reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziwna Pani doktor. Sprawdziła, że szyjka dalej długa i zamknięta. Dostałam znowu brązowe plamienia. Uznała, że to może być stan zapalny kazała przepłukać pochwę i załadować na noc probiotyk. Myślę, że jak tak dalej pójdzie to skorzystam również z konsultacji psychiatrycznej w ramach PZU.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż właśnie dostał nasze kosze. Są w pudełkach i tylko tak do zdjęcia je rozpakował i takie je Wam pokazuje. Jakoś trudno mi uwierzyć, ze to wszystko się dzieje. Ciąża, bliźnięta, a gdy zobaczyłam kosze to aż mi coś w sercu ścisnęło. Ja już chce nasze Skarby[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
1500637205-aaaaaa.jpeg
1500637212-aaaaaa.jpeg

Mąż właśnie dostał nasze kosze. Są w pudełkach i tylko tak do zdjęcia je rozpakował i takie je Wam pokazuje. Jakoś trudno mi uwierzyć, ze to wszystko się dzieje. Ciąża, bliźnięta, a gdy zobaczyłam kosze to aż mi coś w sercu ścisnęło. Ja już chce nasze Skarby[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
1500637205-aaaaaa.jpeg
1500637212-aaaaaa.jpeg

Przepiekne.. ja tez sie az wzruszylam.. <3

@Eraja Dobrze,że z króliczkiem wszystko dobrze.Ciesze się ;)
@mrsMalec Mnie też uwierają i chodzę albo w ciążowych albo w leginsach bo inaczej to masakra.Nawet dzisiaj dostałam od koleżanki 3 pary spodni ciążowych po prostu super mi się trafiło ;)Ja mam wesele 23 września i też nie mam pojęcia co na siebie założę żeby wyglądać jak na kobietę przystało :DChyba,że nie pójdziemy bo to zależy jak będę się czuła.
Dziewczyny wstawiajcie zdjęcia tych sukienek na wesele bo jest nas trochę które szukają a nóż widelec którejś coś w oczy wpadnie ;)
@doublemummy Piękna ta sukienka.Dawaj link ;)
@Oska305 Ja myślałam o sesji ciążowej a potem takiej noworodkowej.Muszę się zorientować jaki koszt jest. Śliczne kosze.Chyba sama muszę się rozejrzeć za takim cudem ;)
@Rossiczka Piękne zdjęcia.Cudo ! U mnie 21 tyd. Śmiałam się właśnie do lekarza,że nie czuje jak mnie kopie a on,że jeszcze mi nadrobi aż mnie będzie boleć ;)
Teraz chwila odpoczynku i biorę się za obiad.Wizyty u lekarza powinny być chociaż co 2 tyg.Wtedy człowiek jest spokojniejszy i od razu dzień lepiej wygląda ;)

1500637205-aaaaaa.jpeg
1500637212-aaaaaa.jpeg
Oska, one są przepiękne! Nie dziwię Ci się wzruszenia. Ja wczoraj po tych moich pierwszych w życiu zakupach ciuszkowych, wzięłam do rąk pajacyk i powiedziałam "Ł będziemy mieć dzisiusia, to się naprawdę dzieje!" i o mało się nie popłakałam. A to są tylko ciuchy, co dopiero tak wspaniałe kosze :) Cieszę się i wzruszam razem z Tobą :*

reklama
Do góry