reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Manique przykra sprawa, ale ja generalnie wolałabym o tym nie wiedzieć zwłaszcza, że przed czyszczenie wyłam 1,5 dnia bo się bałam, że nie wybudze się z narkozy i zostawię rodzinę, teraz przed porodem znowu będę miała schizy, że coś się stanie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam, że o tym napisałam

A tak moja kruszynka zaprezentowała co ma między nóżkami ;* jak się dobrze przygladnie to widać ze 100% dziewczynka
1500551966-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja kombinezon chce kupić 68 żeby kilka miesięcy posłużył

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja kupuje 56, 62 mam w planie kupić pod koniec grudnia na wyprzedażach.

Tobiasz urodził się 54 cm i w kombinezonie 62 pływał. Wtedy moim zdaniem jest problem żeby kombinezon swoją funkcję pełnił, to tak jakbyśmy my w dużo za dużych kurtkach zimowych chodziły. Poza tym może maluchowi być niewygodnie.
Rozmiar 68 jest mniej więcej od 3 miesiąca, więc w marcu nasze maluszki już raczej zimowych nie będą potrzebowac

Do góry