reklama
Rossiczka
Moderatorka
Czekamy na fotkiWyszlam od fryzjera i od razu lepsze samopoczucie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
Fanka BB :)
Na szczęście w poniedziałek mam wizytę, to może coś mi daKurcze. A kiedy masz badania ??? Ja brałam invag .
iwilleatyou
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne kwiaty i fajnie, że coś dotarło do Niego. Tobiaszkiem się rano zajął. Zobaczysz wspólny urlop będzie fajny. Powiedział Ci, że chce wszystko zrobić, żeby mieć czystą głowę. To dobrze wróży.Powodzenia na wizytach, M@gd@ udanego polowkowego i pięknych zdjęć
@Ankuś @Eraja no wczoraj wrócił z kwiatami około 20, więc znosnie. Myślałam że tym bukietem go walne, ale kwiatów szkoda mi.się zrobiło. Był w szoku chyba że taka wściekła jestem, więc zaczął się tłumaczyć że dużo pracy przed urlopem i jeszcze rzeczy z kancelarii chce wszystkie ogarnąć by móc odpocząć i czas z nami spedzic z wolną głową. Więc cała we łzach mu wygarnelam że nie mam pretensji o pracę, tylko potrzebuje pomocy. I nie wymagam mycia okien czy łazienki ale chociaż takie małe rzeczy jak pomoc przy Tobiaszku, w zakupach i innych.
Więc dzisiaj rano jak Tobiasz się obudził to pierwszy zareagował, może coś do tej głowy trafiło
Rossiczka
Moderatorka
Zobaczymy, chociaż mam nadzieje, że tak będzie jak mówiszPiękne kwiaty i fajnie, że coś dotarło do Niego. Tobiaszkiem się rano zajął. Zobaczysz wspólny urlop będzie fajny. Powiedział Ci, że chce wszystko zrobić, żeby mieć czystą głowę. To dobrze wróży.
A jak tam u Ciebie ?
Karolcia90
@misianka udanej wizyty [emoji6]
@reniuszek mam nadzieję, że szyjka już się nie będzie skracać tak szybko. A torbiel szybko się wchłonie
@chucherko współczuję takiej akcji! Deweloper naprawi tą wadę? U nas wkopując słupki do płotu uszkodzili w 2 lub 3 miejscach izolację na hali garażowej (nad halą są ogródki ludzi mieszkających na parterze) i czekamy aż deweloper przyjdzie i nam to naprawi (współczuję tego, że ludziom całe ogródki rozkopią). Twierdzili, że to tylko w jednym miejscu jest problem, przy takiej ulewie dość wyraźnie widać gdzie dokładnie cieknie, mamy zdjęcia i teraz będziemy pilnować by naprawili wszystko..
@Rossiczka czyli jednak chłopu trzeba jak krowie na rowie dokładnie i dosadnie powiedzieć o co chodzi [emoji6]. Mam nadzieję, że to nie będzie jednorazowy zryw męża w pomocy [emoji6].
@Millo trzymam kciuki za badania 9.08.
@M@gda super, że badania udane i wszystko jest ok [emoji16]. Ty się na jeszcze jedno połówkowe wybierasz, dobrze kojarzę? Czy to już było to 2?
Ale mam lenia.. Niby jestem w pracy, ale w taką pogodę tak ciężko mi się do czegokolwiek zmusić..
Wydawało mi się, że już uzbieraliśmy całkiem pokaźny stosik ciuszków dla Małej, wczoraj usiadłam i zrobiłam zdjęcia wszystkich (zrobiłam sobie katalog na dysku Google bym mogła na bieżąco sprawdzać ile czego mamy [emoji23][emoji6]) i okazuje się, że to dopiero mizerny początek [emoji6]. Czekam na zamówienie z Nexta i już bym chciała je obejrzeć na żywo. Macie jakieś doświadczenia z ich paczkami? Jak mam w mailu, że do 1.08 zostanie dostarczona to mogę się łudzić, że jeszcze jutro zdąży dojść [emoji6]?
