reklama
@Mikado 93 zapytać zawsze warto. Ja na dziś też mam całą listę pytań. Dobrze że mam cierpliwego lekarza. A i tak nazywa mnie i męża (bardziej męża) panikarzami ^^
@doublemummy, no niezły ten sen ^^ Ja myślę że jak wciąż kochał to owłosienie nie ważne, hihihihi. Apropos nóg ostatnio się zapimniałam i porosłam jak chłop. Ale przedwczoraj się za siebie wrwszcie wzięłam
@gie_er oplułam telefon xD Hihihihihi, dobre. Ja tak mam teraz
@maggie91 mnie na kakao naszło na początku ciąży i było pyyyyszne, mniom!
@Oska305 sto lat, sto lat! Zero zmartwień i duuuuużo miłości
Idę wziąć leki bo wreszcie trzeba coś zjeść
@doublemummy, no niezły ten sen ^^ Ja myślę że jak wciąż kochał to owłosienie nie ważne, hihihihi. Apropos nóg ostatnio się zapimniałam i porosłam jak chłop. Ale przedwczoraj się za siebie wrwszcie wzięłam
@gie_er oplułam telefon xD Hihihihihi, dobre. Ja tak mam teraz
@maggie91 mnie na kakao naszło na początku ciąży i było pyyyyszne, mniom!
@Oska305 sto lat, sto lat! Zero zmartwień i duuuuużo miłości
Idę wziąć leki bo wreszcie trzeba coś zjeść
eklerkaa
Fanka BB :)
@Eraja @Manique @reniuszek @Rossiczka @Orchidea1312 jej ile dziś dziewczyn wizytuje, czekam na każdą z was!!!!
@Oska305 STO LAT [emoji255]
Mój syn pojechał dziś na pierwszą wycieczkę klasowa do ZOO w Zamościu. Cała noc siły mi się okropne rzeczy, najpierw że wszystkie sklepy były pozamykane i dziecku nawet kanapki nie zrobiłam ani picia nie dałam a on tak płakał że głodny jest. Potem jeszcze coś i jeszcze coś. !!! Myślałam że go rano już nie puszczę tak mi dziwnie było i mnie brzuch że stresu bolał. Ale pojechał i już nie ma odwrotu. On zadowolony i to najważniejsze. syn na zdjęciu w pierwszym rzędzie w okularach.
......:::::::::12tydz i 1dni::::::::.........
@Oska305 STO LAT [emoji255]
Mój syn pojechał dziś na pierwszą wycieczkę klasowa do ZOO w Zamościu. Cała noc siły mi się okropne rzeczy, najpierw że wszystkie sklepy były pozamykane i dziecku nawet kanapki nie zrobiłam ani picia nie dałam a on tak płakał że głodny jest. Potem jeszcze coś i jeszcze coś. !!! Myślałam że go rano już nie puszczę tak mi dziwnie było i mnie brzuch że stresu bolał. Ale pojechał i już nie ma odwrotu. On zadowolony i to najważniejsze. syn na zdjęciu w pierwszym rzędzie w okularach.
......:::::::::12tydz i 1dni::::::::.........
Ostatnia edycja:
CarlaR
Fanka BB :)
Na fb pewnie dziewczyny wypatrzylyOska 100 lat!!!
Dziewczyny, gdzie widać, że ktoś ma urodziny??
M@gda
Moderatorka
aaaa chyba że tak, zapomniałam, że się na FB pododawałyścieNa fb pewnie dziewczyny wypatrzyly
@doublemummy apropo owlosionych nóg, to się zastanawiałam, w ciąży chyba lepiej zrezygnować z woskowania u kosmetyczki? Czy nie? Jak sądzicie?
Sen niezly ostatnio jakaś fala dziwnych snów!
Sen niezly ostatnio jakaś fala dziwnych snów!
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
hej. Nie mogę sobie poradzić z tym wątkiem prywatnym. Nie wiem gdzie jest i jak wejść do niego. POMOCY ;/
reklama
M@gda
Moderatorka
hej. Nie mogę sobie poradzić z tym wątkiem prywatnym. Nie wiem gdzie jest i jak wejść do niego. POMOCY ;/
https://www.babyboom.pl/forum/fora/forum-grudniowych-mam-2017.1215/
Spróbuj i daj znać czy masz dostęp.