reklama
MagMag
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt. Super wieści.
Tak czytam, że i Wam z nosa leci. Ja zużywam rano tonę chusteczek. A właśnie doczytałam, że około 13-14 tyg bardzo powszechne jest to, że z zatok leci więcej wydzieliny. Oby minęło szybko.
Nieustanne kciuki za wszystkie bobasy
Tak czytam, że i Wam z nosa leci. Ja zużywam rano tonę chusteczek. A właśnie doczytałam, że około 13-14 tyg bardzo powszechne jest to, że z zatok leci więcej wydzieliny. Oby minęło szybko.
Nieustanne kciuki za wszystkie bobasy
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Płytki na cały dół wybrane, łazienki też; -) jestem mega zadowolona! ;-)Fajny czas Cię czeka z tym urządzeniem domku. Ja uwielbiam i mogłabym non stop coś zmieniać [emoji1] płytki już wybrane czy najpierw rozkład?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję udanych wizyt!!!
Zdrówka dla chorujących. Odezwę się wieczorem bo głodna jestem
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Też jestem głodna i zaraz wtrąbie Wieśmaka z macdonald właśnie mi mamusia wiezie
A wygrała kobieta która w poczekalni u ginekologa paznokcie malowala... większość ciężarnych siedziała zielonaZapachy mnie wykańcza... stacje benzynowa musze omijać wielkim łukiem, perfumy bleee, idę do przedszkola a tam myją podłogę płynem konwaliowym, a na placu zabaw śmierdzi wata cukrowa....
Hej dziewczyny
Sorki za 2 dni milczenia ale w sobotę na weselu byliśmy i wróciliśmy w niedziele rano ja oczywiście ledwo żywa i powiem wam że już na żadną imprezę się nie zgodzę to nie dla mnie.
U mnie po staremu znów sama zostałam z dziećmi bo mężulek wyjechał.
Trochę żałuję że powiedziałam już teściom o ciąży bo już zaczęły się złośliwe komentarze o złym imieniu ale ja mam ich w dupie i zrobię to co będę chciała.
Mam tak zrąbany humor po tym weekendzie że nic mi się już ode chciało
Gratuluje udanych wizyt
Sorki za 2 dni milczenia ale w sobotę na weselu byliśmy i wróciliśmy w niedziele rano ja oczywiście ledwo żywa i powiem wam że już na żadną imprezę się nie zgodzę to nie dla mnie.
Trochę żałuję że powiedziałam już teściom o ciąży bo już zaczęły się złośliwe komentarze o złym imieniu ale ja mam ich w dupie i zrobię to co będę chciała.
Gratuluje udanych wizyt
Przypomniałam sobie.. Lidl i biedronka tez odpadaja bo tam pieczywo wypiekaja... ten zapach tez na mnie działa wymiotnieA wygrała kobieta która w poczekalni u ginekologa paznokcie malowala... większość ciężarnych siedziała zielona
reklama
E tam... nie przejmuj sie takimi docinkami. Szkoda nerwów. Jak nazwiecie dziecko i będziecie tak wołać to po jakimś czasie juz nikt innego imienia nie bedzie sobie wyobrazal.Hej dziewczyny
Gratuluje udanych wizyt