reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja właśnie wzięłam kąpiel i teraz myślę w co by się tu ubrać a raczej w co się zmieszczę :-D Dzisiaj jedziemy na 60-rocznice ślubu dziadków mojego męża i pasowało by w miarę wyglądać,ale w żadne swoje spodnie się nie mieszczę a dopiero zamówiłam sobie na allegro takie ciążowe.Zostały mi tylko leginsy i już ;)
Miłego i słonecznego dnia dziewczyny dla Was ;)Pewnie zajrzę dopiero wieczorem ;)

My dzisiaj mamy zamiar spędzić cały dzień w domu. Pola od wczoraj nie ma już temperatury Ale dzisiaj chcemy jeszcze ją poobserwowac. Jak będzie ok to jutro ruszamy na biwak[emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochane,
Trochę mnie ostatnio mało bo mam problemy z ciśnieniem. Zaczęło mi bardzo skakać.

Gratuluję Wam pięknych zdjęć i udanych wizyt. Dzieciaczki cudne u nas rosną a grudzień będzie obfitował w same cudowne chwile.

Na ten moment przesyłam Wam pozdrowienia z Mazur.
Jezioro Śniardwy.

1497529144-aaaaaa.jpeg

Miłego weekendu :)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry