reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ale naskrobałyscie.Zaraz bede nadrabiac tylko obiad zjem i przejdzie mi bol glowy..

Mam pytanko tylko nie wiem jak to opisac.Macie czasem tak jakby przeszywal Was prąd/kłucie w cipce?:p kurde lezalam teraz i ani sie ulozyc ani nic bo takie dziwne cos mnie przeszywalo i trwalo sekunde i tak jakis czas

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ja tak mam conajmniej raz w tygodniu ^^ Głupie uczucie bo nijak się tego pozbyć. Samo musi przejść... No chyba że odkryłaś jakiś sposób to błagam - podziel się :D

reklama
Dziewczyny właśnie siedzę w wannie żeby rozluźnić trochę plecy, bo bolą jak cholera. I tak czuje znowu to rozpieranie w piersiach, jakby mi ktoś od środka na zewnątrz balonik tam pompował. Myślę, a co jeśli ucisnę sutki i co?? Jakiś płyn się pojawił przezroczysty z grudkami białego!! I teraz pytanie: panikować i jechać na ip, czy to już zaczątki mleka?? Przepraszam jeśli przesadzam, ale to pierwsze moje takie wydarzenie i nie wiem co myśleć.

A ja dziś wylądowałam w szpitalu. Wczoraj czułam jakby kolkę w boku, a już rano nie mogłam się poruszyć. Ból w lewym boku, tak silny, że nie mogłam podnieść nogi, obrócić się czy wstać. Po usg nic tam nie wyszło.. Zostawili mnie więc na bardziej szczegółowe badania. Ani to rwa, ani nerki. Szukają przyczyny..
A mi aż słabo, że będę tu musiała spędzić noc.

Na szczęście z dzieciaczkiem ok.

Echh
Oj biedna nasza... Daj koniecznie znać jak już coś znajdą. Ja wczoraj miałam podobne bóle ale twardo zacisnęłam zęby z nadzieją że do rana przejdzie. Na szczęście przeszło. Tak to też bym pojechała. U mnie Olek musiał nawywijać jakąś niekomfortową dla mnie pozycję i stąd ten ból. Ale widzę że u Ciebie jest poważniej. Trzymaj się dzielnie :* I jak coś - pisz koniecznie!

Dziewczyny właśnie siedzę w wannie żeby rozluźnić trochę plecy, bo bolą jak cholera. I tak czuje znowu to rozpieranie w piersiach, jakby mi ktoś od środka na zewnątrz balonik tam pompował. Myślę, a co jeśli ucisnę sutki i co?? Jakiś płyn się pojawił przezroczysty z grudkami białego!! I teraz pytanie: panikować i jechać na ip, czy to już zaczątki mleka?? Przepraszam jeśli przesadzam, ale to pierwsze moje takie wydarzenie i nie wiem co myśleć.
Kochana to piersi już się szykują [emoji4] mój M dzisiaj dostał takim pryskiem z cyca [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

ja już po wizycie wszystko ok, usg mi nie robił bo miałam we wtorek więc bez sensu.
Witajcie nowe dziewczyny :)
ja dziś cały dzień sprzątałam i teraz ledwo dycham ale na chwilę obecna koniec remontu łazienki :) jupi resztę R zrobi jak sobie pojadę z Kubusiem a to już w sobotę, ale jak myślę że jutro czeka mnie jeszcze prasowanie pakowanie to aż mi się nie chce nigdzie jechać i nie wiem jakie ciuchy brać bo z tą pogodą to ja nie wyrabiam
Miłego wieczorku wszystkim życzę

Kochana to piersi już się szykują [emoji4] mój M dzisiaj dostał takim pryskiem z cyca [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ahahahahaha! Wybacz, ale sobie to wyobraziłam ;) Ja to już się nie mogę doczekać aż mój też dostanie mleczny strzał. Może wreszcie odpimpa się od mojego obolałego biustu ^^

Dziewczyny Leo juz caly dzien zdrowy a teraz mnie sie zaczelo;(37,5..zimno.. miesnie bola;(jestem zalamana;(Boje sie ze cos sie stanie Dzidziusiowi..

reklama
Dziewczyny Leo juz caly dzien zdrowy a teraz mnie sie zaczelo;(37,5..zimno.. miesnie bola;(jestem zalamana;(Boje sie ze cos sie stanie Dzidziusiowi..

Millo, czosnek! Ale już :* Herbata z cytrynkiem i na czoło zimny okład. Może uda się zdusić w zarodku. <tuli>

Do góry