reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Wiem... zapowiadałam że do porodu zero zakupów, ale dziś w Smyku przegralam :)
IMG_20170721_181609.png

Załączniki

• IMG_20170721_181609.png
    IMG_20170721_181609.png
    173,9 KB · Wyświetleń: 494
Podobno do 4-6 miesięcy. Zależy jak duże jest dziecko. U nas kosze będą stały w salonie lub kuchni zależy gdzie będziemy najwięcej przebywac.
Też właśnie myślę o takim koszu do salonu tak aby maluszek był na oku i miał wygodnie. Macie do nich stelaże czy płozy do bujania?

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Fajnie macie z weselami. Ja tak jak Milo mam w ostatnia sobote pazdziernika, wiem ze fizycznie nie dam rady a na pojse do kosciola sukienki kupowac nie bede. Kurtki zimowej tez nibede kupowac bo mam zamiar na cc isc miedzy 1-4 grudnia termin wg om i wzrostu na 10. Kosz mojzesza fajnie wyglada ,ale 6miesiecznego bobasa nie trzymalabym w tym koszu jednak to ma niskie boki i balabym sie ze wypadnie. Ja do salonu wstawie lozeczko turystyczne

Leżę już w łóżku, oglądam serial i tak mi się mamby zachciało, że mąż musiał do sklepu iść :D

Nie mam jak dopisać się do kalendarza, laptop został u mojej mamy jutro go zabiorę dopiero ale jutro mam wizytę z Usg :D już się nie mogę doczekać :D no i zaczynam się też stresować... No nic wracam to moich suits'ow :D (serialu)
1500665888-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Leżę już w łóżku, oglądam serial i tak mi się mamby zachciało, że mąż musiał do sklepu iść :D

Nie mam jak dopisać się do kalendarza, laptop został u mojej mamy jutro go zabiorę dopiero ale jutro mam wizytę z Usg :D już się nie mogę doczekać :D no i zaczynam się też stresować... No nic wracam to moich suits'ow :D (serialu)
1500665888-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png
dopisze cię na jutro.

Do góry