pieszczoszka1988
Jestem mamusią
za chwile mam zamiar .. jakieś suche ręce mi się robią od tego żelu do usg nie wiem czemuPieszczoszka, a jak u Ciebie? Próbowałaś jeszcze słuchać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za chwile mam zamiar .. jakieś suche ręce mi się robią od tego żelu do usg nie wiem czemuPieszczoszka, a jak u Ciebie? Próbowałaś jeszcze słuchać?
Wykończysz się tym szukaniem. Może naprawdę jedz na izbę przyjęć jak dziewczyny radzą. Ja się tak strasznie ostatnio stresowałam, że dawno nie widziałam dzidziusia, a jak dzisiaj usłyszałam serduszko to byłam zła na siebie, że tyle czasu się zadręczałam.za chwile mam zamiar .. jakieś suche ręce mi się robią od tego żelu do usg nie wiem czemu
wizyte juz mam w poniedziałek wiec juz zleci ..Wykończysz się tym szukaniem. Może naprawdę jedz na izbę przyjęć jak dziewczyny radzą. Ja się tak strasznie ostatnio stresowałam, że dawno nie widziałam dzidziusia, a jak dzisiaj usłyszałam serduszko to byłam zła na siebie, że tyle czasu się zadręczałam.
Odkupilam go od babki po 1 dziecku za niewielkie pieniądze.Dlugo nie posłuży ,ale bardzo mi sie spodobało.Cudowny! Gdzie go zakupiłas????
Koleżanka ma tą dostawkę i jest mega zadowolona. Mam nadzieję że ja odziedziczę[emoji39]Dzien dobry w ten piekny dzuen
Eklerkaa super, ze wypuścili cie do domu i wyniki ok.
My dzisiaj mamy grilla na dzialce, tzn tesciowa ma imieniny, zaprosila gosci i nic kompletnie nie kupila. Wczoraj maz do niej zadzwonil co szykuje, zebysmy zrobili co innego, a ona ze nie ma kasy i nic nie kupila.... Dobrze, ze moja siostra zobowiazala sie cos przyniesc, bo bym majatek wydala. Najlepsze, ze ostatnio tez tesciow poprosila zeby moja siostra zamowila jej ciasta za 50 od siebie z cukierni. Moj maz dzwoni do niej, ze wszystko zalatwione, Ewa przywiezie jej we wtorek ciacho i ma za nie jej odrazu kase oddac, bo ona wylozyla, a ta, ze my mamy wylozyc bo ona akurat nie ma, a jeszcze mowila ze na dzien dziecka robi skromne prezenty, bo ma imieniny i musi miec jakas kase. No tak mnoe w....a, gdybym wiedzial, ze tak bedzie to wolalabym gdzies pojechac, a noe imieniny jej organizowac!
Wkurza mnie juz ta kobieta, brat meza placi za nia wszystkie rachunki, raz w tygodniu robi duze zakupy, ona obiady maz z przedszkola i jeszcze pensje dostaje, no ale jak ktos co tydzien ma inna torebke to jak mu ma kasy starczac. Wygadalam sie.
Izabela sliczna ta kolyska.
Ja to chce dostawke chicco, ale czaje sie na uzywana, bo nowa 800zl i szkoda mi kasy wydac jak uzywac tego bede raptem pol roku. Na poczatku chce zeby malenstwo spalo u nas, bo bedzie miec pokoj razem z Frankiem i nie chcę zeby budzil mlodego w nocy. A ta dostawka fajna bo wrazie wyjazdu mozemy zlozyc i zapakowac do auta.
No kolyska na dlugo nie starczy. Ale mam juz tez zwykle łóżeczko. Kołyske kupiłam ż myślą o starszych dzieciach,zamiast na kanapie w salonie będę mogła maleństwo dać do kołyski i wtedy starsze dzieci nie zapomną się że dzidzia jest w domu i przypadkiem nie usiada na nia.Hehe miałam ostatnią taka sytuację,bratowa przyjechała ze swoim malenstwem położyła na kanapie przykryła i mój syn mało co nie usiadl na małego bo go nie zauważył.Dzien dobry w ten piekny dzuen
Eklerkaa super, ze wypuścili cie do domu i wyniki ok.
My dzisiaj mamy grilla na dzialce, tzn tesciowa ma imieniny, zaprosila gosci i nic kompletnie nie kupila. Wczoraj maz do niej zadzwonil co szykuje, zebysmy zrobili co innego, a ona ze nie ma kasy i nic nie kupila.... Dobrze, ze moja siostra zobowiazala sie cos przyniesc, bo bym majatek wydala. Najlepsze, ze ostatnio tez tesciow poprosila zeby moja siostra zamowila jej ciasta za 50 od siebie z cukierni. Moj maz dzwoni do niej, ze wszystko zalatwione, Ewa przywiezie jej we wtorek ciacho i ma za nie jej odrazu kase oddac, bo ona wylozyla, a ta, ze my mamy wylozyc bo ona akurat nie ma, a jeszcze mowila ze na dzien dziecka robi skromne prezenty, bo ma imieniny i musi miec jakas kase. No tak mnoe w....a, gdybym wiedzial, ze tak bedzie to wolalabym gdzies pojechac, a noe imieniny jej organizowac!
Wkurza mnie juz ta kobieta, brat meza placi za nia wszystkie rachunki, raz w tygodniu robi duze zakupy, ona obiady maz z przedszkola i jeszcze pensje dostaje, no ale jak ktos co tydzien ma inna torebke to jak mu ma kasy starczac. Wygadalam sie.
Izabela sliczna ta kolyska.
Ja to chce dostawke chicco, ale czaje sie na uzywana, bo nowa 800zl i szkoda mi kasy wydac jak uzywac tego bede raptem pol roku. Na poczatku chce zeby malenstwo spalo u nas, bo bedzie miec pokoj razem z Frankiem i nie chcę zeby budzil mlodego w nocy. A ta dostawka fajna bo wrazie wyjazdu mozemy zlozyc i zapakowac do auta.