reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Oska ode mnie rowniez wszystkiego naj naj najlepszego;*Duzo zdrowka,spokojnej ciazy i niech dzieci zdrowo rosna:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Mikado 93 zapytać zawsze warto. Ja na dziś też mam całą listę pytań. Dobrze że mam cierpliwego lekarza. A i tak nazywa mnie i męża (bardziej męża) panikarzami ^^
@doublemummy, no niezły ten sen ^^ Ja myślę że jak wciąż kochał to owłosienie nie ważne, hihihihi. Apropos nóg ostatnio się zapimniałam i porosłam jak chłop. Ale przedwczoraj się za siebie wrwszcie wzięłam ;)
@gie_er oplułam telefon xD Hihihihihi, dobre. Ja tak mam teraz :D
@maggie91 mnie na kakao naszło na początku ciąży i było pyyyyszne, mniom!
@Oska305 sto lat, sto lat! Zero zmartwień i duuuuużo miłości :)

Idę wziąć leki bo wreszcie trzeba coś zjeść :)

@Eraja @Manique @reniuszek @Rossiczka @Orchidea1312 jej ile dziś dziewczyn wizytuje, czekam na każdą z was!!!!

@Oska305 STO LAT [emoji255]

Mój syn pojechał dziś na pierwszą wycieczkę klasowa do ZOO w Zamościu. Cała noc siły mi się okropne rzeczy, najpierw że wszystkie sklepy były pozamykane i dziecku nawet kanapki nie zrobiłam ani picia nie dałam a on tak płakał że głodny jest. Potem jeszcze coś i jeszcze coś. !!! Myślałam że go rano już nie puszczę tak mi dziwnie było i mnie brzuch że stresu bolał. Ale pojechał i już nie ma odwrotu. On zadowolony i to najważniejsze. syn na zdjęciu w pierwszym rzędzie w okularach. ;)

1496212827-aaaaaa.jpeg

......:::::::::12tydz i 1dni::::::::.........

Ostatnia edycja:
@doublemummy apropo owlosionych nóg, to się zastanawiałam, w ciąży chyba lepiej zrezygnować z woskowania u kosmetyczki? Czy nie? Jak sądzicie?
Sen niezly :-p ostatnio jakaś fala dziwnych snów! :-) :)

reklama
Do góry