reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

@mrsMalec Wszytskiego naj, naj na nowej drodze zycia. Niech Was milosc prowadzi, zebyscie zyli dlugo i szczesliwie!

Dla wszytskich dziewczyn samych pozytywnych wizyt dzisiaj. Dla reszty milego dnia, pelnego pozytywnych wibracji i slonca :)

@doublemummy Skad ja znam takie akcje.. banki ostatnio maja jakis problem same ze soba. Plus do tego ciagle wydzwaniajacy do mnie przedstawiciele z mega ofertami i nie rozumiejacy, ze czlowiek jest w pracy.. czesto mi ich szkoda bo to rowniez ich praca, ale naprawde jesli prosze, zeby dzownili po 17 a przez tydzien codziennie dzwoni inny o 11 to juz meczy mnie powtarzanie w kolko tego samego :D

Kochane nic nie mowcie o wadze.. @reniuszek ja tez staram sie cos ruszac, ale moja waga idzie w gore w zastraszajacym tempie.. mysle, ze to moze genetyka - przy wzroscie 160cm z ANtosiem mialam ponad 25kg na plus..
Ale jak tu byc fit jak Wy ciagle takie pysznosci dodajecie.. tez sobie dzis zrobie to ciasto z truskawkami.. sernik na zimno oczywiscie tez robilam.. :D

reklama
Ja jade na ta wizyte. Stres mam i znowu jakies lekkie brazowe plamienia grrr. Dobrze ze ten lekarz dzisiaj i ogarnie co i jak

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciesz się, że z plamieniem trafiło akurat na dzień wizyty, ja tslak miałam i lekarz mógł określić przyczynę dzięki temu. Będzie dobrze :* czekamy na wieści

@mrsMalec Wszytskiego naj, naj na nowej drodze zycia. Niech Was milosc prowadzi, zebyscie zyli dlugo i szczesliwie!

Dla wszytskich dziewczyn samych pozytywnych wizyt dzisiaj. Dla reszty milego dnia, pelnego pozytywnych wibracji i slonca :)

@doublemummy Skad ja znam takie akcje.. banki ostatnio maja jakis problem same ze soba. Plus do tego ciagle wydzwaniajacy do mnie przedstawiciele z mega ofertami i nie rozumiejacy, ze czlowiek jest w pracy.. czesto mi ich szkoda bo to rowniez ich praca, ale naprawde jesli prosze, zeby dzownili po 17 a przez tydzien codziennie dzwoni inny o 11 to juz meczy mnie powtarzanie w kolko tego samego :D

Kochane nic nie mowcie o wadze.. @reniuszek ja tez staram sie cos ruszac, ale moja waga idzie w gore w zastraszajacym tempie.. mysle, ze to moze genetyka - przy wzroscie 160cm z ANtosiem mialam ponad 25kg na plus..
Ale jak tu byc fit jak Wy ciagle takie pysznosci dodajecie.. tez sobie dzis zrobie to ciasto z truskawkami.. sernik na zimno oczywiscie tez robilam.. :D
Akurat waga 2 moim przypadku to słaba strona. Już mam 6 na plusie. Pocieszam się ze z maksem też miałam duży przyrost na początku a później wszystko się unormowalo .
Też mam 160cm i wagę widać w pupie i udach....dlatego ćwiczę , żeby nie było aż takiej tragedii. Myślę że wszystko dla ludzi i przysiady i serniki :-D

Dzien dobry wszystkim, mysmy pospali dzisiaj do 9
@Endywia poki co ja mam 1.2 kg na plusie. W porownaniu z pierwsza ciaza to jest cud. Z corka to od poczatku tylam po 2 kg miesiecznie srednio a w jednym to rekord bo az 6 ! Przy koncowce ciazy to na wage wchodzic juz nie chcialam

Dziewczyny macie cos sprawdzonego na pekajace naczynka na nogach? Na ostatniej wizycie zapomnialam sie lekarza podpytac. Na jednej nodze juz mam calkiem spora plame jak siniak wygada

