reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Eraja dziękuję :-) choć ja ciągle przy tym że zdjęcia kłamią! :-*

Madzia ogladalas/sprawdzałas anexa?? Jak wrażenia??

To wychodzi na to, że ja mam dziwne włosy. Juz 4dzien i suche. Jedyne co mnie cieszy to że cera ładniejsza.

U mnie na obiad Fasolka szparagowa z maselkiem i bułka tarta - nie mogę bez tego żyć. Zjem jeszcze jakiegoś młodego ziemniaczka i zupa botwinka...i tyle.
Wozkow ogolnie bylo niewiele anexa nie ogladalam bo co przechodzilam to multum ludu a tylko kilka egzemplarzy. Meza wyslalam na przeszpiegi wizkowe kiedy ja inne rzeczy robilam. Rozmawial z jakas pania co zajmuje sie sprzedaza wozkow i powiedziala zeby wybrac sie do duzego sklepu z wozkami i jednoczesnie porownac kilka firm a nie oddzielnie i chyba tak zrobimy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jejku dzisiaj usłyszałam historie.
Nie mogę w to uwierzyć.
Mój znajomi spodziewają się bliźniąt a przynajmniej tak myśleli i tak zostali poinformowani przez lekarza nr 1.
Dziewczyna jest teraz w 7miesiacu i okazało się że to pojedyncza ciąża po wizycie u lekarza nr 2.

Nie potrafie tego ogarnąć. Przecież na USG widać jedno lub dwoje dzieci, prawda?
Współczuję tym ludziom.
To mam kolezanke ginekolog, ale pracuje dosc daleko. I ona powiedziala, ze przyszla babka przekonana ze jedno urodzi bo do ostatniego usg jej lekarz jej mowil, ze jedno, a kolezanka do niej ze fajnie ze blizniaki, bo ma usg.dwojke widziala, a ta zbladla... nastepnego dni rzeczywiscie dwoje urodzila...

No ja właśnie teraz mam problem z piciem herbat. Przyzwyczaiłam się do ziół. I w sumie ziołami zawsze się leczyłam. Teraz to tego nie wolno, tamtego nie wolno. Piję rumianek raz w tygodniu a tak to owocowe jakieś. No chyba że boli mnie żołądek bardzo to zrobię cienką miętę i koper na zatoki. Na szczęście takie niewygody rzadko mnie łapią :) Daj znać jak to kiwi ;) Ale faktycznie treningi też zawsze na mnie najlepiej działały :) Jak się przebiegłam do utraty tchu to potem samo szło :D
Tak trening najlepszy na wszystko :-D
Kupiłam kiwi jutro przetestuję :-)
No i dostałam Michelin truskawek z przetworni-odmiana taka do soków i dżemow - pyszne i słodkie!!!

Zauważyłam że mogłabym pić tylko wodę i jeść same warzywa gotowane na obiad.
I oczywiście słodycze na deser heheh :-)

To mam kolezanke ginekolog, ale pracuje dosc daleko. I ona powiedziala, ze przyszla babka przekonana ze jedno urodzi bo do ostatniego usg jej lekarz jej mowil, ze jedno, a kolezanka do niej ze fajnie ze blizniaki, bo ma usg.dwojke widziala, a ta zbladla... nastepnego dni rzeczywiscie dwoje urodzila...

Madzia ja nie jestem w stanie ogarnąć tego rozumem.
Przecież sama chodze na wizyty i mam przed sobą telewizor z widokiem usg i widać....wszystko przecież. :errr:

Madzia kupilas maszyne?super:))

Zazdroszcze Wam zakupow:)ja wszystko praktycznie mam po synku:)Musze kupic tylko projektor nad lozeczko i nosidelko:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Eraja dziękuję :-) choć ja ciągle przy tym że zdjęcia kłamią! :-*

Madzia ogladalas/sprawdzałas anexa?? Jak wrażenia??

To wychodzi na to, że ja mam dziwne włosy. Juz 4dzien i suche. Jedyne co mnie cieszy to że cera ładniejsza.

U mnie na obiad Fasolka szparagowa z maselkiem i bułka tarta - nie mogę bez tego żyć. Zjem jeszcze jakiegoś młodego ziemniaczka i zupa botwinka...i tyle.
Narobiłaś mi smaka na fasolkę więc chyba czas do sklepu się ruszyć [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wyobraźcie sobie ze my dalej na turnieju! Od 7:30 kosze tutaj, miały być dwa mecze Ale okazało się że chłopaki z 1/32 przeszli już 1/8 :shocked2::shocked2::tak: szok! Świetnie grają więc i turniej się przedłuża. Zjadłam cheeseburgera i popiłam Coca cola :zawstydzona/y: a teraz chwilowo siedzę w aucie bo do następnego meczu godzina a zimno sie zrobiło jak diabli a ja w legendach, japonkach i przewiewnej bluzkę .... no nic czekamy dalej!

IMG_20170602_074234.jpg fotelik będę miała od brata więc tylko adaptery muszę dokupić :)

Załączniki

• IMG_20170602_074234.jpg
    IMG_20170602_074234.jpg
    514,1 KB · Wyświetleń: 126
reklama
ja miałam wszystko po synku ale 10lat skończył wiec trochę czasu minęło i zero ciuszków, ale została mi karuzela na łóżeczko, leżaczko - bujaczek, zostanie mi do kupienia jeszcze łóżeczko ale aż tak mi się nie śpieszy bo na początek mam kosz mojżesza :)

Do góry