No to kuruj sie kochana żeby ci szybciutko przeszło☺Hejka:*
Noc byla ciezka bo budzilam sie mnosto razy i siku chodzilam co 40 min chyba z 15 razy.Gardlo boli,katar..glowa..miesnie..normalnie mnie rozlozylo a Leoś po 1 dniu tamtych goraczek zdrow jak rybkato najwazniejsze!
Goraczka nie przechodzila ponad 38 takze udalo mi sie nie brac paracetamolu.Maz wzial urlop wiec mam dzis wylegiwanie sie w cieplym lozeczku.
Trzymam kciukasy za wizytowanie i czekam na piekne zdjecia:*
Digital trzymam kciukasy by siusiak nie wyrosl;*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
M@gda
Moderatorka
Dziewczyny, niech ten piątek piątunio będzie dla was szczęśliwy!!!
@Ankuś @DigitalGirl - pięknych cudnych widoków!!! Potwierdzenia płci, jeśli jeszcze nie znacie i koniecznie się chwalcie!!! Będziemy czekać
@panda88 @Lake882 - udanych wizyt!!!
@Ankuś @DigitalGirl - pięknych cudnych widoków!!! Potwierdzenia płci, jeśli jeszcze nie znacie i koniecznie się chwalcie!!! Będziemy czekać
@panda88 @Lake882 - udanych wizyt!!!
M@gda
Moderatorka
Ps ja sie panicznie boje żab masakra nawet na obrazku jak widze to mam gęsia skórke
Serio?? U mnie w oczku mieszkają, a przynajmniej mieszkały jeszcze w zeszłym roku.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry :-)
Kciuki mocno zaciśnięte za wizytujące!!!
Millo zdrówka bidulko, ja też się ratuje jak mogę, na razie w gardle drapie i trochę kaszle kurczę może przejdzie :-( na razie domowe sposoby na to - oby pomogły.
Byłam już w laboratorium, wraca a tu na mnie czeka pyszne śniadanko zrobione przez mamusie ;-) Super!
Aha wczoraj zamówiłam już drzwi i panele!
@reniuszek ja ostatnio wyczailam
Kciuki mocno zaciśnięte za wizytujące!!!
Millo zdrówka bidulko, ja też się ratuje jak mogę, na razie w gardle drapie i trochę kaszle kurczę może przejdzie :-( na razie domowe sposoby na to - oby pomogły.
Byłam już w laboratorium, wraca a tu na mnie czeka pyszne śniadanko zrobione przez mamusie ;-) Super!
Aha wczoraj zamówiłam już drzwi i panele!
@reniuszek ja ostatnio wyczailam
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry!
Kciuki trzymam za wizytujące!!!
Millo zdrówka bidulko! Ja też się ratuje jak mogę , w gardle drapie i trochę kaszle kurczę może przejdzie. Na razie domowymi sposobami walczę....
Wróciłam z laboratorium i w domu czekało na mnie pyszne śniadanko zrobione przez mamusie :-)
Aha wczoraj zamówiłam już drzwi i panele do domu- Super!
@@Reniuszek ja ostatnio wyczaiłam super obraz w Agata Meble- duża panorama Paryża czarno biało a wieża Eiffla obsypana kamyczkami (podobnymi do Swarowskich) tak pięknie sie mieniła, zaraz poszukam zdjęcia bo mam w telefonie gdzieś ;-)
Kciuki trzymam za wizytujące!!!
Millo zdrówka bidulko! Ja też się ratuje jak mogę , w gardle drapie i trochę kaszle kurczę może przejdzie. Na razie domowymi sposobami walczę....
Wróciłam z laboratorium i w domu czekało na mnie pyszne śniadanko zrobione przez mamusie :-)
Aha wczoraj zamówiłam już drzwi i panele do domu- Super!
@@Reniuszek ja ostatnio wyczaiłam super obraz w Agata Meble- duża panorama Paryża czarno biało a wieża Eiffla obsypana kamyczkami (podobnymi do Swarowskich) tak pięknie sie mieniła, zaraz poszukam zdjęcia bo mam w telefonie gdzieś ;-)
Serio. To ja bym sie nawet nie zbliżyła do twojego ogródka heh masakrycznie sie bojeSerio?? U mnie w oczku mieszkają, a przynajmniej mieszkały jeszcze w zeszłym roku.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Endywia
Fanka BB :)
@Ankuś @DigitalGirl - milego podgladania Maluszkow czekamy na super zdjecia!
@panda88 @Lake882 - powodzenia na wizytach!!
@Millo Napewno jest ciutke wyzsza w ciazy - pewnie jakies 37.. kuruj sie Kochana! Jesli masz okazje to wylez w lozku i wypoc to chorobsko. Pamietaj o cieplym mleku z miodem i czoskiem, ewentualnie herbacie z sokiem malinowym i czoskiem (tylko uwazaj z iloscia, zebys nie przecholowala jak Eraja kiedys ) i sru pod kolderke. Nos sobie oczyszczaj woda morska. Zdrowka!!
@panda88 @Lake882 - powodzenia na wizytach!!
@Millo Napewno jest ciutke wyzsza w ciazy - pewnie jakies 37.. kuruj sie Kochana! Jesli masz okazje to wylez w lozku i wypoc to chorobsko. Pamietaj o cieplym mleku z miodem i czoskiem, ewentualnie herbacie z sokiem malinowym i czoskiem (tylko uwazaj z iloscia, zebys nie przecholowala jak Eraja kiedys ) i sru pod kolderke. Nos sobie oczyszczaj woda morska. Zdrowka!!
reklama
MagMag
Fanka BB :)
Powodzenia na wizytach.
Ja już dziś wychodzę do domku. Badania wszystkie wyszły ok. Więc na sto procent nie powiedzą mi co to był za atak.. Moglo być coś od nerki, nawet kolka o silnym ataku.
Bardzo się cieszę, że mogę wracać do kotów a już we wtorek połowkowe, więc znowu zobaczę malutką dziękuję za wszystkie kciuki
Ja już dziś wychodzę do domku. Badania wszystkie wyszły ok. Więc na sto procent nie powiedzą mi co to był za atak.. Moglo być coś od nerki, nawet kolka o silnym ataku.
Bardzo się cieszę, że mogę wracać do kotów a już we wtorek połowkowe, więc znowu zobaczę malutką dziękuję za wszystkie kciuki