reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@DigitalGirl Super wiadomości ;)Fajnie,że udało Wam się tak z tym lekarzem.A co do cukrzycy-dasz radę !
@doublemummy Bardzo dzielna dziewczyna z Twojej koleżanki.Wiem,że ja bym na pewno ryczała.
@MagMag Duża dziewczyna już !Ale ten czas leci... ;)

Biorę się za sprzątanie bo jutro do teściowej przyjeżdżają goście i na pewno przyjdą też do nas z racji,że się przeprowadziliśmy na swoje i będą chcieli zobaczyć jak się urządziliśmy.Po wizycie u fryzjera jestem zadowolona-ciekawe co mój mąż na to hehe ;)

reklama
Dziewczyny wyszło mi na ostatnich badaniach, że mam bardzo niski poziom żelaza i za chwile dostanę jakieś leki. Jestem osobą, która leki bierze tylko w podbramkowych sytuacjach, więc chciała bym podnieść to żelazo odpowiednim jedzeniem. Poradzcie co najlepiej jeść? Wiem że buraki, szpinak, wołowinę, suszone pomidory ... i co jeszcze?

Ale jaja, byłam dziś trochę na mieście, jest mega gorąco, miałam kiecke i ... obtarlam spbie wewnętrzne strony ud, tu zaraz pod ciposzką, masakra. Umieram, a jutro mamy wesele. Pierwszy raz w życiu takie coś mi się przytrafiło, nawet nie miałam pojęcia że takie rzeczy się dzieją....Zna to któraś z Was dziewczynki? Helppppp

Dzień dobry. Gratuluje wszystkim zdrowych dzidzi :) my wczoraj byliśmy w gościach to moje dziewczynki tak szalały w brzuszku jak nigdy i tak do nocy aż:) a tu dostały takie prezenty to się pochwale :psukienki zanim założą to trochę minie,ale takie słodkie są te kiecki :yes: nie mogę się doczekać już kiedy maluszki będą z nami.
U nas dziś zupa z soczewicy i kiełbaski z grilla :D i relax. Miłego dnia i dobrego samopoczucia .
Przecudneeeee ciuszki

@DigitalGirl Super wiadomości ;)Fajnie,że udało Wam się tak z tym lekarzem.A co do cukrzycy-dasz radę !
@doublemummy Bardzo dzielna dziewczyna z Twojej koleżanki.Wiem,że ja bym na pewno ryczała.
@MagMag Duża dziewczyna już !Ale ten czas leci... ;)

Biorę się za sprzątanie bo jutro do teściowej przyjeżdżają goście i na pewno przyjdą też do nas z racji,że się przeprowadziliśmy na swoje i będą chcieli zobaczyć jak się urządziliśmy.Po wizycie u fryzjera jestem zadowolona-ciekawe co mój mąż na to hehe ;)
A co zrobiłaś z wloskami? Pochwal się:)

Niestety skończyło sie poronieniem i została na oddziale. Ale nie załamała sie. Dużo rozmawiała z lekarzem i stwierdziła, ze lepiej na poczatku niż później a w ciążę jeszcze zajdzie i będzie na lekach od początku i sie uda :) podziwiam ja

p19uflw1nv024jhl.png
Współczuję, biedna... ;(

reklama
Do góry