reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

1497087049-aaaaaa.jpeg

@Ankuś hehehe..a co u mnie na śniadanie zrobił A.? [emoji14] przypadek? Nie sądzę [emoji14]

reklama
Dziewczyny tak sobie lez e i myślę... A może źle, ze już kupiłam wózek? Niby okazja, bo 1500 zl taniej. Ale to jeszcze tyyyle czasu. A jeśli coś się stanie? Cholera jasna! Jak ja bym chciała spokojnie podchodzić do tej ciąży...
Od kupna wózka nic sie nie stanie. Ja zawsze wychodzę z założenia ze musze myśleć pozytywnie. Ciesz sie tym wózkiem a tp szczęście Twoje dzieci będą czuły. Jak będą szczęśliwe nie ciagle w stresie to na 100% będą rozwijały sie dobrze

@Manique Jak to mój lekarz mi wczoraj powiedział -Ma Pani teraz taki jakby miesiąc miodowy bo się Pani dobrze czuje i wszystko jest ok więc korzystać z tego bo później nie będzie tak kolorowo :):)Jak mam dla kogo gotować to po prostu lubię a teraz się dobrze czuje więc niech się inni cieszą bo nie wiadomo jak będzie później :)Fajnie masz że torty Ci wychodzą bo u mnie z tym to katastrofa :):)

Nieee! Skasowałam post xD Blondynka....

No to jeszcze raz:
@allime piękny Synuś. Już na USG widać że będzie słodziaszek :D

@blair_90 jakie pyszne żarełko. Umarłam normalnie xD

@reniuszek Tobie się pięknie waga rozkłada. Nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcia :D Apropos zaparć. Herbata z koperku? Próbowałaś? Raz na jakiś czas nie zaszkodzi. Ja piłam na zatoki i przy okazji przeczyściło mi kiszki ^^

Miłych targów Dziewczyny. Ja wróciłam z miasta. Już dostałam esa że egzamin przesunięty godzinę wcześniej. Więc dobrze że pojechałam i powiedziałam o co kaman. Zakupy z mężem zrobione. I padłam do łóżka - idę spać. Dziś jest kolejny bolesny dzień. Maluch tak daje w dupę że dziś o mało nie krzyknęłam w aucie tak mnie złapało na sekundę :/ Ale coś zaczyna się pomaleńku wysuwać. No i stanik nowy sportowy kupiłam. Stary, mój ukochany się podziurawił. Nawet nie ma jak zacerować :( No i jaki rozmiar musiałam kupić? L -.- W 9 miesiącu będę chodzącą mleczarnią, hihihihi :D Z S do L niezły wynik a to dopiero 4 miesiąc :D

Hey dziewczyny :) muszę się Wam przyznać, że ja już też mam kupiony wózek :) trafiła mi się super okazja cena super i pełno "dupereli" do niego i do tego mój wymarzony. Parę lat temu sobie powiedziałam, że jak zajdę w końcu w drugą ciążę to taki wózek będę chciała mieć a że kolor uniwersalny ( niebieski z turkusem ) to nie ważne co noszę pod serduszkiem - ważne że wszystko z nim dobrze :) Ale z kupnem reszty to teraz poczekam gdzieś do końca wakacji :) o ile się nie trafi znów jakaś okazja hi hi :)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki
Miłego i słonecznego dnia , u mnie już pada jakieś półtora godzinki :(

Jeńku ale u nas upał, masakra!
1497090140-aaaaaa.jpeg

Zdjęcie tak na szybko. W rzeczywistości ładniej wyglada[emoji5]
Piękny :) Ja odziedziczę wózek najprawdopodobniej więc jeden koszt z głowy ;) Z tego co pamiętam też brązowy.

Moje włosy też tłuste że hej... Ostatnio nie myłam 4 dni bo mi się nie chciało. Nie muszę pisać jak wyglądały ^^ Ja już po drzemce. Idę coś zszamać bo głodni jesteśmy. Ha! Pada :D Świeci słonko i lecą takie wielkie krople <3 Kocham letni deszcz :)

reklama
Do góry