A właśnie... zapomniałam się anegdotką podzielić. Czekam dziś w kolejce do bankomatu przed wizytą (trafiło się 2 takich co go obsługiwać nie umieli, marudzili że coś z nim nie tak jest i tak stali blokując tworzącą się za nimi kolejkę). Niedaleko bankomatu otworzyli nową budkę z pasmanterią/tekstyliami ot takie tam mydło i powidło krawieckie, w sumie nic ciekawego, ale... szyld i moje skojarzenie z nim mnie powaliło. Mianowicie na górze widniał wielki napis "MODNE DODATKI", zgadnijcie co po ostatnim forumowym mini szale na białe monte przeczytałam aż się uśmiechnęłam pod nosem. Niestety jak chciałam później to monte kupić u siebie w lidlu to ich nie było, a taki miałam przekaz od losu.
reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
@JaneHeart jaki duży Maksio <3 gratulacje wizyty.
@Zinc jak to mówią ciąża to nie choroba, więc skąd miałaś wiedzieć żebyś może być nie tak, najważniejsze że minęło ;*
@CarlaR czytałam ich też chyba wczoarj czy przed.!! I to samo stwierdziłam [emoji44] leci ten czas naprawdę.
@Zinc ooo kolejny chłopak!!! brawo i gratulacje, suepr że wszytko ok i że lekarz ma takie podejście do pacjenta to się ceni!
@Manique oo pierwsze słyszę że od 18 tyg!! Fajnie by było gdyby była taka moc przynajmniej promowania czego kolwiek niż niczego. Ja slyszlaam że od 22 tyg ratują dzieci ale nie wiem czy to dalej tak jest i jak jest. co do kleszczy miałam je.. Mimo że się nie zgodziłam na ich użycie. Ratował dziecko na cc było już za późno bo dzięki jak by na wylocie a nie zaklinowalo się i tętno spadło. Więc decyzja kleszcze zapadła ale to w uk. Okropny ból, okropne konsekwencje z tobą potem ale dzidzia zdrowa poza skaleczeniem na główce a raczej odcisku na czole od kleszczy które widać do tej pory w niektórych przypadkach jak placze albo się denerwuje.
@Mikado93 suepr wieści z wizyty i Piotruś będzie chyba piłkarzem
@Izabela90 no i kolejny chłopak, będzie po męsku trochę, a może własną drużynę założymy piłkarska a dzieczynki będą kibicować hehe gratulacje wizyty
@Karolcia90 oooo w końcu Dzieczynka.!!!! <3 gratulacje duża panna
@Keishaa tak te twarsnienia brzucha są całkiem normalne właśnie zaczynają się od 18 tyg jednak mi w połowie 16 się zaczęły w kolejnych ciazach właśnie są możliwe wcześniej już przygotowuje to macice do porodu inaczej nazywa się to skurcze Braxtona-Hicksa, możesz sobie przeczytać.
@gie_er w dalszym ciągu kciuki za was i myślami z wami. &&&
@Millo jej jaka śliczna, jakie piękne zdjęcie, zakochałam się!!!!!!!!!!!!
......:::::::::18t. i 0d::::::::.........
@Zinc jak to mówią ciąża to nie choroba, więc skąd miałaś wiedzieć żebyś może być nie tak, najważniejsze że minęło ;*
@CarlaR czytałam ich też chyba wczoarj czy przed.!! I to samo stwierdziłam [emoji44] leci ten czas naprawdę.
@Zinc ooo kolejny chłopak!!! brawo i gratulacje, suepr że wszytko ok i że lekarz ma takie podejście do pacjenta to się ceni!
@Manique oo pierwsze słyszę że od 18 tyg!! Fajnie by było gdyby była taka moc przynajmniej promowania czego kolwiek niż niczego. Ja slyszlaam że od 22 tyg ratują dzieci ale nie wiem czy to dalej tak jest i jak jest. co do kleszczy miałam je.. Mimo że się nie zgodziłam na ich użycie. Ratował dziecko na cc było już za późno bo dzięki jak by na wylocie a nie zaklinowalo się i tętno spadło. Więc decyzja kleszcze zapadła ale to w uk. Okropny ból, okropne konsekwencje z tobą potem ale dzidzia zdrowa poza skaleczeniem na główce a raczej odcisku na czole od kleszczy które widać do tej pory w niektórych przypadkach jak placze albo się denerwuje.
