoszą że nawet do 6% ma wzrosnąćNie wiem czy widziałyście, ale wg aplikacji Rossmanna ta ich promocja - 49% łapie się też na balsamy dla ciężarnych [emoji6]. Ja uwielbiam balsam Palmersa i muszę sobie jeszcze dokupić skoro wyjdzie za 16 zł [emoji6].
@Rossiczka Wasz bank Wam zapowiedział podwyżkę oprocentowania czy to jakoś ogólnie wszędzie podskoczy (a ja jak zwykle nie ogarniam takich newsów [emoji6])?
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
JaneHeart
Na Kraśnickich Siostra tam rodziła i mam tam lekarza prowadzącego i koleżankę położną.A gdzie bedziesz rodzic? Ja jesli dotrwam do 36 tyg to Świdnik. Jeśli jednak wcześniej to Jaczewskiego lub Staszica z naciskiem na ten drugi. Muszę się kiedys przejechać i popytać co w którym muszę mieć ze sobą.
gie_er
A co tam jeszcze można kupić? Bo ja słabo ogarnięta jestem i nie wiem że coś takiego istnieje [emoji6]ja wszystkie te rzeczy do porodu kupuje w tej hurtowni na damrota mają duży wybór i tanio
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kupiłam sobie koszule do szpitala i stanik do karmienia takie najzwyklejsze bo koszuli nienawidze ale jak trzeba to trzeba jeszcze jakie klapki podklady i nie wiem co tam jeszcze pomalu kompletuje sobie torbe do szpitala zeby miec z glowy