reklama
gie_er
Fanka BB :)
Dziwna Pani doktor. Sprawdziła, że szyjka dalej długa i zamknięta. Dostałam znowu brązowe plamienia. Uznała, że to może być stan zapalny kazała przepłukać pochwę i załadować na noc probiotyk. Myślę, że jak tak dalej pójdzie to skorzystam również z konsultacji psychiatrycznej w ramach PZU.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mąż właśnie dostał nasze kosze. Są w pudełkach i tylko tak do zdjęcia je rozpakował i takie je Wam pokazuje. Jakoś trudno mi uwierzyć, ze to wszystko się dzieje. Ciąża, bliźnięta, a gdy zobaczyłam kosze to aż mi coś w sercu ścisnęło. Ja już chce nasze Skarby[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Endywia
Mąż właśnie dostał nasze kosze. Są w pudełkach i tylko tak do zdjęcia je rozpakował i takie je Wam pokazuje. Jakoś trudno mi uwierzyć, ze to wszystko się dzieje. Ciąża, bliźnięta, a gdy zobaczyłam kosze to aż mi coś w sercu ścisnęło. Ja już chce nasze Skarby[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Przepiekne.. ja tez sie az wzruszylam.. <3
Angella210
@Eraja Dobrze,że z króliczkiem wszystko dobrze.Ciesze się
@mrsMalec Mnie też uwierają i chodzę albo w ciążowych albo w leginsach bo inaczej to masakra.Nawet dzisiaj dostałam od koleżanki 3 pary spodni ciążowych po prostu super mi się trafiło Ja mam wesele 23 września i też nie mam pojęcia co na siebie założę żeby wyglądać jak na kobietę przystało Chyba,że nie pójdziemy bo to zależy jak będę się czuła.
Dziewczyny wstawiajcie zdjęcia tych sukienek na wesele bo jest nas trochę które szukają a nóż widelec którejś coś w oczy wpadnie
@doublemummy Piękna ta sukienka.Dawaj link
@Oska305 Ja myślałam o sesji ciążowej a potem takiej noworodkowej.Muszę się zorientować jaki koszt jest. Śliczne kosze.Chyba sama muszę się rozejrzeć za takim cudem
@Rossiczka Piękne zdjęcia.Cudo ! U mnie 21 tyd. Śmiałam się właśnie do lekarza,że nie czuje jak mnie kopie a on,że jeszcze mi nadrobi aż mnie będzie boleć
Teraz chwila odpoczynku i biorę się za obiad.Wizyty u lekarza powinny być chociaż co 2 tyg.Wtedy człowiek jest spokojniejszy i od razu dzień lepiej wygląda
@mrsMalec Mnie też uwierają i chodzę albo w ciążowych albo w leginsach bo inaczej to masakra.Nawet dzisiaj dostałam od koleżanki 3 pary spodni ciążowych po prostu super mi się trafiło Ja mam wesele 23 września i też nie mam pojęcia co na siebie założę żeby wyglądać jak na kobietę przystało Chyba,że nie pójdziemy bo to zależy jak będę się czuła.
Dziewczyny wstawiajcie zdjęcia tych sukienek na wesele bo jest nas trochę które szukają a nóż widelec którejś coś w oczy wpadnie
@doublemummy Piękna ta sukienka.Dawaj link
@Oska305 Ja myślałam o sesji ciążowej a potem takiej noworodkowej.Muszę się zorientować jaki koszt jest. Śliczne kosze.Chyba sama muszę się rozejrzeć za takim cudem
@Rossiczka Piękne zdjęcia.Cudo ! U mnie 21 tyd. Śmiałam się właśnie do lekarza,że nie czuje jak mnie kopie a on,że jeszcze mi nadrobi aż mnie będzie boleć
Teraz chwila odpoczynku i biorę się za obiad.Wizyty u lekarza powinny być chociaż co 2 tyg.Wtedy człowiek jest spokojniejszy i od razu dzień lepiej wygląda
Oska, one są przepiękne! Nie dziwię Ci się wzruszenia. Ja wczoraj po tych moich pierwszych w życiu zakupach ciuszkowych, wzięłam do rąk pajacyk i powiedziałam "Ł będziemy mieć dzisiusia, to się naprawdę dzieje!" i o mało się nie popłakałam. A to są tylko ciuchy, co dopiero tak wspaniałe kosze Cieszę się i wzruszam razem z Tobą :*Mąż właśnie dostał nasze kosze. Są w pudełkach i tylko tak do zdjęcia je rozpakował i takie je Wam pokazuje. Jakoś trudno mi uwierzyć, ze to wszystko się dzieje. Ciąża, bliźnięta, a gdy zobaczyłam kosze to aż mi coś w sercu ścisnęło. Ja już chce nasze Skarby[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Angela super wieści! Gratulacje!
Oska kosze cuuuudo!
Ja wróciłam do domu, byłam na budowie, fliziarz ładnie układa płytki w łazience więc to oko bardzo cieszy ;-)
Oska kosze cuuuudo!
Ja wróciłam do domu, byłam na budowie, fliziarz ładnie układa płytki w łazience więc to oko bardzo cieszy ;-)
reklama
M@gda
Moderatorka
Ja własciwie od 2 tyg to w piżamie pomykam głównieDziewczyny was też normalne spodnie biodrówki tak uwierają ? Bo mnie okropnie i tylko w leginsach chodzę
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Ale tak, leginsy albo sukienki.