reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Uh spac nie moge i was czytam.

Gratuluje wizyt. A za ciebie reniuszku mocno trzymam kciuki, niech ta paciorkowa franca odpusci a szyjka sie wydluzy!!! Jas da rade, silny chlopak, trzyma sie mamy i jeszcze nie pusci tak latwo!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co za koszmarna noc. Najperw było mi gorąco, potem za zimno. Śniło mi sę chyba dosłownie wszystko. Całą noc ciągnął mnie brzuch, a teraz bolą mnie zatoki -.- Jak nie urok to... Idę zrobić królikowi śniadanie i wracam do łóżka. Nawet nie ma mowy żebym wystawiła łeb poza ^^ Marzę o dobrym samopoczuciu, serio. Ciągle coś jest nie tak :/

Co za koszmarna noc. Najperw było mi gorąco, potem za zimno. Śniło mi sę chyba dosłownie wszystko. Całą noc ciągnął mnie brzuch, a teraz bolą mnie zatoki -.- Jak nie urok to... Idę zrobić królikowi śniadanie i wracam do łóżka. Nawet nie ma mowy żebym wystawiła łeb poza ^^ Marzę o dobrym samopoczuciu, serio. Ciągle coś jest nie tak :/
Nakarm uszatego i wracaj do łóżka świat wydarzenia się lepszy [emoji4] ja codziennie mam jakieś dziwne bóle i mimo, że mam już dziecko nie umiem określić ich charakteru ani zbytnio miejsca. Dziś od rana mam.np wrażenie że boli mnie tak pulsacyjnie prawa część wzgórka łonowego i jest to bardzo nieprzyjemne.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Bry. Mnie od wczoraj od obiadu meczy biegunka... meczace to eh. Dziewczyny piekne dzieciaczki i gratuluje cudownych wiesci. A ty reniuszku kochanie odpoczywaj i wszystko bedzie dobrze :***** leje dzisiaj i zimno a ja pierwszy raz pozyczylam bluze od meza. Powiem wam wygodna i nie oddam juz do porodu [emoji14]
1502342616-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nakarm uszatego i wracaj do łóżka świat wydarzenia się lepszy [emoji4] ja codziennie mam jakieś dziwne bóle i mimo, że mam już dziecko nie umiem określić ich charakteru ani zbytnio miejsca. Dziś od rana mam.np wrażenie że boli mnie tak pulsacyjnie prawa część wzgórka łonowego i jest to bardzo nieprzyjemne.

Ja tak miałam przez ostatnie 2 dni. o_O W ogóle takie dziwne bóle w dziwnych miejscach to chyba standard ^^ Mój Mąż to tylko za mna chodzi i się pyta a co z magią 2 trymestru?! -.- Już mam dość tego określenia [emoji14] Chcę 3 to da mi święty spokój. A jeszcze miałam zagwózdkę ostatnio co to ze mnie wyszło takie glutowate i sztywne. Ale potem pomyślałam że przecież współżyliśmy. No i wczoraj potwierdziłam tą tezę, bo znów się ten dziwny śluz pojawił. W życiu czegoś takiego nie widziałam! Ciąża jest jak jakaś totalna magia xD Dzieje się dosłownie wszystko co nie miało do tej pory miejsca. Dobrze że Wy jesteście, bo sobie przypomniałam o Reni przygodach z czopem ;) Tak to też bym świrowała xD

Z ciekawszych doświadczeń to moje dziecko wczoraj skopało ojca. Tzn. dostałam ja, ale w kierunku Ł. Zaczął mi się drzeć do brzucha z jakąś głupawą piosenką. Jak się Młody w brzuchu wkurzył xD Nie lubi krzyku. W ogóle nie lubi jak jest głośno. Kopie mnie wtedy co sił w nóżkach i się napina. Najlepiej jak jest cisza, ćwierkające ptaszki, szum wiatru. Nawet padający deszcz. Lubi spokój mój mały Piekielnik <3 Tak jak ja :)

No nic, król nakarmiony. Ja zrobiłam sobie koperkową herbatę na te biedne zatoki i spróbuję to przespać. Może w końcu będzie lepiej :)

Cześć Dziewczyny :-)
@iwilleatyou szczesciara ;-) ja dzisiaj mojego bluzę założyłam to ledwo zamek dopielam ;-) Z tym że mój to wszystko slim fit nosi....

