reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Ide budzić męża [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Tak odnośnie braku pożycia seksualnego [emoji23]
Zobacz załącznik 819250
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Angella210
@daruuunia3 Udanych zakupów
My zaczynamy ogrodzenie i chcemy mieć berneńczyka.Na początku było,że nowofundlanda albo owczarka kaukaskiego ale zmieniliśmy zdanie.Chcemy od początku przyzwyczaić psa do synka i żeby razem się wychowywali
My zaczynamy ogrodzenie i chcemy mieć berneńczyka.Na początku było,że nowofundlanda albo owczarka kaukaskiego ale zmieniliśmy zdanie.Chcemy od początku przyzwyczaić psa do synka i żeby razem się wychowywali
gie_er
No no, żeby się nie skurczył [emoji23][emoji23]Ide budzić męża [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dzień dobry W końcu wyszedł mi dobry cukier na czczo !!!!!
Dziewczyny mam pytanie : Łapią was kolki przy chodzeniu ?? Bo mnie tak od ponad tyg ciągle łapie z prawej strony
Dziewczyny mam pytanie : Łapią was kolki przy chodzeniu ?? Bo mnie tak od ponad tyg ciągle łapie z prawej strony
gie_er
Mnie kolki nie, ale jak wyleze na swoje drugie piętro to sapię jak stary zboczeniec [emoji6] super że cukier ok [emoji4]dzień dobry W końcu wyszedł mi dobry cukier na czczo !!!!!
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
hahaahhaahaha jesteś jedynaMnie kolki nie, ale jak wyleze na swoje drugie piętro to sapię jak stary zboczeniec [emoji6] super że cukier ok [emoji4]
CarlaR
"Jak stary zboczeniec" hahahah, ale się uśmiałam. Dobry tekstMnie kolki nie, ale jak wyleze na swoje drugie piętro to sapię jak stary zboczeniec [emoji6] super że cukier ok [emoji4]
reklama
JaneHeart
Ale dzisiaj się miły dzień zapowiada Od rana pada - uwielbiam w taką pogodę siedzieć w domu i nie mieć nic na głowie Wstałam wcześnie i pograłam w Stardew Valley, a na śniadanie zrobiłam placki z jabłkami W ciągu dnia muszę tylko zaliczyć fioletową płukankę, bo niestety włosy mi na słońcu żółcieją, a wieczorem może dziadków odwiedzimy Jaki dzisiaj chilllout ⛆☂[emoji98][emoji170]