reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Matko mnie wszyscy straszą że na polowkowym okaże się ze dzieczyne będę mieć ;) w sumie w 14 tyg miałam powiedziane ze chłopak w 16 potwierdzenie zechloapak i teraz wizytę będzie dopiero w 22 tygodniu [emoji44] i wszyscy mi mówią że Dzieczyna się okaże hehe że oni tak mieli u siebie przypadek, a ja już ciuchy pokupowalam!! Raczej mój lekarz ma dobry sprzęt ;)

......:::::::::20t. i 6d::::::::.........

reklama
Idę na razie do tego którego mi wyznaczyli za 4 tygodnie bo on jest jednym z lepszych lekarzy jeżeli chodzi o USG genetyczne więc spodziewam się że wizyty może też będą ok. Ogólnie to mam jakieś zjazdy psychiczne i nie wiem czy to hormony czy pora na specjalistę.
Też bym zjadła spaghetti, ale chyba nie mam Skalników a na ten upał siła mnie nie wygrają [emoji6] my wczoraj byliśmy w restauracji w której mój mąż pracował kiedyś, ale głupio mi się aż zrobiło jak rachunek dali.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie martw się hormony, gorąco też męczy psychikę. Tule :*

Matko mnie wszyscy straszą że na polowkowym okaże się ze dzieczyne będę mieć ;) w sumie w 14 tyg miałam powiedziane ze chłopak w 16 potwierdzenie zechloapak i teraz wizytę będzie dopiero w 22 tygodniu [emoji44] i wszyscy mi mówią że Dzieczyna się okaże hehe że oni tak mieli u siebie przypadek, a ja już ciuchy pokupowalam!! Raczej mój lekarz ma dobry sprzęt ;)

......:::::::::20t. i 6d::::::::.........
Ja potajemnie na to liczyłam :D ale jak lekarz pokazał mi siusiaka na ekranie w zbliżeniu.....przestalam już marzyć :-D

Hormony na 100% ;) Nie martw się tym :*
Ehhh ale ja się wszystkiego boję ostatnio. Stanęło na tym, że jednak pojedziemy na 4 dni nad morze bo Nadia strasznie tęskni i ja też to boję się drogi, nie mogę słyszeć o chorych ludziach bo od razu wpadam w panikę że nie daj Boże któreś z moich dzieci zachoruje na coś poważnego, dzisiaj jestem sama w domu bo mąż na 2 zmianę poszedł rodzice nad morzem i aż mnie dusi w środku bo czuję się samotna i nie wiem co ze sobą zrobić:-( nie wiem jak komuś siedzenie samemu w domu może sprawiać przyjemność. Wyjeżdżamy 2.08 nad ranem, a wracamy w niedzielę kolo 15-16 mam nadzieję. Sąsiadka będzie 2 x dziennie przychodziła koty karmić do tego mój przyjaciel jadąc z pracy w środę i piątek wejdzie je pogłaskać a ja wpadam w histerię jak pomyślę że biedne będą samotne całe 4 dni... Nie wiem co się ze mną dzieje już w zeszłym roku miałam taką sytuację, że psycholog mnie wyciągnął z dołka ale wtedy to była kwestia zdrowotna a teraz czuję się jak w jakiejś czarnej dziurze...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Kierownik budowy nadzoruje ;-)
Przy bezalkoholowym ale za to mega zimnym :rofl:
received_1371762512909548.jpeg

Załączniki

• received_1371762512909548.jpeg
    received_1371762512909548.jpeg
    119,3 KB · Wyświetleń: 493
reklama
Cześć dziewczyny!
Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swego grona. Ja mam termin porodu na 22 grudnia. To moja trzecia ciąża. W najbliższy piątek usg połówkowe może dowiem się kto ukrywa się w moim brzuszku.
Jest tu jakaś mama z Łodzi lub Pabianic?

Do góry