reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jestem po wizycie.
@eklerkaa łożysko się podnosi u nas!!!
Dzidzia ma ponad 9.5cm :-)
Jest wszystko w porządku :-) ale zwolnienie dalej lekarz coś się boi. Plamienia od zaparć na pewno mam.
Doktor włączył podgląd 4d!!! Ale super. Zakochałam się. Ma taką piękna buzię i nosek jak kulka :-D
No i laski kurcze Chłopak!!!!!! <3

I takiego mam chłopaka :-) :Zobacz załącznik 810767
Gratulacje cudne zdjęcie :*
To mamy dwóch Janków na grudzień :)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Pieszczoszka to super ze sie uspokoilas:*

Digital nad spojeniem łonowym takie kopniaczki delikatne..cos podobnego do tego jak jelita bulkają ale wiem ze to nie jelita:)jakby rybka wyskakiwala z wody i odbijala sie od czegos:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Super, to w końcu nie będziesz się stresować i możesz cieszyć się w spokoju długim weekendem

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
dokładnie ...
Byłam w odwiedziny w szpitalu u koleżanki i jak jej powiedziałam o swoich obawach od razu zawołała położną i poszłam na usg :)

Jak ci lekarz robił USG dopochwowo czy przez brzuch jak przez brzuszek to już mniej więcej wiesz gdzie szukać detektorem...
i tak i tak :) a o detektorze powiedział ,że powinni zabronić sprzedaży tego ... Powiedział ,że mają małą czułość i dużo dziewczyn przychodzi przez to spanikowanych na pogotowie . Radził żeby sobie odpuścić używanie tego

dokładnie ...
Byłam w odwiedziny w szpitalu u koleżanki i jak jej powiedziałam o swoich obawach od razu zawołała położną i poszłam na usg :)
O super kochana to możesz spać spokojnie :*
My siedzimy pod kinem na lodach jeszcze pol godzinki do seansu....nie wiem jak to przeżyję, bo dzisiaj nie jestem w nastroju na siedzenie :-/

reklama
DZIEWCZYNY BYŁAM NA USG W SZPITALU !!! :) DZIDZIUŚ ŻYJE !!!!!!!!!!!!! :) !!!!!!!!!
I widzisz uparciucha gdybyś nas słuchała to już od kilku dni byłabyś spokojna.[emoji4]
A ja mimo wszystko nie wieszała bym psów na detektorze, bo zaniepokoił Cię głównie brak ruchów, druga sprawa to autentyczność detektora, ja kupowałam ze strony producenta bo bałam się podróbek z allegro ( jak przy elektrycznych pilnikach Scholl). Mi osobiście ratuje zdrowie psychiczne i na USG chodzę bez leku bo wiem że dzidzia żyje.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry