reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@DigitalGirl jeśli chcesz to mam do odsprzedania jeden segregator z przypinka ale ten kolorowy ;)

p19uflw1nv024jhl.png
Poluję na ten, który kupiłaś :) taki delikatny i elegancki jest. Ten kolorowy jak dla mnie trochę za kolorowy [emoji14]

reklama
Ja suwaczkow poziomo nie widzę :-(

Wczoraj skorzystalam z promocji 5 10 15 i kupiłam pierwsze rzeczy dla maleństwa :-) teraz cały czas je oglądam.
Wczoraj pół dnia spędziłam na oglądaniu ubranek dla niemowlaków i zaczęłam się zastanawiać jaki kombinezon będę musiała kupić . Bo najwygodniejszy dla Malucha to gdzie nóżki razem, ale w foteliku nie zapne....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
My dla młodej mieliśmy taki misiowy gruby kombinezon gdzie nóżki razem były, tylko była dziurka, żeby zapięcie od fotelika przeciągnąć [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

A o dostep dla ciebie juz prosilam. Sprawdz prosze jeszcze raz.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sprawdziłam przed chwilką i pojawia mi się komunikat:
"Forum o ciąży i dzieciach - BabyBoom - Error
You do not have permission to view this page or perform this action.
"
A możesz proszę podać linka do zamkniętego?

c55f3e3k8o9ruv7g.png

km5se6ydojac30hy.png

Powodzenia dla wizytujących i Gratulacje dla tych którzy już widzieli swoje maleństwa.Zdjęcia są cudne !
Mi na obiad zachciało się dzisiaj pierogów z serem i zaraz biorę się za lepienie ;)

Ja w klinice dostałam taką teczkę z przegródkami. Też fajna, bo mam wszystko poukładane.
Oczywiście nie taka super jak segregator, ale lepsza od zwykłej teczki :D

Mnie jedyne co powstrzymuje przed kupieniem segregatora jego wielkość etc

reklama
Cześć Dziewczyny! Z rana już takie dobre wieści, gratuluję i trzymam kciuki za pozostałe. Wiecie co nie poznaję siebie zawsze byłam beksa ale teraz to już szczyt. Ja po kilkanaście razy na dzień płaczę, a dlaczego? nie wiem! A jak nie płaczę to się złoszczę, irytuję. A dlaczego? Nie wiem :(. Warczę na Męża jak tylko zapyta dlaczego płacze. Zbywam Córkę. Jestem niemiła i nie do zniesienia. Jak mi to nei przejdzie to sama się spakuję i pójdę mieszkać do jakiegoś lochu!
No witam w klubie :D Chociaz mi juz chyba przeszło, a przynajmniej mam nadzieję, że będę miała parę dni spokoju :D

yuudhqvkh0cpri5e.png

Do góry