Nie, nie! Taka wręcz rozanielona mam minę ale na kuchennym pisałyście o kapusniaku i masz babo placek...Czyli masz skwaszona minę jak nas poznalas od sypialni ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie! Taka wręcz rozanielona mam minę ale na kuchennym pisałyście o kapusniaku i masz babo placek...Czyli masz skwaszona minę jak nas poznalas od sypialni ?
ooo placki to ja bym zjadłaNie, nie! Taka wręcz rozanielona mam minę ale na kuchennym pisałyście o kapusniaku i masz babo placek...
Zaproś, pooglądam wtedy też zdjęciaDzisiaj tylko jarzynowa mam ale placek może jutro zrobię po węgiersku
O bozuniu, placek po wegiersku!!!!!! Proszę dać przepis na kuchennym i robię jak tylko zjem zapiekankę!!!!!!!!Dzisiaj tylko jarzynowa mam ale placek może jutro zrobię po węgiersku
Buahahaha nie mam u niego szansweż ty męża w obroty, może wam się poprawią stosunki, albo chociaż "stosunki". Kolejny raz w ciąże nie zajdziesz przecież
ja go moge nawet z cukrem, ale wole na lagodnieZapraszam
Tylko lubisz na ostro czy łagodnie
Bo ja lubię na ostro (sos) [emoji16] [emoji23]
Wszystko będzie dobrze. Widziałaś jak ja wczoraj panikowalam, a wyszłam z gabinetu przeszczęśliwa trzymaj się, buziakiDziewczyny trzymam za wszystkie kciuki, za mnie też proszę . Strasznie się boję....
Dzisiaj gości mam, więc zajrzę dopiero wieczorem by powiedzieć co i jak
Buziaki
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
E tam, nie znam chł,opa co by na gola babe nie polecial. zreszta, jakos to dziecko zrobiliście. Chyba że wiatropulna jesteśBuahahaha nie mam u niego szans
Już się tym nie przejmuje.
Chyba też w kulinaria uderze Hahaha moja botwinka właśnie dochodzi :-)