reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziwna Pani doktor. Sprawdziła, że szyjka dalej długa i zamknięta. Dostałam znowu brązowe plamienia. Uznała, że to może być stan zapalny kazała przepłukać pochwę i załadować na noc probiotyk. Myślę, że jak tak dalej pójdzie to skorzystam również z konsultacji psychiatrycznej w ramach PZU.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż właśnie dostał nasze kosze. Są w pudełkach i tylko tak do zdjęcia je rozpakował i takie je Wam pokazuje. Jakoś trudno mi uwierzyć, ze to wszystko się dzieje. Ciąża, bliźnięta, a gdy zobaczyłam kosze to aż mi coś w sercu ścisnęło. Ja już chce nasze Skarby[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
1500637205-aaaaaa.jpeg
1500637212-aaaaaa.jpeg

Mąż właśnie dostał nasze kosze. Są w pudełkach i tylko tak do zdjęcia je rozpakował i takie je Wam pokazuje. Jakoś trudno mi uwierzyć, ze to wszystko się dzieje. Ciąża, bliźnięta, a gdy zobaczyłam kosze to aż mi coś w sercu ścisnęło. Ja już chce nasze Skarby[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
1500637205-aaaaaa.jpeg
1500637212-aaaaaa.jpeg

Przepiekne.. ja tez sie az wzruszylam.. <3

@Eraja Dobrze,że z króliczkiem wszystko dobrze.Ciesze się ;)
@mrsMalec Mnie też uwierają i chodzę albo w ciążowych albo w leginsach bo inaczej to masakra.Nawet dzisiaj dostałam od koleżanki 3 pary spodni ciążowych po prostu super mi się trafiło ;)Ja mam wesele 23 września i też nie mam pojęcia co na siebie założę żeby wyglądać jak na kobietę przystało :DChyba,że nie pójdziemy bo to zależy jak będę się czuła.
Dziewczyny wstawiajcie zdjęcia tych sukienek na wesele bo jest nas trochę które szukają a nóż widelec którejś coś w oczy wpadnie ;)
@doublemummy Piękna ta sukienka.Dawaj link ;)
@Oska305 Ja myślałam o sesji ciążowej a potem takiej noworodkowej.Muszę się zorientować jaki koszt jest. Śliczne kosze.Chyba sama muszę się rozejrzeć za takim cudem ;)
@Rossiczka Piękne zdjęcia.Cudo ! U mnie 21 tyd. Śmiałam się właśnie do lekarza,że nie czuje jak mnie kopie a on,że jeszcze mi nadrobi aż mnie będzie boleć ;)
Teraz chwila odpoczynku i biorę się za obiad.Wizyty u lekarza powinny być chociaż co 2 tyg.Wtedy człowiek jest spokojniejszy i od razu dzień lepiej wygląda ;)

1500637205-aaaaaa.jpeg
1500637212-aaaaaa.jpeg
Oska, one są przepiękne! Nie dziwię Ci się wzruszenia. Ja wczoraj po tych moich pierwszych w życiu zakupach ciuszkowych, wzięłam do rąk pajacyk i powiedziałam "Ł będziemy mieć dzisiusia, to się naprawdę dzieje!" i o mało się nie popłakałam. A to są tylko ciuchy, co dopiero tak wspaniałe kosze :) Cieszę się i wzruszam razem z Tobą :*

reklama
Do góry