reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Kolezanka wyladowala w szpitalu z podejzeniem hipotrofi plodu masakra przez 2 tygodnie maly urosl tylko 200g i ma ledwo 2500kg w 38 tygodniu martwie sie bardzo ale jest w szpitalu pod opieka to bedzie dobrze napewno

To jej pierwsze dzieciątko???
Ja mam koleżankę ci rodzi wybitnie małe dzieci w terminie. Poza tym, że jej chłopcy ważyli po 2kg z hakiem to bardzo zdrowi. Mam nadzieję, że w przypadku Twojej koleżanki to to samo :-) trzymam kciuki.

reklama
Kolezanka wyladowala w szpitalu z podejzeniem hipotrofi plodu masakra przez 2 tygodnie maly urosl tylko 200g i ma ledwo 2500kg w 38 tygodniu martwie sie bardzo ale jest w szpitalu pod opieka to bedzie dobrze napewno
Na prenatalnych mi lekarz mówił że od 2500 wagi uważają za donoszone.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

No a ja mialam 2500 jak sie urodzilam i teraz baba jak sie patrzy tez mi sie wydaje ze panikuja za bardzo bo ma dobre przelywy , wody plodowe tez w porzasku, zadnych wad nie widac wszystkie wyniki tez oki cala ciaze miala bezproblemowa. Jest pod kontrola to zobaczymy co bedzie.

Gratulacje udanych wczorajszych wizyt i powodzenia na dzisiejszych !! ;*

@Maglik cudne zdjęcie, super ze wszytko ok ;)

@reniuszek będzie dobrze.! ja tak miałam w drugiej ciąży, chciała wyjść już w 25 tyg potem coś koło 30, a wyszła w 43 tyg ;)

Ile placilyscie za badanie glukozy? Mnie to czeka 20go czyli za kilka dni. Ale będzie rzygansko ;) wezmę cytryne mam nadzieję że jakoś pójdzie. Z żadną ciąża nie miałam problemu więc tym razem też
Mam nadzieję. ;)
[emoji33]

......:::::::::22t. i 2d::::::::.........

reklama
Ja 15 zł i glukozę dawali oni :)

p19uflw1nv024jhl.png
Loo, a myślałam że coś koło 100zl trzeba będzie zabulic xD

Do góry