reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja też siedzę na glukozie.. Sam roztwór nie był taki tragiczny, ale teraz nie wiem czy bardziej chce mi się spać czy wymiotować .. Plus w tej przychodni taki zaduch.. A wyjść nie mogę..
@doublemummy mu dodatkowo nie pozwolono pić wody w trakcie.. Mogę zwilżać usta jedynie.. Do 10:50 chyba tu uschnę..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po śniadaniu i chyba się położę. Od kilku dni coś brzuch mnie "ciągnie"
Dziś zaczęłam 20tydzien więc już jestem w połowie [emoji3] ale ten czas leci... A dopiero co test robiłam.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Hej dziewczyny
Magda trzymaj się '
Dziewczyny współczuje krzywej cukrowej dobrze ze ja już mam to za sobą uff
Ten tydzień jest koszmarny dla mnie bo będę biegać po sklepach i szukać co mam jeszcze na te wczasy dokupić bo w sobotę wyjazd i tydzień odpoczynku zaraz idę po walizkę bo w kacu mojemu mężowi wytłumaczyłam że nie da rady dźwigać torby i plecaka bo się zarwie i znów będzie jęczał że go boli.
Uciekam dzieciaki budzić i na miasto

@M@gda kciuki za tatę! jesteśmy z Tobą. Trzymaj się dzielnie. Kalendarza na dziś nie trzeba bo nie ma wizyt. na jutro dużo osób jest

Co do glukozy to ja jestem pewna ze będę rzygać ;) ;/ przeraża mnie sama myśl wypicia tego.

Już Jutro USG!!! ale będę jako ostatnia z tych wszystkich osób co jutro wizytuja, bo mam po 20.30 wizytę.... dopiero ;(

......:::::::::21t. i 6d::::::::.........

Ja na krzywą wybieram się za 2 tygodnie, 24-go. Jak już pisałam u nas jest zakaz na cytrynę -.- Jak ja nie cierpię słodzonego [emoji14] Dziś wypiłam herbatę z płaską łyżeczką cukru, żeby kalorii trochę nadgonić i myślałam że bełtnę co dopiero po całm takim kubeczku, hihihi ^^ Zatkam nos i na raz xD Może nie obrzygam poczekalni, hihihi ;)

Jeden plus tej słodkiej herbaty. Olo tak się rozkopał że omało mi skóry nie przebił :D A już się o Niego martwiłam ;)

reklama
Ja na krzywą wybieram się za 2 tygodnie, 24-go. Jak już pisałam u nas jest zakaz na cytrynę -.- Jak ja nie cierpię słodzonego [emoji14] Dziś wypiłam herbatę z płaską łyżeczką cukru, żeby kalorii trochę nadgonić i myślałam że bełtnę co dopiero po całm takim kubeczku, hihihi ^^ Zatkam nos i na raz xD Może nie obrzygam poczekalni, hihihi ;)

Jeden plus tej słodkiej herbaty. Olo tak się rozkopał że omało mi skóry nie przebił :D A już się o Niego martwiłam ;)
Lepiej nie rzygać bo trza będzie drugi raz pić [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry