Angella210
Fanka BB :)
@basiulka9 Będzie dobrze Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno do 4-6 miesięcy. Zależy jak duże jest dziecko. U nas kosze będą stały w salonie lub kuchni zależy gdzie będziemy najwięcej przebywac.Dziewczyny powiedzcie mi w tym koszu Mojżesza do ilu miesięcy dziecko może być?Bo zastanawiam się czy nie szukać takiego.
Też właśnie myślę o takim koszu do salonu tak aby maluszek był na oku i miał wygodnie. Macie do nich stelaże czy płozy do bujania?Podobno do 4-6 miesięcy. Zależy jak duże jest dziecko. U nas kosze będą stały w salonie lub kuchni zależy gdzie będziemy najwięcej przebywac.
Są bieguny, ale odkręcane z tego co wiem.Też właśnie myślę o takim koszu do salonu tak aby maluszek był na oku i miał wygodnie. Macie do nich stelaże czy płozy do bujania?
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
dopisze cię na jutro.Leżę już w łóżku, oglądam serial i tak mi się mamby zachciało, że mąż musiał do sklepu iść
Nie mam jak dopisać się do kalendarza, laptop został u mojej mamy jutro go zabiorę dopiero ale jutro mam wizytę z Usg już się nie mogę doczekać no i zaczynam się też stresować... No nic wracam to moich suits'ow (serialu)