reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Wg badania usg komory boczne mózgu mają mieścić się w normie 10 mm, a w naszym wypadku wykazało 9,9 mm. Co wskazuje, ze jest na granicy. Może to być wodogłowie a równoczesnie nic...

reklama
Dziewczyny przepraszam że ja tak zniknęłam, trochę podczytuję Was ale miałam teraz duże zamieszanie. Przede wszystkim od wczoraj wreszcie jestem na L4! Macie w tym swoją zasługę bo mnie zmobilizowałyście [emoji3] ostatni tydzień w pracy to była masakra ale pożegnalny piątek mi to wynagrodził, tyle ciepłych słów, uścisków, życzeń nie spodziewałam się [emoji3] Wczoraj i dzisiaj z moim H. mieliśmy mnóstwo spraw do ogarnięcia łącznie z wizytą u gina, u okulisty, w Ikei a do tego dzisiaj oddaliśmy samochód do warsztatu na kilka dni bo już trzeba było... [emoji20] ściskam Was wszystkie mocno [emoji4]

Ach jeszcze jedno - wreszcie waga w górę - w 2tyg 1kg! [emoji3] i pierwszy raz w życiu mam 7 na początku! [emoji4]

U mnie jutro upał i burze. Podobno jest zagrożenie trąba powietrzna [emoji3] i później weekend upalny i burzowy znowu. Wczoraj 20km od nas był grad i zniszczył ludziom tyton

p19uflw1nv024jhl.png

Wooow! To oby ta trąba bokiem przeszła i nam Cię nie porwała :* Uważaj proszę jutro na siebie.

Kasze manne gotujesz na mleku a pozniej posypujesz cynamonem i cukrem :D tz ja posypuje bo wiekszosc ludzi je z sokiem malinowym hehe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Już wiem co jutro jem na śniadanie :D Dziękuję, dziękuję, dziękuję :*

Wg badania usg komory boczne mózgu mają mieścić się w normie 10 mm, a w naszym wypadku wykazało 9,9 mm. Co wskazuje, ze jest na granicy. Może to być wodogłowie a równoczesnie nic...

Wróżka Eraja czaruje. Czary mary, będzie zdrowe :* Zobaczysz ;) Tu tyle kciuków jest zaciśniętych że nie może być inaczej :)

Ach jeszcze jedno - wreszcie waga w górę - w 2tyg 1kg! [emoji3] i pierwszy raz w życiu mam 7 na początku! [emoji4]

Cieszę się, że Ty się cieszysz :D Ja byłam nieszczęśliwa, bo w pierwszej ciąży to chudłam na potęgę. W tej wręcz przeciwnie ;) Boję się niedzielnego ważenia :/

Kasza manna z sokiem malinowym mmm chyba też jutro zrobię [emoji846]
Monia zaciskam kciuki, myślę, że wszystko będzie dobrze [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Te upały są koszmarne. Z samego rana wybraliśmy się do Biedronki I miałam dość.
Ściskam kciuki za pozytywne wyniki badań usg.
Ja się już piątku nie mogę doczekać-usg.

Co do zgagi to pieczenie - ból na wysokości mostka I takie puste odbijanie. Przynajmniej ja tak mam. Narazie dwa razy mnie to paskudztwo dopadło. Wszystko przede mną.

Ile przytyłyście od początku ciąży?
Ja mam 7 kg na plusie.
Ja 6 kg, a jutro 23 tygodnie [emoji4]

reklama
Do góry