reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziękuję za miłe słowa wczoraj :) Przy okazji gratulacje także pozostałym dziewczynom z wczoraj i już z dziś oraz powodzenia reszcie dzisiaj wizytujących :)
Kurczę, jak fajnie że te prenatalne tak dobrze nam idą i... dobra passo trwaj aż do porodów ;)

@maggie91 to link o który prosiłaś: https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html

Ostatnio napatrzyłam się na wasze owocowe szaleństwa i mnie bardzo ale to bardzo wzięło na truskawki i no niestety, chyba mały ich nie lubi, a szkoda bo mam sprawdzone dobre i w miarę tanie miejsce. No ale nie będę ich przypłacać takimi rewolucjami jak wczorajszego wieczora więc szybko teraz truskawek nie kupię :(

reklama
dziewczyny, kto jeszcze nie ma dostępu do zamkniętego??
Ja też nie mam

c55f3e3k8o9ruv7g.png

km5se6ydojac30hy.png

Miałam z rana kuriera :) dostałam wreszcie zestaw ciążowy, mam wszystko posegregowane, nic mi się nie wysypuje :) jestem zachwycona :) i w końcu mam magnes na auto "#jestem w ciąży " :D
1496382927-aaaaaa.jpeg

1496382984-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Ooo, super że jesteś zadowolona..bardzo zastanawiam się nad zakupem, papierów tylko będzie przybywało :) zdecyduje się chyba tylko na segregator z przpinką
Aaaa! Fistaszek zdrowy ^^ Jaka jestem szczęśliwaaaaa! Trawa stała się zieleńsza, słońce bardziej jasne. Rany julek xD Zjem śniadanie, uspokoję się to wszystko opiszę i wrzucę focie. :)
Cudownie :) cieszę się razem z Tobą
zwłaszcza w przypadku noworodka....
A myślicie o rozmiarze 56 czy od razu 62 :)?
Też chętnie się dowiem jaki rozmiar wybierać...nie mam o tym zielonego pojęcia..ostatnio sprawdzałam różnicę miedzy body a pajacem [emoji14]

To jest piękny dzień. Nareszcie mam ochotę na cos do jedzenia. Juz myślałam ze mam jakąś anoreksje. I dziś na obiadek będą ziemniaczki ze skwarkami, jajko sadzone i mizeria albo maślanka i np brokuły. Nareszcie chce mi sie jeść!!!!!

Ooo, super że jesteś zadowolona..bardzo zastanawiam się nad zakupem, papierów tylko będzie przybywało :) zdecyduje się chyba tylko na segregator z przpinką

Cudownie :) cieszę się razem z Tobą

Też chętnie się dowiem jaki rozmiar wybierać...nie mam o tym zielonego pojęcia..ostatnio sprawdzałam różnicę miedzy body a pajacem [emoji14]
Do szpitala najlepiej 56 ale takich ciuszkow lepiej nie mieć za duzo bo i tak dzidzia moment i juz w nie nie wchodzi. Moi mieli 55cm jak sie urodzili. Kombinezon tez lepiej mieć 62 tymbardziej ze jeszcze cos pod niego zakładasz. Dla córci mialam fajny bo mozna bylo albo go spiąć i był spiworek albo zapiac suwaki inaczej i był normalny, tradycyjny

Do szpitala najlepiej 56 ale takich ciuszkow lepiej nie mieć za duzo bo i tak dzidzia moment i juz w nie nie wchodzi. Moi mieli 55cm jak sie urodzili. Kombinezon tez lepiej mieć 62 tymbardziej ze jeszcze cos pod niego zakładasz. Dla córci mialam fajny bo mozna bylo albo go spiąć i był spiworek albo zapiac suwaki inaczej i był normalny, tradycyjny
To też wszystko od rozmiarówki zależy...
Bo Tobiasz na wyjście ze szpitala miał plusozwy kombinezon z h and m to w nim pływał... No u nas rozmiar 56 na miesiąc był, dlatego mało miałam rzeczy i często prałam :D

Dzień dobry wszystkim [emoji16] u mnie natłok pracy... wszyscy się rozwodzą przed wakacjami [emoji6] z pewnością nie nadrobię zaległości w czytaniu forum. U mnie Ok, daję radę (tylko nadal jestem senna i czasami mam mdłości). Ogólnie miałam badanie prenatalne w poniedziałek, dzidzia rośnie i wszystkie pomiary są idealne [emoji7] mój M przez całe badanie stał jak wryty. Gin nie zdradził płci bo podobno jeszcze zbyt wcześnie [emoji854] a oto mój maluszek ...
1496386324-aaaaaa.jpeg
1496386332-aaaaaa.jpeg
1496386352-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pieknosci slicznosci. Gratki :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry