reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@DigitalGirl jeśli chcesz to mam do odsprzedania jeden segregator z przypinka ale ten kolorowy ;)

p19uflw1nv024jhl.png
Poluję na ten, który kupiłaś :) taki delikatny i elegancki jest. Ten kolorowy jak dla mnie trochę za kolorowy [emoji14]

reklama
Ja suwaczkow poziomo nie widzę :-(

Wczoraj skorzystalam z promocji 5 10 15 i kupiłam pierwsze rzeczy dla maleństwa :-) teraz cały czas je oglądam.
Wczoraj pół dnia spędziłam na oglądaniu ubranek dla niemowlaków i zaczęłam się zastanawiać jaki kombinezon będę musiała kupić . Bo najwygodniejszy dla Malucha to gdzie nóżki razem, ale w foteliku nie zapne....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
My dla młodej mieliśmy taki misiowy gruby kombinezon gdzie nóżki razem były, tylko była dziurka, żeby zapięcie od fotelika przeciągnąć [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

A o dostep dla ciebie juz prosilam. Sprawdz prosze jeszcze raz.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sprawdziłam przed chwilką i pojawia mi się komunikat:
"Forum o ciąży i dzieciach - BabyBoom - Error
You do not have permission to view this page or perform this action.
"
A możesz proszę podać linka do zamkniętego?

c55f3e3k8o9ruv7g.png

km5se6ydojac30hy.png

Powodzenia dla wizytujących i Gratulacje dla tych którzy już widzieli swoje maleństwa.Zdjęcia są cudne !
Mi na obiad zachciało się dzisiaj pierogów z serem i zaraz biorę się za lepienie ;)

Ja w klinice dostałam taką teczkę z przegródkami. Też fajna, bo mam wszystko poukładane.
Oczywiście nie taka super jak segregator, ale lepsza od zwykłej teczki :D

Mnie jedyne co powstrzymuje przed kupieniem segregatora jego wielkość etc

reklama
Cześć Dziewczyny! Z rana już takie dobre wieści, gratuluję i trzymam kciuki za pozostałe. Wiecie co nie poznaję siebie zawsze byłam beksa ale teraz to już szczyt. Ja po kilkanaście razy na dzień płaczę, a dlaczego? nie wiem! A jak nie płaczę to się złoszczę, irytuję. A dlaczego? Nie wiem :(. Warczę na Męża jak tylko zapyta dlaczego płacze. Zbywam Córkę. Jestem niemiła i nie do zniesienia. Jak mi to nei przejdzie to sama się spakuję i pójdę mieszkać do jakiegoś lochu!
No witam w klubie :D Chociaz mi juz chyba przeszło, a przynajmniej mam nadzieję, że będę miała parę dni spokoju :D

yuudhqvkh0cpri5e.png

Do góry