Angella210
Fanka BB :)
Ja też mam zamiar kogoś zatrudnić ze mną na te zakupy w lidlu bo znowu będzie szał na pewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mama w Gdańsku ma obok siebie lidl gdzie tak ludzie się nie rzucają, tam zawsze wszystko jest. Duplo dla Tobiasza czy inne to zawsze mi tam kupują ;-)Ja też mam zamiar kogoś zatrudnić ze mną na te zakupy w lidlu bo znowu będzie szał na pewno
Lepiej nie rzygać bo trza będzie drugi raz pić [emoji16]Ja na krzywą wybieram się za 2 tygodnie, 24-go. Jak już pisałam u nas jest zakaz na cytrynę -.- Jak ja nie cierpię słodzonego [emoji14] Dziś wypiłam herbatę z płaską łyżeczką cukru, żeby kalorii trochę nadgonić i myślałam że bełtnę co dopiero po całm takim kubeczku, hihihi ^^ Zatkam nos i na raz xD Może nie obrzygam poczekalni, hihihi
Jeden plus tej słodkiej herbaty. Olo tak się rozkopał że omało mi skóry nie przebił A już się o Niego martwiłam