reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Zdrzemnęłam się na chwile. I w sumie dalej chce mi się spać xD Upał chyba wraca. Kurcze... A już było fajnie. No nic idę jeszcze w kimę ale już pod samym kocem ;) Przez tą żołądkową dietę mam za mało kalorii i nic tylko bym spała. Chcę już mieć zdrowy brzuch. Zwłaszcza że w sobotę mamy imprezę pracowniczą i też mam się pojawić. A będziemy świętować w takim fajnym miejscu że aż żal będzie nie zjeść ^^

@Rossiczka ja nawet na krówki nie patrzę bo nie mogę, tak mnie mdli xD Za to od paru dni chodzi za mną sernik z rodzynkami i na górze z czekoladą. No oddałabym siebie za to ^^ Jak będę zdrowa to spróbuję zrobić. Nigdy nie piekłam sernika :D
Z Tobiaszkiem nie ma że nie chcesz, bo mdli ;-)

reklama
Hejka Dziewczyny :)
Dopiero dziś dołączyłam do Was na forum :)
mam nadzieję , że będę zaglądać tutaj regularnie ;D
Termin mam na 20 grudnia ;) i mam nadzieję , że za dużo sie nie zmieni .
Jest to moja pierwsza ciąża ;) Od początku czułam się dobrze , całe szczęście ;)

Dziewczyny które czują już kopniaki i widać je na brzuszku powiedzcie mi czy wasze maluchy mają jakieś stałe pory aktywności czy raczej zależy od dnia ? Bo moja zaczęła ostatnio mnie kopać i nie wiem czy powinna codziennie o tych samych porach kopać czy to zależy od niej kiedy się jej zachce? Wiem że głupie pytanie ale to moja pierwsza ciąża a nie mam się kogo zapytać bo u teściowej jestem

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny które czują już kopniaki i widać je na brzuszku powiedzcie mi czy wasze maluchy mają jakieś stałe pory aktywności czy raczej zależy od dnia ? Bo moja zaczęła ostatnio mnie kopać i nie wiem czy powinna codziennie o tych samych porach kopać czy to zależy od niej kiedy się jej zachce? Wiem że głupie pytanie ale to moja pierwsza ciąża a nie mam się kogo zapytać bo u teściowej jestem

U mnie też głównie wieczorem.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Cześć wszystkim, ja dziś mam połówkowe w związku z czym stresik jest [emoji12]zaciskam kciuki za pozostałe wizytujące. Gratulacje też dla Gie_er Eklerki i Zink- cudowne dzieciaki [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Życzę udanych wizyt

Co do ruchów to różnie jest u mnie raz rano ją czuje aktywniejsza a nie raz wieczorem

Zaczynają się u mnie dni leniwe znów nic mi się nie chce a to wyjazdu 3 dni a ja nic nie mam ogarnięte nawet mi się nie chce jechać na wczasy najchętniej bym cały dzień spędziła w łóżku ale się nie da:(
A co do porodu jak o nim myślę to też zaczynam się bać i sama nie wiem co bym wolała czy znów rodzić SN czy CC mieć

reklama
Do góry