reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Z racji iż to nasze pierwsze dziecko potrzebujemy trochę uzupełnić wiedzę :) dostałam od swojego męża taki zestaw książek, sam również czyta ;)
1496160006-aaaaaa.jpeg

A co Wy byście poleciły z tematyki dziecka?

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie lubie seriali :) ja cale zycie sluchawki muzyka i ksiazka :) tylko co szukam na necie ksiazki to juz przeczytana i straciłam motywację do szukania :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak... tylko ja narazie w ciąży nie mogę czytać bo zaraz w głowie mi sie kreci i literki sie rozjezdzaja

Dostałam leki na nadciśnienie kolejna wizyta 27.06 bo 13.06 prenatalne. Dzidziuś ma się dobrze nadrobił 3 dni w stosunku do poprzedniego USG i jest 11t3d. Kurcze to jest takie niesamowite że dzieciątko jeszcze 5 cm nie ma a już wszystko jest, paluszki i żeberka i kręgosłup. Powiedziała że jest ładna przeziorność karkowa więc traktuje to jako dobry omen przed prenatalnymi

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę sie ze z malenstwem ok. Pozdrawiam

Z racji iż to nasze pierwsze dziecko potrzebujemy trochę uzupełnić wiedzę :) dostałam od swojego męża taki zestaw książek, sam również czyta ;)
1496160006-aaaaaa.jpeg

A co Wy byście poleciły z tematyki dziecka?

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ta niebieska książeczka jest super. Rady które tam dają świetnie działają na mojego męża .

Jesli tętno płodu jest wyższe niż 140 to prawdopodobnie bedzie dziewczynka. Z czystej ciekawości mamy które juz znają płeć zgadza Wam sie ta teoria?

Cześć dziewczyny :-) Z chęcią się do Was przyłącze. Termin porodu mam na 14 grudzień. Jutro idę na badania prenatalne do Centrum Sodowski w Katowicach. Mam skierowanie ponieważ skończyłam juz 35 lat - tym bardziej się boje. Jestem juz mamą 10 letniej córci, również z grudnia :-)
Przez plamienia trafiłam na samym początku ciąży do szpitala i jestem cały czas na l4. Biorę tabletki i na szczęście teraz jest już w porządku.
Gratuluję ślicznych i zdrowych fasolek i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny czekające na badanie.

c55f3e3k8o9ruv7g.png

km5se6ydojac30hy.png

reklama
Powiem wam że nic mnie tak nie w**** jak moja uczelnia. To jest tragiczne jak można nieszanować tak studentów. Serio jesteśmy tam jak jakiś gorszy gatunek. Zaczyna mi się sesja i mamy ustalane terminy zaliczeń czasem z całego semestru na 3 dni przed i to mając po drodze np jeszcze 2 zaliczenia. Nie dość, że to jest cholernie męczące i trudne to jeszcze to tak bardzo nie ma sensu...już po 4 latach człowiek jest wytrenowany w szybkiej nauce, ale w głowie po tym nie zostaje nic...

yuudhqvkh0cpri5e.png

Do góry