M@gda
Moderatorka
W realu też dobrze ci idzieLubilam w simsach robić dzieci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W realu też dobrze ci idzieLubilam w simsach robić dzieci
Nie przejmuj się ja mojej przez tydzień nie chciałam dotknąć, bo bałam się, że połamię Mój M ją ubierał w szpitalu, żebyśmy mogli iść do domu, a później kąpał i ogarniał w domu Ma prawie 6 lat i nie udało mi się jej popsuć, więc nie taki diabeł straszny;pA mnie naszło czarne myśli, że nie będę umiała zająć się swoim dzieckiem w pierwszych miesiącach życia.... co jest , ratunku
To my Ci kochana screeny porobimy, żebyś mogła podziwiać ;pA ja niestety nie mam komputera, bo mąż zabrał do UK i nie zobaczę waszych suwaczków :-(
nie ma jej wcale w kalendarzu, nawet wizyty z 17.05da się, o ile się nie wykasowała , zaraz zerknę
Mo nic może jeszcze zaglądnie do nas na forum, mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze.nie ma jej wcale w kalendarzu, nawet wizyty z 17.05
Jakie piękne zdjęcie <3 Cudowny maluszek 14.06 to tuż tużWitam po wizycie w pelni zadowolona z lekarza ktory naprawde ma podejście i traktuje pacjentki z godnością. Dzidzia rosnie w szalonym tempie i w zwiazku z tym badania prenatalne przesunięte z 22 czerwca na 14 czerwca
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom