Nie krew tylko moczOddałam krew do badania. Jutro rano posiew. Bogu dziękuję, ze ta krew nie od Bąbli...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie krew tylko moczOddałam krew do badania. Jutro rano posiew. Bogu dziękuję, ze ta krew nie od Bąbli...
O matko! co za ludzie... trzymaj się kochana.Dziewczyny już krew na calej wkladce z pęcherza, a ja dalej mam czekać na usg!! Ku@@@!!!
Daj znać od razu po wizycie. Ale na pewno będzie dobrze[emoji5]@Oska305 trzymaj się tam jakoś, na pewno zaraz będzie lepiej! - musi być!
a za mnie trzymajcie dzisiaj kciuki, bo mam wizytę z genetykiem - poznam wyniki testu Pappa... :/ dam znać!
Kurcze, ale maskra... Zdrowiej!Oddałam krew do badania. Jutro rano posiew. Bogu dziękuję, ze ta krew nie od Bąbli...