reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

@nika885 Witamy :)Ja też jestem w pierwszej ciąży :)Strach mi trochę minoł ale myślę że wróci :)
To będziesz miała super święta :)
@Oska305 Wszystkiego najlepszego :)
Dzisiaj byłam za zakupach i weszłam do sklepu z ubrankami dla dzieci.Normalnie się wzruszyłam jak zobaczyłam takie małe skarpetki itp.I taka myśl w głowie na jaki rozmiar kupować rzeczy dla Maleństwa?

reklama
Ugotowałam zupę, dom i pranie ogarnęłam i jadę po słuchawkę prysznicową bo się, że tak powiem rozj***ła ;D

p19uflw1nv024jhl.png
Na pewno udawalas, że słuchawka to mikrofon :D

@nika885 Witamy :)Ja też jestem w pierwszej ciąży :)Strach mi trochę minoł ale myślę że wróci :)
Dzisiaj byłam za zakupach i weszłam do sklepu z ubrankami dla dzieci.Normalnie się wzruszyłam jak zobaczyłam takie małe skarpetki itp.I taka myśl w głowie na jaki rozmiar kupować rzeczy dla Maleństwa?
Ja pierwsze skarpetki kupiłam na 12/13 :D:D one są mniejsze niż mój mały palec :D:D:D

Ja też zawsze jak widzę takie ubranka, to mam ochotę już kupować, kupować... ale muszę poczekać na płeć :)
Tym bardziej, że nie wiem, czy będę miala od kogo dostać ubranka, bo nie mam koleżanek czy rodziny, które miałyby takie maluszki, albo już komuś oddały.

Cieszę się że nie jestem sama :) strachu do samej ciąży nie mam... po prostu nie nawidzę lekarzy i badan blech :D

reklama
Tak, na nogach. W ciazy może sie tak wydarzyć od ciepłego wosku. Bo naczynia krwionośne sie bardziej rozszerzają, mi sie nie robią i ja sie woskuje ale ja zawsze wszystko robię na opak :D jeśli do tej pory depilowalas sie woskiem to Twoja kosmetyczka może sie zgodzić wykonać zabieg :D ale jeśli nie to lepiej nie zaczynać w czasie ciazy :D pogadaj ze swoja kosmetyczka ;) ona Cię zna i doradzi

p19uflw1nv024jhl.png
Myślałam, że pajaczki mają się odnosić do mojego bólu kręgosłupa i zastanawiałam się czy będą mi pękać krwinki na plecach Hahaha
Tak,na pewno porozmawiam z kosmetyczka:)

Do góry