reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witajcie!
Magda bardzo współczuję że Twój tata jest tak chory, wiem jak to strasznie boli... tule Cię mocno
DigitalGirl bardzo współczuję.... przykra wiadomość... powodzenia na badaniach
Eraja sukienkę powiadasz? Dawaj foto :-D

Ja już wstałam zaraz muszę obudzić Bartków bo na 10 maja trening ;-)
Wizyt dzisiaj nie ma? Za to jutro będzie zatrzęsienie ;-)
Miłego dnia życzę

reklama
Właśnie zeszłam z wagi. Tak mnie czyściło że wyrzuciłam z siebie wszystkie zebrane w ubiegłm tyg kilogramy o_O Teraz to nie wiem czy się cieszyć czy płakać ^^ Dziś mam dietę wzbogaconą o bułkę z masłem i szynką i cukrzoną herbatę :D Na szczęście czuję się lepiej jak wczoraj.

Dziewczyny, malo sie udzielam ale pojechalam do rodzicow... nie pisalam wam, ale tata w hospicjum jest i tam jezdze i sporo czasu spedzam. Jakby ktos mogl przynajmniej jutro kalendarz jeszcze.wstawic, bo jedziemy rano kilka rzeczy zalatwic i nie bede miala czasu na forum.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję tego czasu który teraz przeżywasz.. wiem co czujesz i ściskam Cię mocno.

Powiem Wam, że ciężka noc za mną. Dowiedziałam się wieczorem o śmierci mamy mojej przyjaciółki, bardzo mną to wstrząsnęło. W nocy obudziłam się z koszmaru o 2giej i do 5tej nie zasnęłam. Obudził mnie budzik o 6.15 bo idziemy na glukoze...już jestem głodna i nie wiem jak przeżyje te badanie.
3majcie kciuki żebym nie padła!
Ja też dzisiaj poszłam na glukoze, ale okazało się że muszę mieć ze sobą roztwór i nic z tego nie wyszlo. Jutro rano idę jeszcze raz. Napisz jak sie po niej czułaś i czy to rzeczywiście takie okropne?
Przykro mi z powodu Mamy przyjaciółki. To są straszne chwilę.

I ja dzisiaj na glukozie. Wstalam 6.15 i czekam. w jednym laboratorium zrobilam wszystko a na glukozę do innego przyjechalam i stoję w gigant kolejce :D wyjde stad może za 3 godziny :D a za glukozę na trzy wkłucia mam 15zl ;)

p19uflw1nv024jhl.png
To nie stój w kolejce tylko wchodź bez, w ciąży jesteś :)

Magda, trzymaj się Kochana. Choroba bliskiej osoby zawsze jest strasznie trudnym przeżyciem. Dużo siły życzę !

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

I ja dzisiaj na glukozie. Wstalam 6.15 i czekam. w jednym laboratorium zrobilam wszystko a na glukozę do innego przyjechalam i stoję w gigant kolejce :D wyjde stad może za 3 godziny :D a za glukozę na trzy wkłucia mam 15zl ;)

p19uflw1nv024jhl.png
Piona!!! Przezyjemy :D a Ty nie siedź w kolejce bo pacjenci z krzwej i ciężarne mają pierwszeństwo
Ja też dzisiaj poszłam na glukoze, ale okazało się że muszę mieć ze sobą roztwór i nic z tego nie wyszlo. Jutro rano idę jeszcze raz. Napisz jak sie po niej czułaś i czy to rzeczywiście takie okropne?
Przykro mi z powodu Mamy przyjaciółki. To są straszne chwilę.
Powiem Ci że nie jest źle..za 4min idę na drugie pobranie więc minęła godzina. Glukoza sama w sobie jest średnia ale bez problemu da się wypić. Wcinelam sobie pół cytryny i poszło. Teraz zamiast cukrem odbija mi się cytryną ;)

Hej Dziewczyny, mnie dzisiaj w nocy skurcz łydki złapał, więc pora na zwiększenie magnezu :-(
Tyle w weekend się nachodzilam, a niestety kondycja już nie ta... czułam się jak lokomotywa :-)

Mam zamiar na kilka rzeczy w lidlu zapolowac, ale pewnie będzie to trudne, może mamę zatrudnię :-)

Dzisiaj brzydko więc chyba pora na zakupy dla mnie, bo nie mam w co się ubierać i wyglądam jak pół d*** zza krzaka [emoji23]

reklama
Do góry