reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Hybrydy można robić. Mamaginekolog też sama sobie robiła w ciąży i pisała że całkowicie bezpieczna jest.Co do wkurzania - to mam tak samo. Nie trzeba duzo. Mała pierdola a ja już jestem zdenerwowana.
Dziewczyny, a jakie jest Wasze zdanie na temat zrobienia sobie hybrydy na paznokciach? Bo slyszalam rozne opinie.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Jeśli chodzi o hybryde to ja cały czas mam. Zdejmuje się chyba do porodu więc wtedy się pozbęde [emoji4]Co do wkurzania - to mam tak samo. Nie trzeba duzo. Mała pierdola a ja już jestem zdenerwowana.
Dziewczyny, a jakie jest Wasze zdanie na temat zrobienia sobie hybrydy na paznokciach? Bo slyszalam rozne opinie.
W przyszłym tygodniu idę się w końcu uformować bo mam.juz milion siwych włosów.
A co do snów to mi się śniło, że mykam bardzo ale to bardzo brudna toaletę. Cały kibelek czyszcilam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji90][emoji90][emoji90]
zielona26
Fanka BB :)
Lenka ja robię sobie sama i będę robiła całą ciąże. Jeśli o mnie to ja i do porodu poszłabym " w paznokciach" bo bez tego jakaś naga się czuję, ale cóż do porodu golizna wskazana.Co do wkurzania - to mam tak samo. Nie trzeba duzo. Mała pierdola a ja już jestem zdenerwowana.
reniuszek
Love in the knick of time
Kurcze a mnie wzięło na botwinke, właśnie robię.
Do fryzjera też idę za tydzień. Co mi się z włosami porobiło to kosmos. Przesuszaja się bardzo bardzo zaczęły się kręcić i problem z układaniem :-( i lwychodzi na to że znów trzeba będzie sporo ściąć....
Orientujecie się czy na saunę ozonowa na włosy można chodzić??
Do fryzjera też idę za tydzień. Co mi się z włosami porobiło to kosmos. Przesuszaja się bardzo bardzo zaczęły się kręcić i problem z układaniem :-( i lwychodzi na to że znów trzeba będzie sporo ściąć....
Orientujecie się czy na saunę ozonowa na włosy można chodzić??
Zaczęłam sprzątać łazienkę i tak mnie zaczął boleć dół kręgosłupa (jak przy okresie), że odpoczywam chwilkę.
Obiad na dziś mam jeszcze z wczoraj, chciałam zrobić szarlotkę ale Mąż dziś późno wraca, więc przełożę to chyba na jutro, żeby była jak najświeższa
Ja hybrydy mam cały czas, zdejmę do porodu.
No to pogadam z moja kosmetyczka o tym wosku następnym razem
Obiad na dziś mam jeszcze z wczoraj, chciałam zrobić szarlotkę ale Mąż dziś późno wraca, więc przełożę to chyba na jutro, żeby była jak najświeższa
Ja hybrydy mam cały czas, zdejmę do porodu.
No to pogadam z moja kosmetyczka o tym wosku następnym razem
Rossiczka
Moderatorka
Super sa takie rzepy "klocki"Ej dziewczyny które mają już dzieciaczki. Co kupujecie na dzien dziecka? Bo mnie olsnilo ze to już jutro. Mój Bartek to by się najbardziej uradowal z lego no ale litości, tyle tego już ma że cały pokój zastawiony. Policja, straż, statki kosmiczne, samoloty, samochody wyścigowe, jenyyy...
Ja rowerek biegowy kupiłam
reklama