DigitalGirl
Moderatorka
Poluję na ten, który kupiłaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poluję na ten, który kupiłaś
A o dostep dla ciebie juz prosilam. Sprawdz prosze jeszcze raz.Ja też nie mam
![]()
![]()
My dla młodej mieliśmy taki misiowy gruby kombinezon gdzie nóżki razem były, tylko była dziurka, żeby zapięcie od fotelika przeciągnąć [emoji4]Ja suwaczkow poziomo nie widzę :-(
Wczoraj skorzystalam z promocji 5 10 15 i kupiłam pierwsze rzeczy dla maleństwa :-) teraz cały czas je oglądam.
Wczoraj pół dnia spędziłam na oglądaniu ubranek dla niemowlaków i zaczęłam się zastanawiać jaki kombinezon będę musiała kupić . Bo najwygodniejszy dla Malucha to gdzie nóżki razem, ale w foteliku nie zapne....
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
na fb mamaginekolog była Dziewczyna co pytała się o podmiankę segregatorów, to Ty ?Dla mnie właśnie tez a chciałam cały zestawi musialam zamówić zestaw i segregator :d bo nie da sie zmieniać kombinacji
![]()
Bierz wszystko jak już masz ochotę [emoji23]Albo jaja w sosie koperkowym... na co by się tu zdecydować....
Sprawdziłam przed chwilką i pojawia mi się komunikat:A o dostep dla ciebie juz prosilam. Sprawdz prosze jeszcze raz.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A możesz proszę podać linka do zamkniętego?
bo to była wtedy taka zbieżność czasu, bo Ty od razu chciałaś zamawiać i ten post tez był tego samego dnia, więc myślałam że może TyNieeeja pisalam e-mail kiedyś
a później widziałam to zapytanie na stronie
![]()
No witam w klubieCześć Dziewczyny! Z rana już takie dobre wieści, gratuluję i trzymam kciuki za pozostałe. Wiecie co nie poznaję siebie zawsze byłam beksa ale teraz to już szczyt. Ja po kilkanaście razy na dzień płaczę, a dlaczego? nie wiem! A jak nie płaczę to się złoszczę, irytuję. A dlaczego? Nie wiem. Warczę na Męża jak tylko zapyta dlaczego płacze. Zbywam Córkę. Jestem niemiła i nie do zniesienia. Jak mi to nei przejdzie to sama się spakuję i pójdę mieszkać do jakiegoś lochu!