@Eraja ściskam i rozumiem. Ja nie choruje, niby wszystko ok a czuje się fatalnie. Cały czas narzekam etc, najgorsze że nie potrafię wziąć się w garść :-(

Jeszcze T. mnie wkurzyl, bo w jednym sklepie teraz jest kod na 20% , chciałam zamówić kokon i inne bzdety, a ten znowu że przecież tyle czasu po co mi to.... A ja po pierwsze już chciałabym powoli zbierać te rzeczy, a po drugie wydaje mi się że każdy grosz zaoszczedzony na wyprawce jest ważny. Po prostu z nim oszalec można

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie dzisiaj uswiadomilam ze do następnej wizyty czas upłynie od tak sobie mega szybko i mogę usłyszeć na niej, ze za 6. tygodni wywolujemy :D zapomnialam, ze wczoraj wspominał, że jeśli duży chłopak będzie to wczesniej wywołanie lub cięcie ;)

p19uflw1nv024jhl.png
Jak to za 6 ? :-)
Ja to od wizyty w środę to jeszcze minimum z 13 tygodni liczę ;-)

@Rossiczka marudzą te nasze facety jak baby w ciąży, nie? ;) Hihihihi :)

Też coś ostatnio nie mogę się pozbierać. Ł mi co chwilę dowala jakimiś tekstami. Kocham Go, ale chwilami jest bezmyślny -.- Może wyznaczę sobie cel że od weekendu będzie dobrze. Jakos zaczaruję ten mój umysł i da mi się nacieszyć ciążą i brzuszkiem. Już sama nie wiem. Wiem że brak ruchu też robi swoje. Wcześniej jak czułam się dupiato to zakładałam adidaski, mocna muzyka na uszy i szło się biegać. A teraz nawet durny spacer jest jak maraton :/

Bry. Mnie od wczoraj od obiadu meczy biegunka... meczace to eh. Dziewczyny piekne dzieciaczki i gratuluje cudownych wiesci. A ty reniuszku kochanie odpoczywaj i wszystko bedzie dobrze :***** leje dzisiaj i zimno a ja pierwszy raz pozyczylam bluze od meza. Powiem wam wygodna i nie oddam juz do porodu [emoji14]
1502342616-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana współczuję i zazdroszczę jednocześnie bo ja mam uczucie jakby mi się ciągle chciało, idę do łazienki i nic z tego [emoji20] młoda może jakoś dupiato naciska [emoji20]

reklama
Mamuśki kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]

Ja dziś spać nie mogłam. Jakoś męczy mnie ta różnica w wadze moich Smerfów. Do tego dieta i anemia. Same czarne myśli. Mój doktor na urlop rusza i na jego polecenie za 2 tyg mam usg kontrolne u innego. Chyba by mi tego nie nakazał gdyby coś go nie zmartwiło... Chyba kupię torby i na wszelki wypadek będę kompletowac to co niezbędne jest w szpitalu.

Dziewczyny z Lubelskiego mam pytanie. Doktor przewiduje u mnie wcześniaki i raczej kieruje do szpitala na Staszica w Lublinie, bo mają tam oddział dla wcześniaków. Nic nie wiem o tym miejscu. Wiecie coś może??

A jeszcze padło pytanie o męża, kiedy wraca, bo przydałby się już. No ale co ja mogę zrobić? Jeszcze z miesiąc nie wroci[emoji24][emoji24][emoji22]

Do góry