reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć kobietki, współczuję Wam tej glukozy, sama na razie o tym nie myślę, bo lekarz jeszcze nie kazał robić, pewnie na następna wizyte czyli we wrześniu nie to czeka.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Nie wiem jak to się stało ale źle się w kalendarz wpisałam bo to połówkowe miałam dzisiaj. Z dzieciakami wszystko ok :-) Rosną jak na drożdżach juz mają po 413 i 427g...

Załączniki

• IMG_20170807_102851~2.jpg
    IMG_20170807_102851~2.jpg
    479,2 KB · Wyświetleń: 113
  • IMG_20170807_102900~2.jpg
    IMG_20170807_102900~2.jpg
    455,3 KB · Wyświetleń: 106
Hej, gratulacje dobrych wieści... znów mam troszkę do nadrobienia bo wczoraj miałam mały wypadek, na szczęście skończyło się chyba tylko na dużym strachu ale już niezbyt byłam w stanie pisać. Udanego dnia życzę i jeśli któreś jeszcze czekają dziś na wizyty, to powodzenia. :)

reklama
Do góry