reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

My już po wizycie. Wszystko jest dobrze. Dziewczynka zostaje dziewczynką :) waga to aż 728 g a dziś 23t6d. Na kolejne badanie muszę już zrobić obciążenie glukozą... Ciekawe jakie będą wyniki.

Z szyjką też wszystko dobrze, więc czekamy spokojnie do kolejnej wizyty we wrześniu :)

Także jestem szczęśliwa
gratulacje ;) Duża dziewczynka już

reklama
My już po wizycie. Wszystko jest dobrze. Dziewczynka zostaje dziewczynką :) waga to aż 728 g a dziś 23t6d. Na kolejne badanie muszę już zrobić obciążenie glukozą... Ciekawe jakie będą wyniki.

Z szyjką też wszystko dobrze, więc czekamy spokojnie do kolejnej wizyty we wrześniu :)

Także jestem szczęśliwa
Super wieści. Gratulacje [emoji9] [emoji7]

Ja robię zawsze z sola a nie cukrem :D i chude skwareczki

p19uflw1nv024jhl.png
Moje chlopaki to takie slodkie dupki

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety skończyło sie poronieniem i została na oddziale. Ale nie załamała sie. Dużo rozmawiała z lekarzem i stwierdziła, ze lepiej na poczatku niż później a w ciążę jeszcze zajdzie i będzie na lekach od początku i sie uda :) podziwiam ja

p19uflw1nv024jhl.png
Ech przykre to bardzo... Silna dziewczyna. Też sobie tak to tłumaczyłam, ale swoje w samotności i tak musiałam wypłakać. Dobrze że Cię ma :*

Dzień dobry. Gratuluje wszystkim zdrowych dzidzi :) my wczoraj byliśmy w gościach to moje dziewczynki tak szalały w brzuszku jak nigdy i tak do nocy aż:) a tu dostały takie prezenty to się pochwale :psukienki zanim założą to trochę minie,ale takie słodkie są te kiecki :yes: nie mogę się doczekać już kiedy maluszki będą z nami.
U nas dziś zupa z soczewicy i kiełbaski z grilla :D i relax. Miłego dnia i dobrego samopoczucia .

Załączniki

• IMG_3615.JPG
    IMG_3615.JPG
    127,1 KB · Wyświetleń: 111
  • IMG_3616.JPG
    IMG_3616.JPG
    122 KB · Wyświetleń: 111
reklama
powiedz mi a co bedziesz jesc np na obiad ?
jakie owoce najbardziej sa dozwolone ?
Owoce to max 300g dziennie (po 150g jednorazowo) i koniecznie nie rano i wieczorem bo wywalają mocno cukier wtedy. No i nie jemy owoców samych tj.można np z jogurtem naturalnym, albo jesz owoc i do tego kanapkę.
Na obiad dziś indyk gotowany i brokuły na parze.

Do góry