Klaudiamama2
Początkująca w BB
Na poludnie strzelin, Oława - pomiędzy tymi miasteczkamiHej a w ktora strone od Wroclawia ?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na poludnie strzelin, Oława - pomiędzy tymi miasteczkamiHej a w ktora strone od Wroclawia ?
Kochana jestem [emoji4] wyszłam wczoraj do tego domu koło 10, ale wróciłam szybko się umyłam zjadłam coś bo w szpitalu schudłam 2 kg, więc jestem już znowu 4 na minusie. Pojechałam do rodzinnego i w poniedziałek założą mi holtera ciśnieniowego. Mam brać luteine dowcipnie 2*2, dopegyt 3*1, duphaston 1*1, magnez 2*1. Odkąd jestem w domu nie poleciała ze mnie ani kropelka. Za to ciągle śpię bo dla mnie ciśnie 100/60-111/68 to prawie jakbym umierała [emoji4] życzę powodzenia wszystkim wizytujacym, a Tobie już kiedyś pisałam, że jesteś niesamowicie dzielną kobietą :-) [emoji9]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mieszkalam w polsce kolo Grodkowa wiec moze kojarzysz bo fo Oławy nie dalekoNa poludnie strzelin, Oława - pomiędzy tymi miasteczkami
Oczywiście bo właściwie ja m8eszkam na obrzeżach dolnego śląska i do Grodkowa mam mniej więcej tyle samo co do Oławy.Ja mieszkalam w polsce kolo Grodkowa wiec moze kojarzysz bo fo Oławy nie daleko
Maja to masz teraz relaks ja zaraz kładę moją tez biedna miałaś cukrzycę w poprzedniej ciąży?Dziecko polozylam i moge wreszcie cos zjesc, dziesiaj na kolacje bulka zapiepakana z serem. Na bob juz patrzec nie moge, kupilam.ostatnio duze opakowanie i zjadlam polowe, a druga czesc juz 3 dzien w lodowce lezy, zaraz bede musiala wyrzucic bo juz brzydki jest. Za to dalej kocham owoce, wlasnie sobie uswiadomilam, ze jak bede miala znowu cukrzyce ciazowa to sie zaplacze bez owocow, z Franiem tak nie mialam.