Zinc
Fanka BB :)
Masakra z tymi sąsiadami no szok! Nie wiem co bym zrobiła! Mnie to wkurza jak na górze w kółko sąsiedzi chodzą bez kapci albo ćwiczą nie wiem łupanina czasami taka że hej, prosiłam ich wrzucałam im listy proszące, ale pomogło na krótko... Marzę o własnym domu...Dziewczyny bardzo serdecznie Wam gratuluję takich pięknych dzieciątek Już nam bliżej jak dalej do spotkania na żywo z naszymi małymi cudami ^^
Ech, ja mam na dziś dość... Mam nad sobą sąsiadów którzy co jakiś czas wylewają resztki za okno -.- A że my na parterze to parapet ugnojony, okna uciapane... Nie mam pojęcia które to piętro tak nam syfi. Jak tak dalej pójdzie to chyba kodeksem wykroczeń postraszę :/
Wyszorowałam to wszystko ale teraz tak mnie brzuch ciągnie że do porodu to chyba ostatni raz. Chciałam sobie jeszcze troszkę poodkurzać a tu bach - trzeba leżeć.
W sklepie to samo kolejka jak 150. Same starsze babcie i żadna nie przepuści w kolejce a ja mało co nie upadłam. Już sama do sklepu nie wyjdę...
Nie lubię dziś ludzi Chowam się pod kocyk... Najętniej z lodami bym się ukryła ale jeszcze mi nie wolno.
Co do ludzi to zgadzam się, Panie czasami puszczą, nawet starsze, ale bardzo rzadko, natomiast panowie w ogóle! Ani w sklepie, ani w aptece, nic! Ostatnio jak czekałam do pobrania krwi 3 młodych panów miałam przed sobą i chociaż jak wół było napisane że kobiety w ciąży bez kolejki to każdy udawał że nie widzi... A nie chciało mi się wykłucać... [emoji20]