reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Tylko jak byś go zamawiala ;) poproś kuriera żeby Ci wniósł ;) bo u mnie wnosił do mojej mamy bo my nie dały byśmy razy znaczy mama bo ja do dzwigania odpadam . Kurier sam do mnie co to pani zamówiła ze takie cholernie ciężkie ;) ja się patrze a to pudło do piersi mi było haha ;) dobrze ze gość był na tyle uprzejmy ze mi odrazu wszystko wyciągnął z pudła bo sama to bym chyba nurkować w nim musiała

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odkupilam go od babki po 1 dziecku za niewielkie pieniądze.Dlugo nie posłuży ,ale bardzo mi sie spodobało.
To prawda, ale to bardzo fajna opcja. Mama. A namawiała mnie na kosz jak byłam w ciąży z maksiem ale nie kupiłam. Później żałowałam, bo jednak wygoda - i tak jak piszesz w salonie położyć dziecko spać czy później spokojnie przenieść :-)
Na pewno teraz poszukam używki!

Hejo:)

Eklerko super ze Cie wypisali i ze wyniki good:*

My dzis zaczynamy remont:)Malowanie i zmiana salonu i przedpokoju.Ja sie z synem przeprowadzam do rodzicow by tego nie wdychac takze malowanie wszystko za moimi plecami:p
Juz sie nie moge doczekac calosci jak wszystko bedzie skonczone:)

Milego dnia Mamusie:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Miłego remontu!!i cudnych efektów :-) Ja mam dzisiaj sprzątanie po. Bo jednak wszystko zaszło...a później jedziemy z maksiem do kina :-)

Cześć Dziewczyny :-)
Mój wyjazd weekendowy szlag trafił bo T. jutro musi być w pracy :-(

@reniuszek jakie cudo. Jaś? :-) fajnie bo nad Kalinka będziesz jeszcze musiała popracować ;-) też bym chciała dziewczynkę ale pewnie będzie chłopak

@Ankuś super wieści, cieszę się że uspokoilas się. Mój gin też ma taki super detektor tętna płodu

@eklerka dobrze że już w domu, A coś na ciśnienie dostałaś ?

Reszta dziewczyn też bardzo się cieszę z dobrych wieści.

Kosz Mojżesza cudowny, też będę szukać :-) ze względu na Tobsona

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

@maja1987 współczuję teściowej. Jak tak można, zwłaszcza że Was wydatki też czekają, poza tym każdy pracuje dla siebie, swojej rodziny A nie żeby inni na tym żerowali. Współczuję

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey dziewczyny , ja taki kosz mam dostać od brata chodź już miałam kupować - bardzo mi się one podobają i są praktyczne. Ja długi weekend jestem bez synka, moi rodzice zabrali go do brata do Warszawy i wiem już że będę się bez niego nudzić a do tego jutro i w sobotę mój mężuś idzie do pracy :(
Podobno jutro w H&M-ie zaczynają się wyprzedaże w sklepach stacjonarnych może będą jakieś ciążowe :)
Pozdrawiam i życzę miłego słonecznego dzionka

reklama
Do góry