reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja mam tendencje do rzygania po glukozie. Mój mąż jak był ze mną na badaniu w poprzedniej ciąży, to śmiał się ze chlusnelam w poczekalni jak po dobrej imprezie alkoholowej ;-) A mi wtedy było tak wstyd....

W poprzedniej ciąży miała wyszła hipoglikemia rwaktywna, ciekawe co teraz będzie

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam tendencje do rzygania po glukozie. Mój mąż jak był ze mną na badaniu w poprzedniej ciąży, to śmiał się ze chlusnelam w poczekalni jak po dobrej imprezie alkoholowej ;-) A mi wtedy było tak wstyd....

W poprzedniej ciąży miała wyszła hipoglikemia rwaktywna, ciekawe co teraz będzie

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się zastanawiam bo mam punkt pobrań 5 minut spacerkiem od domu czy każą mi siedzieć takiej zdechłej tam czy pozwolą iść do domu i wrócić.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się zastanawiam bo mam punkt pobrań 5 minut spacerkiem od domu czy każą mi siedzieć takiej zdechłej tam czy pozwolą iść do domu i wrócić.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi zawsze lekarz mówi że trzeba siedzieć na tyłku, bo spala się cukier maszerujac etc

Witam, my dopiero po sniadanku,teraz siedze i czekam na meza,bo sie wybrał sam na zakupy ciuszków do jakiegoś second hand u :-D ciekawe co tam znajdzie :rolleyes2:
Dziś zachciało mi się rybki i będę robić po grecku:p
Miłego dnia i zdrówka wszystkim.

Ja też dzisiaj poszłam na glukoze, ale okazało się że muszę mieć ze sobą roztwór i nic z tego nie wyszlo. Jutro rano idę jeszcze raz. Napisz jak sie po niej czułaś i czy to rzeczywiście takie okropne?
Przykro mi z powodu Mamy przyjaciółki. To są straszne chwilę.
tez jutro ide :( Dzwoniłam wlasnie do laboratorium i nie trzeba miec swojej glukozy wiec tyle dobrze,ze nie musze leciec jeszcze do apteki

Ja też idę jutro,ale glukozę muszę mieć.Jak to przeżyje to będzie git ;)
Ja w sobotę i już mi słabo jak sobie przypomnę ten smak...

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Do góry