reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja musiałam odrzucić zaproszenie na wesele w tym miesiącu. A to moja przyrodnia siostra ;( Nie dojechałabym 420 km co dopiero dotrwała chociaż do 22... Tak mi bardzo szkoda, bo się mega cieszyłam na to wesele. Dlatego życzę Wam żebyście spokojnie dotrwały do wesel i świetnie się bawiły :* Też bym inwestowała w maxi ;)

@Endywia po cichu liczę że zmieszczę się w swoją, bo przed ciążą była dużo za duża i nosiłam ją z paskiem :D A jak nie to coś znajdziemy ;)

Ty z Twoim mini brzuszkiem sie napewno zmiescisz :* aj tez niby mam plaszczyk z paskiem w sumie - zawsze mozna paska nie zakladac :D

reklama
1500630095-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
O jaaaaaa... przepiekna!! Tez taka chce :(

Ty z Twoim mini brzuszkiem sie napewno zmiescisz :* aj tez niby mam plaszczyk z paskiem w sumie - zawsze mozna paska nie zakladac :D
Hihihi, wszyscy mi mówią że w 3 trymestrze wystrzelę i będę wielka jak słoń ^^ Także nic przesądzonego :D W czerwcu byłam na grillu przy strasznym załamaniu pogody (10 stopni). Byłam w tej zimówce bez paska. Ciepło, miło, wygodnie :D To ma być dla nas najważniejsze ;) Też ciucholand biorę pod uwagę jakbym jednak nie weszła w tą kurte :D

Mój mąż powiedział ze nawet na weselu nie będzie pił żebyśmy w razie w pojechali do domu odpocząć jak będę miała taką potrzebę ;) wypadało by mi do północy wytrzymać bo to moja najbliższa kuzynka ale wątpię czy dam radę skoro ja max 22 juz śpie;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
My mielismy w te wakacje 2 wesela i z kazdego wracaliśmy zarqz po torcie. Mąż nie robi problemu, sam zasugerował żeby sobie posiedzieć ile dam radę. Zostało nam jeszcze jedno wesele w połowie sierpnia, musze kiecke kupic bo w tą co byłam teraz już na.bank się nie dam rady wcisnąć:)

@doublemummy śliczna!! Idealna na brzuszkowe wesele.
My mamy plan wrócić po oczepinach. Myślę, że tyle wytrzymam. Na moim ślubie kuzynka bawiła się w 7 miesiącu do 2:30 i dopiero poszła spać. Miała siłę heh. Oby i u mnke tak było.
Ja kurtkę mam delikatnie szerszą i mam nadzieje, że taka wystarczy.

Hejka:*

Powodzenia na wizytach i zdrowka dla Chorowitkow i zwierzaczkow:*

Oska sesje takie wahaja sie od 200 do nawet 500 zl,zalezy od ilosci zdjec,miejscowosci itp.My robilismy i teraz tez bedziemy na pewno;)Cudowna pamiatka!

Ja ide pod koniec pazdziernika na wesele czyli msc przed porodem:p poki co mam oversizowa sukienke z Mohito tylko jest bez ramion ..

MrMalec ja chodze na zmiane w ciazowych z hm i poki co dobrze mi w nich:)
Rossiczka wszystkiego wspanialego z okazji Urodzin:*duzo radosci,zdrowka i malo stresu!
Beatka gratuluje ksiezniczki:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, a czy bierzecie pod uwagę sesję noworodkową? Mi się marzy taka już w świątecznym nastroju. I byłby prezent dla dziadków. Śliczne zdjęcia Maluszków[emoji7]. Podobno trzeba wczesniej się umawiać. Wiecie może jak wyglądają ceny?
Ja z Tobiaszem miałam, teraz też planuje wraz z sesją rodzinną. Niestety ceny przy najmniej wciąż Warszawie sa wysokie nawet bardzo. Czasem jednak.można znaleźć kogoś kto zaczyna i robi z doskoku w domu. Wtedy na pewno taniej

Do góry