@Mikado93 suepr wieści z wizyty i Piotruś będzie chyba piłkarzem
@Izabela90 no i kolejny chłopak, będzie po męsku trochę, a może własną drużynę założymy piłkarska a dzieczynki będą kibicować hehe gratulacje wizyty
@Karolcia90 oooo w końcu Dzieczynka.!!!! <3 gratulacje duża panna
@Keishaa tak te twarsnienia brzucha są całkiem normalne właśnie zaczynają się od 18 tyg jednak mi w połowie 16 się zaczęły w kolejnych ciazach właśnie są możliwe wcześniej już przygotowuje to macice do porodu inaczej nazywa się to skurcze Braxtona-Hicksa, możesz sobie przeczytać.
@gie_er w dalszym ciągu kciuki za was i myślami z wami. &&&
@Millo jej jaka śliczna, jakie piękne zdjęcie, zakochałam się!!!!!!!!!!!!
......:::::::::18t. i 0d::::::::.........
Ostatnia edycja:
eklerkaa
Tak ja czuję od 16 tyg ale wtedy to pojedyncze raz na dwa trzy dni, w 17 już codziennie a pod koniec 17 czuje go co chwile dziś 18 tydzień równy i widzę gdy się rusza jak unosi mi się brzuch przy kopniaku tak idź do lekarza, trzeba o wszytkim powiadamiac lekarza, mu się napina szczególnie rano i wieczorem, cała ta kulka mi wychodzi jak by i śmiesznie tak brzuch wygląda . Ale to naprawdę jest normalne. Codziennie takie napinanie, twardnienia brzucha mam kilka razy dziennie.@eklerkaa dziekuje. Trochę mnie to uspokoiło . Dla świętego spokoju idę w czwartek do lekarza.
Powiedzcie mi dziewczyny czujecie ruchy? Elkerkaa czujesz coś?
18 tc
CarlaR
Załączniki
Ostatnia edycja:
gie_er
Cudnie [emoji4]Jestem!!:*!Dzidziuś zdrowy!337gramMa jakies obostronne torbiele w glowie i bedzie trzeba za 3 tyg zrobic jeszcze ekg ale lekarz pow ze nie ma powodu do niepokoju.Nie urosły jajka Przedstawiam Wam Ciocie nasza sliczna Inkę♡
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
hey dziewczyny
ja już po wizycie - badania muszę powtórzyć ( z okresu wychodzi że dziś 17t4d ) więc jest troszkę za wcześnie ale z dzidzią wszystko OK i to jest dla mnie najważniejsze , zapisałam się już na powtórkę na 22sierpnia ale jak wrócę wcześniej z wakacji to pójdę wcześniej. Lekarz stawia że na 60-70% jest siusiorek bo pokazał się tylko na momencik a później nie wiadomo było czy to siusiorek czy pępowina, nawet włączał na chwilę 3d i 4d, jestem troszkę zniesmaczona bo myślałam ze tak na 90% będzie już wiadomo, ale może uda się w czwartek jak będę u swego lekarza na wizycie kontrolnej to go poproszę żeby mi zrobił USG, więc wychodzi na to że na chwilę obecną jest Leoś aaaaaaaaaaa bym zapomniała schudłam 1.5kg przez 3tygodnie przez moje głupie zamartwianie się czy wszystko ok i przez ten głupi remont łazienki który nadal trwa ;(
@Millo Gratuluje córuni zdjęcie przecudaśne
mocno ściskam was kochane kobitki
ja już po wizycie - badania muszę powtórzyć ( z okresu wychodzi że dziś 17t4d ) więc jest troszkę za wcześnie ale z dzidzią wszystko OK i to jest dla mnie najważniejsze , zapisałam się już na powtórkę na 22sierpnia ale jak wrócę wcześniej z wakacji to pójdę wcześniej. Lekarz stawia że na 60-70% jest siusiorek bo pokazał się tylko na momencik a później nie wiadomo było czy to siusiorek czy pępowina, nawet włączał na chwilę 3d i 4d, jestem troszkę zniesmaczona bo myślałam ze tak na 90% będzie już wiadomo, ale może uda się w czwartek jak będę u swego lekarza na wizycie kontrolnej to go poproszę żeby mi zrobił USG, więc wychodzi na to że na chwilę obecną jest Leoś aaaaaaaaaaa bym zapomniała schudłam 1.5kg przez 3tygodnie przez moje głupie zamartwianie się czy wszystko ok i przez ten głupi remont łazienki który nadal trwa ;(
@Millo Gratuluje córuni zdjęcie przecudaśne
mocno ściskam was kochane kobitki
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Właśnie przez 30 minut płakałam, że bolą mnie ręce i chce wracać do domu bo się nie wysypiam na tym łóżku.
Już mi lepiej i to chyba były hormony. Ale żeby 30min ryczec? Moja siostrzenica płakała razem że mną ale ona to ze śmiechu
Już mi lepiej i to chyba były hormony. Ale żeby 30min ryczec? Moja siostrzenica płakała razem że mną ale ona to ze śmiechu