DigitalGirl
Moderatorka
Poluję na ten, który kupiłaś taki delikatny i elegancki jest. Ten kolorowy jak dla mnie trochę za kolorowy [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poluję na ten, który kupiłaś taki delikatny i elegancki jest. Ten kolorowy jak dla mnie trochę za kolorowy [emoji14]
A o dostep dla ciebie juz prosilam. Sprawdz prosze jeszcze raz.Ja też nie mam
My dla młodej mieliśmy taki misiowy gruby kombinezon gdzie nóżki razem były, tylko była dziurka, żeby zapięcie od fotelika przeciągnąć [emoji4]Ja suwaczkow poziomo nie widzę :-(
Wczoraj skorzystalam z promocji 5 10 15 i kupiłam pierwsze rzeczy dla maleństwa :-) teraz cały czas je oglądam.
Wczoraj pół dnia spędziłam na oglądaniu ubranek dla niemowlaków i zaczęłam się zastanawiać jaki kombinezon będę musiała kupić . Bo najwygodniejszy dla Malucha to gdzie nóżki razem, ale w foteliku nie zapne....
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
na fb mamaginekolog była Dziewczyna co pytała się o podmiankę segregatorów, to Ty ? Jakas odpowiedź była, że to niemożliwe bo inne koszty produkcji okładki etcDla mnie właśnie tez a chciałam cały zestaw i musialam zamówić zestaw i segregator :d bo nie da sie zmieniać kombinacji
Bierz wszystko jak już masz ochotę [emoji23]Albo jaja w sosie koperkowym... na co by się tu zdecydować....
Sprawdziłam przed chwilką i pojawia mi się komunikat:A o dostep dla ciebie juz prosilam. Sprawdz prosze jeszcze raz.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A możesz proszę podać linka do zamkniętego?
bo to była wtedy taka zbieżność czasu, bo Ty od razu chciałaś zamawiać i ten post tez był tego samego dnia, więc myślałam że może TyNieee ja pisalam e-mail kiedyś a później widziałam to zapytanie na stronie
No witam w klubie Chociaz mi juz chyba przeszło, a przynajmniej mam nadzieję, że będę miała parę dni spokojuCześć Dziewczyny! Z rana już takie dobre wieści, gratuluję i trzymam kciuki za pozostałe. Wiecie co nie poznaję siebie zawsze byłam beksa ale teraz to już szczyt. Ja po kilkanaście razy na dzień płaczę, a dlaczego? nie wiem! A jak nie płaczę to się złoszczę, irytuję. A dlaczego? Nie wiem . Warczę na Męża jak tylko zapyta dlaczego płacze. Zbywam Córkę. Jestem niemiła i nie do zniesienia. Jak mi to nei przejdzie to sama się spakuję i pójdę mieszkać do jakiegoś lochu!