reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@maja1987 a masz możliwość zrobić te testy PEPPA? Byka byś spokojniejsza!!! Ja jestem pewna ze wszytko w porządku!! Będzie dobrze i proszę mi się tu nie załamywac!! I ani myśleć że będziesz nas opuszczać!!! Nie pozwolimy. Razem zawsze jest lepiej możesz nam pisać o wszytkim o tym dobrym i tym złym, co czujesz. Postaraj się za jakiś czas zrobić jeszcze jakiś dodatkowe badania. Dla Twojego spokoju bo Twój maluszek czuje też Twój niepokój,a on Cie potrzebuje.

......:::::::::12t. i 6d::::::::.........

reklama
Hej Dziewczyny.
Dziękuję za trzymanie kciukow.
Usg.. Dzidzia nie wspolpracowala ogole, ma 72mm co daje 13.4tydzien, nadrobila kolejne dni. Przeziornosc tez ok, tylko nie widac kosci nosowej, nie ze jej nie ma tylko tylkiem dziecko bylo do nas odwrocone:).
Niestety badania wcale mnie nie uspokoily, bo mam siostre z zespolem dovna, a druga sprawa to malensto ma duza roznoce miedzy miesiaczka a usg, aktualnie 2,5tyg. Byłabym spokojniejsza jakbym uslyszala, ze wszystko jest naprawde dobrze.
Niestety dziewczyny na jakis czas chyba opuszcze forum, nie potrafie jakos w pelni sie tym wszystkim cieszyc, caly czas ogarnia mnie strach, ze uslysze ze z malenstwem jest cos nie tak.
Maz caly czas mi przypomina, ze przy Franku bylo podobnie, zawsze cos bylo nie tak na usg, a potem okazywalo sie, ze wszystko jest dobrze. Mam nadzieje ze po polowkowych bedzie wszystko ok i wtedy do was wroce, chyba ze wtedy nie bedziecie mnie juz chcialy. Przepraszam ale nie potrafie pisac o codzienności jak caly czas mi w glowie siedzi ten moj dzidzius. Jeszcze moj Franus ma zapalenie krtani i placze razem z nim z bolu:(

Maja, wracaj do nas kiedy będziesz chciała. Trzymam kciuki za dzidziusia!!!

Dzień dobry :-)
Oska biedna Ty :-( oby szybko Ci to przeszło!
Kciuki trzymam za wizytujące!!! Czekamy na dobre wieści!
Moja ginka też mówiła że usg w żadnym wypadku nie szkodzi.
Do szpitala będę brała minimum :-) żadnych miskómisków :p

U mnie bloga cisza, leci mi już 13 tydzień! Ale to leci! Standardowo mąż w pracy, syn w szkole a ja w domku. Na 14 jadę do projektanta wybierać górną łazienkę co mnie bardzo cieszy ;-)
Miłego dnia!
Fajny czas Cię czeka z tym urządzeniem domku. Ja uwielbiam i mogłabym non stop coś zmieniać [emoji1] płytki już wybrane czy najpierw rozkład?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Zdarza wam się zapominać wziąć leki? Progesteron i witaminy? czy jakoś już macie zakodowane że trzeba brać? Czy tylko ja jestem taka lewa i zapomniam ;)

......:::::::::12t. i 6d::::::::.........
Ja niestety w tym temacie non stop zapominam. Zdarza mi się wybudzic w nocy i brać

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziękuje za wsparcie [emoji7] Ja już po wizycie, widziałam swoją kruszyne[emoji7] w końcu po 3 tygodniach! 4,5 cm szczęścia [emoji173]️
Jak narazie wszystko ok, prenatalne za tydzień.
Ja dopiero 11tc +1 termin mam na 28.12.2017. Nie pisze za dużo bo przez mdłości ledwo zipie... Ja mam już 35 lat i może tą drugą ciąże przez to ciężej przeżywam. Web mi pęka i ledwo mogę was ostatnio podczytywać...
Dzięki Was i tak jakoś lepiej to znoszę i jeszcze raz dziękuje [emoji4]
Dla reszty dziewczyn wizytujących, samych dobrych wieści [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry