reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja tez czekam do połówkowych a mam dopiero 27 lipca. Co prawda ostatnio lekarz coś przebąknął odnośnie płci ale nie przywiązuję się do tego. Najbardziej się niecierpliwie na to usg nie ze względu na płeć a fakt, że zabieram ze sobą Córeczkę :D.

reklama
Rossiczka ja to samo. Teraz jak wysprzątam to już się nawet nie oszukuję, że zawsze tak będzie. A dodam, że w bałaganie się męczę;/

Witam po przerwie. Dzis od rana bylam na wynikach oczywiscie trzeba bylo stac w kolejce bo nikt ze starszych nie puści kobiety w ciąży. Morfologia slaba hgb 10.6 rbc 3.6 htc 30.6% szalu nie ma. Czuje sie chwilami bardzo slabo . Wizyta w czwartek 29.06 . Poza tym bez.mdlosci bezsennosc minęła. Wynik prenatalnych przyszedl prawidłowy. Co do porzadkow to jestem wyjatkowo pedantyczna ale chwilami tak mi sie nie chcę. Aktualnie probuje sie zebrac do ogarnięcia ale slabo mi idzie. Powodzenia wszystkim na wizytach.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja sie śmieje że jak chodziłam w pracy to byłam bardziej zorganizowana, w domu czysto, obiad, trening zaliczony i książki czytałam a teraz leżę jak krowa, podłoga prosi o mycie a jakoś weny nie mam do niczego ale nie zamierzam sie też zmuszać ;-) przyjdzie czas i na sprzątanie ;-)
Zaraz jemy obiad i poczyt książę z nudów ;-)

Do góry