reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
1501149933-aaaaaa.jpeg
no to grubasek leci papa :))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia na wizytach, M@gd@ udanego polowkowego i pięknych zdjęć

@Ankuś @Eraja no wczoraj wrócił z kwiatami około 20, więc znosnie. Myślałam że tym bukietem go walne, ale kwiatów szkoda mi.się zrobiło. Był w szoku chyba że taka wściekła jestem, więc zaczął się tłumaczyć że dużo pracy przed urlopem i jeszcze rzeczy z kancelarii chce wszystkie ogarnąć by móc odpocząć i czas z nami spedzic z wolną głową. Więc cała we łzach mu wygarnelam że nie mam pretensji o pracę, tylko potrzebuje pomocy. I nie wymagam mycia okien czy łazienki ale chociaż takie małe rzeczy jak pomoc przy Tobiaszku, w zakupach i innych.
Więc dzisiaj rano jak Tobiasz się obudził to pierwszy zareagował, może coś do tej głowy trafiło
1501138078-aaaaaa.jpeg
Piękne kwiaty i fajnie, że coś dotarło do Niego. Tobiaszkiem się rano zajął. Zobaczysz wspólny urlop będzie fajny. Powiedział Ci, że chce wszystko zrobić, żeby mieć czystą głowę. To dobrze wróży.

Piękne kwiaty i fajnie, że coś dotarło do Niego. Tobiaszkiem się rano zajął. Zobaczysz wspólny urlop będzie fajny. Powiedział Ci, że chce wszystko zrobić, żeby mieć czystą głowę. To dobrze wróży.
Zobaczymy, chociaż mam nadzieje, że tak będzie jak mówisz :)
A jak tam u Ciebie ?

@misianka udanej wizyty [emoji6]

@reniuszek mam nadzieję, że szyjka już się nie będzie skracać tak szybko. A torbiel szybko się wchłonie

@chucherko współczuję takiej akcji! Deweloper naprawi tą wadę? U nas wkopując słupki do płotu uszkodzili w 2 lub 3 miejscach izolację na hali garażowej (nad halą są ogródki ludzi mieszkających na parterze) i czekamy aż deweloper przyjdzie i nam to naprawi (współczuję tego, że ludziom całe ogródki rozkopią). Twierdzili, że to tylko w jednym miejscu jest problem, przy takiej ulewie dość wyraźnie widać gdzie dokładnie cieknie, mamy zdjęcia i teraz będziemy pilnować by naprawili wszystko..

@Rossiczka czyli jednak chłopu trzeba jak krowie na rowie dokładnie i dosadnie powiedzieć o co chodzi [emoji6]. Mam nadzieję, że to nie będzie jednorazowy zryw męża w pomocy [emoji6].

@Millo trzymam kciuki za badania 9.08.

@M@gda super, że badania udane i wszystko jest ok [emoji16]. Ty się na jeszcze jedno połówkowe wybierasz, dobrze kojarzę? Czy to już było to 2?

Ale mam lenia.. Niby jestem w pracy, ale w taką pogodę tak ciężko mi się do czegokolwiek zmusić..
Wydawało mi się, że już uzbieraliśmy całkiem pokaźny stosik ciuszków dla Małej, wczoraj usiadłam i zrobiłam zdjęcia wszystkich (zrobiłam sobie katalog na dysku Google bym mogła na bieżąco sprawdzać ile czego mamy [emoji23][emoji6]) i okazuje się, że to dopiero mizerny początek [emoji6]. Czekam na zamówienie z Nexta i już bym chciała je obejrzeć na żywo. Macie jakieś doświadczenia z ich paczkami? Jak mam w mailu, że do 1.08 zostanie dostarczona to mogę się łudzić, że jeszcze jutro zdąży dojść [emoji6]?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@misianka udanej wizyty [emoji6]

@reniuszek mam nadzieję, że szyjka już się nie będzie skracać tak szybko. A torbiel szybko się wchłonie

@chucherko współczuję takiej akcji! Deweloper naprawi tą wadę? U nas wkopując słupki do płotu uszkodzili w 2 lub 3 miejscach izolację na hali garażowej (nad halą są ogródki ludzi mieszkających na parterze) i czekamy aż deweloper przyjdzie i nam to naprawi (współczuję tego, że ludziom całe ogródki rozkopią). Twierdzili, że to tylko w jednym miejscu jest problem, przy takiej ulewie dość wyraźnie widać gdzie dokładnie jest problem, mamy zdjęcia i teraz będziemy pilnować by naprawili wszystko..

@Rossiczka czyli jednak chłopu trzeba jak krowie na rowie dokładnie i dosadnie powiedzieć o co chodzi [emoji6]. Mam nadzieję, że to nie będzie jednorazowy zryw męża w pomocy [emoji6].

@Millo trzymam kciuki za badania 9.08.

@M@gda super, że badania udane i wszystko jest ok [emoji16]. Ty się na jeszcze jedno połówkowe wybierasz, dobrze kojarzę? Czy to już było to 2?

Ale mam lenia.. Niby jestem w pracy, ale w taką pogodę tak ciężko mi się do czegokolwiek zmusić..
Wydawało mi się, że już uzbieraliśmy całkiem pokaźny stosik ciuszków dla Małej, wczoraj usiadłam i zrobiłam zdjęcia wszystkich (zrobiłam sobie katalog na dysku Google bym mogła na bieżąco moc sprawdzać ile czego mamy [emoji23][emoji6]) i okazuje się, że to dopiero mizerny początek [emoji6]. Czekam na zamówienie z Nexta i już bym chciała je obejrzeć na żywo. Macie jakieś doświadczenia z ich paczkami? Jak mam w mailu, że do 1.08 zostanie dostarczona to mogę się łudzić, że jeszcze jutro zdąży dojść [emoji6]?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Na zamówienie z next zawsze czekałam koło 4-5 dni czasem po 3 dniach już jest :)

m3sx3e3k25iia4nv.png

Na zamówienie z next zawsze czekałam koło 4-5 dni czasem po 3 dniach już jest :)

m3sx3e3k25iia4nv.png
Zamawiałam 20 więc dziś mija tydzień.. No to mam nadzieję, że zdąży dojść przed weekendem [emoji16][emoji16]. A czy powinnam dostać jakiś tracking paczki na maila czy ona sobie po prostu przychodzi [emoji6]?

reklama
Zamawiałam 20 więc dziś mija tydzień.. No to mam nadzieję, że zdąży dojść przed weekendem [emoji16][emoji16]. A czy powinnam dostać jakiś tracking paczki na maila czy ona sobie po prostu przychodzi [emoji6]?
Powinnaś dostać maila z potwierdzeniem zamówienia i tam jest link do sledzenia.
Tak to wygląda.
1501151882-aaaaaa.png

I właśnie sprawdziłam. Ostatnie zamówienie doszło w 3 dni :)
Może zadzwoń tam na infolinie. Tylko ja jeszcze nie trafiłam na polskojęzycznego konsultanta. Zawsze po angielsku musiałam. Ale wiem, że pracują tam Polacy :)

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry