reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
To jest polska służba zdrowia człowiek by umierał a oni powiedzą ze nic mu nie jest .

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy ktoras slyszala cos o bezwodziu? Przyjaciolka tez jest w ciazy, tylko termin na poczatku listopada, i bedac dzisiaj przez przypadek u lekarza (innego niz zwykle) powiedzial jej ze nie widzi nerek i nie ma plynu owodniowego. W tym czasie plyn ma byc produkowany przez dziecko przez sikanie i polykanie. Dostala skierowanie do szpitala gdzie idzie jutro do swojej lekarki, ale powiedziano jej ze ma 1% szans na utrzymanie ciazy. Wczesniej prenatalne idealnie, nifty tez. Ciaza druga po poronieniu, in vitro. Jakies pomysly? Cos slyszalyscie na ten temat? Ja nie i w sieci tez o bezwodziu przez brak nerek wiele nie znalazlam. Czy przy penatalnym usg nerki widac? A ona zalamana i szukam jakiegokolwiek punktu zaczepienia...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

wpadam na chwilkę, przywitać się.

Niestety ja z ostrym przeziębieniem. Przyciągam wszystko jak magnez. Katar i kaszel męczą mnie okrutnie.
poza tym ok.

pozdrawiam wszystkie mamuśki.

reklama
Do góry