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@reniuszek mam nadzieję, że szyjka już się nie będzie skracać tak szybko. A torbiel szybko się wchłonie
@chucherko współczuję takiej akcji! Deweloper naprawi tą wadę? U nas wkopując słupki do płotu uszkodzili w 2 lub 3 miejscach izolację na hali garażowej (nad halą są ogródki ludzi mieszkających na parterze) i czekamy aż deweloper przyjdzie i nam to naprawi (współczuję tego, że ludziom całe ogródki rozkopią). Twierdzili, że to tylko w jednym miejscu jest problem, przy takiej ulewie dość wyraźnie widać gdzie dokładnie cieknie, mamy zdjęcia i teraz będziemy pilnować by naprawili wszystko..
@Rossiczka czyli jednak chłopu trzeba jak krowie na rowie dokładnie i dosadnie powiedzieć o co chodzi [emoji6]. Mam nadzieję, że to nie będzie jednorazowy zryw męża w pomocy [emoji6].
@M@gda super, że badania udane i wszystko jest ok [emoji16]. Ty się na jeszcze jedno połówkowe wybierasz, dobrze kojarzę? Czy to już było to 2?
Ale mam lenia.. Niby jestem w pracy, ale w taką pogodę tak ciężko mi się do czegokolwiek zmusić..
Wydawało mi się, że już uzbieraliśmy całkiem pokaźny stosik ciuszków dla Małej, wczoraj usiadłam i zrobiłam zdjęcia wszystkich (zrobiłam sobie katalog na dysku Google bym mogła na bieżąco sprawdzać ile czego mamy [emoji23][emoji6]) i okazuje się, że to dopiero mizerny początek [emoji6]. Czekam na zamówienie z Nexta i już bym chciała je obejrzeć na żywo. Macie jakieś doświadczenia z ich paczkami? Jak mam w mailu, że do 1.08 zostanie dostarczona to mogę się łudzić, że jeszcze jutro zdąży dojść [emoji6]?
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Na zamówienie z next zawsze czekałam koło 4-5 dni czasem po 3 dniach już jest@misianka udanej wizyty [emoji6]
@chucherko współczuję takiej akcji! Deweloper naprawi tą wadę? U nas wkopując słupki do płotu uszkodzili w 2 lub 3 miejscach izolację na hali garażowej (nad halą są ogródki ludzi mieszkających na parterze) i czekamy aż deweloper przyjdzie i nam to naprawi (współczuję tego, że ludziom całe ogródki rozkopią). Twierdzili, że to tylko w jednym miejscu jest problem, przy takiej ulewie dość wyraźnie widać gdzie dokładnie jest problem, mamy zdjęcia i teraz będziemy pilnować by naprawili wszystko..
Wydawało mi się, że już uzbieraliśmy całkiem pokaźny stosik ciuszków dla Małej, wczoraj usiadłam i zrobiłam zdjęcia wszystkich (zrobiłam sobie katalog na dysku Google bym mogła na bieżąco moc sprawdzać ile czego mamy [emoji23][emoji6]) i okazuje się, że to dopiero mizerny początek [emoji6]. Czekam na zamówienie z Nexta i już bym chciała je obejrzeć na żywo. Macie jakieś doświadczenia z ich paczkami? Jak mam w mailu, że do 1.08 zostanie dostarczona to mogę się łudzić, że jeszcze jutro zdąży dojść [emoji6]?
Karolcia90
Zamawiałam 20 więc dziś mija tydzień.. No to mam nadzieję, że zdąży dojść przed weekendem [emoji16][emoji16]. A czy powinnam dostać jakiś tracking paczki na maila czy ona sobie po prostu przychodzi [emoji6]?Na zamówienie z next zawsze czekałam koło 4-5 dni czasem po 3 dniach już jest
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Powinnaś dostać maila z potwierdzeniem zamówienia i tam jest link do sledzenia.Zamawiałam 20 więc dziś mija tydzień.. No to mam nadzieję, że zdąży dojść przed weekendem [emoji16][emoji16]. A czy powinnam dostać jakiś tracking paczki na maila czy ona sobie po prostu przychodzi [emoji6]?
Tak to wygląda.
I właśnie sprawdziłam. Ostatnie zamówienie doszło w 3 dni
Może zadzwoń tam na infolinie. Tylko ja jeszcze nie trafiłam na polskojęzycznego konsultanta. Zawsze po angielsku musiałam. Ale wiem, że pracują tam Polacy