reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej Mamuśki. Przepraszam, że mnie ostatnio nie ma, ale beze mnie przecież świat się nie zawali[emoji23][emoji6]
Mam siostrę i szwagra w domu i nie ma czasu na siedzenie na Internecie. I dobrze. Czas mi szybciej minie do powrotu męża.

@Ankuś bardzo mi przykro z powodu sytuacji z babcią. Mojej nie ma już kilka lat, a nadal boli. Ciągle jest w domu tylko: a pamiętasz jak babcia to albo tamto? A pamiętasz co babcia wtedy powiedziała? Albo co by teraz zrobiła?
Strasznie mi żal, że nie pozna moich dzieci. Doceniaj teraz każdą chwilę z nią spędzoną. Na zawsze zostaną Ci one w pamięci. I rób tyle zdjęć ile możesz. My ich prawie nie mamy, a szkoda.. . Ale zdrowia dla Niej i radość i z każdego dnia.

@reniuszek trzymam kciuki za Jasieńka. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Wszystkim gratuluję udanych wizyt i za wszystkie trzymam kciuki. Przepraszam, ale nie dam rady każdej z osobna pogratulować. Jak tylko siostra pojedzie wrócę na stałe.

U mnie tak sobie. Brzuch nadal twardy i napięty. Siedzę ile się da. Krasnalki kręcą się, więc to mnie uspokaja.
Idę gotować obiad. Dziś zupa gołąbkowa. Jeśli uwielbiacie gołąbki tak jak ja, a nie chce sie Wam ich robić to polecam ten sposób. Szybko, a smak ten sam. [emoji4]

Buziaki. I będę się odzywać najczęściej jak będę mogła [emoji7][emoji7][emoji9][emoji9]

reklama
@blair_90 no to takiego maila nie dostałam.. Dostałam tylko, że zamówienie zostało złożone i że zostanie dostarczone do 1.08.. Czyli jeszcze nie wysłali..

@MagMag bardzo mi przykro [emoji53][emoji53][emoji53].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja babcia odeszła tej nocy. Skończyła się pewna epoka. Nie pozostał mi już nikt z dziadków :(
Bardzo mi przykro wiem co czujesz

Ok dziewczyny uciekam pod prysznic młodego zaprowadzam do mamy i idę na kontrole mam nadzieje ze USG zrobi i będę wiedziała co tam siedzi i mam nadzieje że to dziewczynka jest

Rosiczka z dlugich na krotkie^^
1501155654-aaaaaa.jpeg
1501155660-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry