Ja mam równo w 21.Co myślicie o polowkowych równo w 21t ? Chciałabym przełożyć USG z 19.07 na 17.07 ;D
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Ja też szaleje ;-) jeszcze wizja wyjazdu we dwoje szaleństwo potęgujeJa ostatnio na zalando poszłam dla siebie i córki i kurier przez 4 dni codziennie przychodzil. Dobrze, że przesyłka za darmo [emoji16][emoji16]
Kupiłam wczoraj monte white bo takiego smaka mi.narobilyscie i nie jestem wstanie tego zjeść. Stanowczo za słodkie
Za to teraz ciągle malinki u nas :-) ja i Tobiasz uwielbiamy
mrsMalec
Fanka BB :)
Dziewczyny powiem wam byłam cały dzień na wsi u mojego chrzestnego . I wróciłam taka zmęczona ze nie mam sił na nic . Poprostu położyła bym się spać i spala do rana pewnie . A tu pranie się pierze . Ale na poprawę nastroju corcia nie daje o sobie zapomnieć i bryka się w brzuszku no o oczywiście mój codzienny towarzysz siedzi przy mnie .
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Keishaa
Zaangażowana w BB
Kurczę ja mam to samo wielka wystająca pupa a z przodu brzuch. Dziś ma z mi pierwszy raz powiedział że przytylam. Powiedział też żebym się nie przejmował bo po porodzie obrazu ogień na siłce będzie .Kochana jestem takim samym liliputem i wiem co czujesz[emoji21] dwa tygodnie temu kupiłam kieckę do pracy którą dzisiaj ledwo wcisnęłam na siebie. Ja zawsze miałam odstający tyłek a teraz to już masakra. Z tylu widać tylko pupę a z przodu tylko brzuch. Niestety piersi brak[emoji23] gorsze dni wreszcie miną i znowu wyjdzie słoneczko [emoji8] [emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja już oczywiście mam doła że tyje
18 tc
Millo
Jestem!!:*!Dzidziuś zdrowy!337gramMa jakies obostronne torbiele w glowie i bedzie trzeba za 3 tyg zrobic jeszcze ekg ale lekarz pow ze nie ma powodu do niepokoju.Nie urosły jajka Przedstawiam Wam Ciocie nasza sliczna Inkę♡
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Angella210
@Karolcia90 Jaka duża dziewczyna.Chyba jak na razie największa dzidzia
@kosa1212 Hehe,witaj w klubie U mnie widać tylko brzuszek,tyłek a cycki mimo tego,że urosły trochę to i tak lipa
Ja dzisiaj byłam z siostrą w kinie i potem poszłyśmy do sklepu z ciuchami.Były fajne ogrodniczki,ale się nie zmieściłam a w większym rozmiarze wyglądałam potężnie Sama ze siebie się śmiałam No cóż trzeba się pożegnać z rozmiarem xs i s Ale to wszystko dla mojego synka Potem się zrzuci Na razie mam jeszcze co na dupę założyć tylko muszę poszukać jakiejś większej bluzy.
Dziewczyny głowy go góry!Ciąża mimo naszej większej wagi i innych nieprzyjemnych spraw to cudowny czas !
@kosa1212 Hehe,witaj w klubie U mnie widać tylko brzuszek,tyłek a cycki mimo tego,że urosły trochę to i tak lipa
Ja dzisiaj byłam z siostrą w kinie i potem poszłyśmy do sklepu z ciuchami.Były fajne ogrodniczki,ale się nie zmieściłam a w większym rozmiarze wyglądałam potężnie Sama ze siebie się śmiałam No cóż trzeba się pożegnać z rozmiarem xs i s Ale to wszystko dla mojego synka Potem się zrzuci Na razie mam jeszcze co na dupę założyć tylko muszę poszukać jakiejś większej bluzy.
Dziewczyny głowy go góry!Ciąża mimo naszej większej wagi i innych nieprzyjemnych spraw to cudowny czas !
reniuszek
Love in the knick of time
Ja mam nadzieje . Szkoda że nam liliputom ciężko dopasować ubrania żeby nie wyglądać jak w worku albo jak mini parowkersKochana jestem takim samym liliputem i wiem co czujesz[emoji21] dwa tygodnie temu kupiłam kieckę do pracy którą dzisiaj ledwo wcisnęłam na siebie. Ja zawsze miałam odstający tyłek a teraz to już masakra. Z tylu widać tylko pupę a z przodu tylko brzuch. Niestety piersi brak[emoji23] gorsze dni wreszcie miną i znowu wyjdzie słoneczko [emoji8] [emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
@JaneHeart Ale mi narobiłaś smaka!pięknie to wygląda
@Millo kochana gratulacje . Śliczna Inkusia :*
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
<3 cudne zdjęcie ! GratulacjeJestem!!:*!Dzidziuś zdrowy!337gramMa jakies obostronne torbiele w glowie i bedzie trzeba za 3 tyg zrobic jeszcze ekg ale lekarz pow ze nie ma powodu do niepokoju.Nie urosły jajka Przedstawiam Wam Ciocie nasza sliczna Inkę♡