Dzien dobry wszystkim, mysmy pospali dzisiaj do 9
@Endywia poki co ja mam 1.2 kg na plusie. W porownaniu z pierwsza ciaza to jest cud. Z corka to od poczatku tylam po 2 kg miesiecznie srednio a w jednym to rekord bo az 6 ! Przy koncowce ciazy to na wage wchodzic juz nie chcialam

Dziewczyny macie cos sprawdzonego na pekajace naczynka na nogach? Na ostatniej wizycie zapomnialam sie lekarza podpytac. Na jednej nodze juz mam calkiem spora plame jak siniak wygada
Zazdroszczę tak małego przyrostu.
Moja siostra używała kremu z k asztanowca. Robiła dużo chłodnych okladow trzymała nogi w górze. Przynajmniej tyle pamiętam . pamiętam i chyba profilaktycznie acerola się wspomagala.
U mnie pewnie też ten problem się pojawi niebawem :-/

@reniuszek obawiam sie ze pozniej nadrobie ale teraz nie mam tak jak w pierwszej ciazy ze tu jakis batonik, zelki, lody czekoladowe wieczorowa pora ;-)
Jutro bede w miescie to podjade poszukac tego kremu, dziekuje

Dziewczyny powodzenia na wizytach !
@doublemummy rozumiem Ciebie doskonale, ja strasznie nie lubię żadnych niespodziewanych akcji z kartami

@gi_er straszna akcja z tymi chipsami. Ja przechodziłam coś podobnego z moimi dziadkami w stosunku do Tobiasza. Cukierki, żelki i inne. Nie wytrzymałam i powiedziałam że nie będziemy ich odwiedzać jak nie zmienią swojego podejścia... na szczęście na Wigilii moja babcia zobaczyła że Młody kocha barszcz, teraz zawsze prawnuka barszczem i domowym ciastem wita.

@JaneHeart co tam u Ciebie ? Odezwij się :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny :) Mam spore zaległości, ale ostatnio ciągle mam jakieś zajęcie. Akurat jestem w trasie do Chełma, potem jadę do Hrubieszowa załatwić formalności z praktykami. Jutro mam ostatni egzamin, a wczoraj potwierdził nam się wyjazd do Niemiec. Wyjeżdżamy w środę rano i wracamy 8 lipca. Mam nadzieję, że tam będę miała chwilę wolnego to ponadrabiam zaległości :) Wszystko trochę na wariackich papierach [emoji14] Tym bardziej, że jeszcze we wtorek po południu mam sesję zdjęciową. Trochę zajmuję się fotografią "po godzinach", ale stresuje się bo miałam przerwę odkąd zaszłam w ciąże. Czuję się bardzo dobrze, poza tym że łatwo się męczę to mogłabym zapomnieć, że w ciąży jestem ;) a i poza kilkoma rozstępami na piersiach ;] Mam nadzieję, że u was wszystko ok. Przepraszam, że tak ogólnie się odnoszę, ale więcej postaram się dowiedzieć za kilka dni jak doczytam te miliony stron które mnie ominęły :D

yuudhqvkh0cpri5e.png

Cześć Dziewczyny:)
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące. Aby patrzeć i nam się usg połówkowe zaczną :D.
Ja póki co odliczam do urlopu a po urlopie siup na zwolnienie.

reklama
Udanych wizyt dziewczyny :)

Ja dziś leniuchuje. Córka wczoraj chciała zostać u babci na noc więc mój A. Po nią pojedzie wieczorem a ja wychodzę z koleżanką na jakieś dobre jedzonko [emoji4]

Czytałam właśnie komentarze na fb pod postem dotyczącym bezpieczeństwa w samochodzie dzieci.
Foteliki itp.
I aż złość mnie zalewa jak czytam, że " nie będę wozić 5 latka w foteliku bo to wstyd takie duże dziecko żeby w foteliku jeździło. Potem wyrośnie z niego maminsynek"
No nie rozumiem tego. I to nie jest jedyny taki komentarz. Takich ludzi jest pełno. Ja nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko mimo prawie 6 lat i jest raczej sporym dzieckiem nie miała odpowiedniego fotelika. Tu chodzi o jej życie.
Masakra jakaś. [emoji17]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry