reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Język niemowląt :) polecam :)

p19uflw1nv024jhl.png

Też polecam tą książkę :-)

Ja dziś czuje się tragicznie ... rano biegunka :( teraz nudności i mocny ból kręgosłupa :(
Ja zwariuje do 19 czerwca do wizyty ... cały czas się zastanawiam czy wszystko jest dobrze...

Witaj :Lenka :) i Orchidea :)

Millo moja córka 2 razy się nie dostała teraz ma skończone 5 lat i pierwszy raz idzie do przedszkola :/

Eraja ale narobiłaś smaka tymi kanapkami ! :)

gie_er ty masz nadwage ??? i takie zajebiste nogi ! SZOK ! zazdroszczę !!

DZIEWCZYNY CIESZE SIĘ Z WASZYCH UDANYCH WIZYT !!! OBY TAK DALEJ !!!

Carlar super :** poki co chyba chlopcy rzadza u nas :)

Orchidea a skad jestes?witaj:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Z Sosnowca, ale mój lekarz polecił mi właśnie usg prenatalne w Katowicach. W poprzedniej ciąży miałam też w Katowicach ale na opolskiej wiec będę mieć jakieś porównanie. Chociaż to było 10 lat temu wiec technika jeśli chodzi o sprzęt musiała iść do przodu :-)

c55f3e3k8o9ruv7g.png

km5se6ydojac30hy.png

Ja dziś czuje się tragicznie ... rano biegunka :( teraz nudności i mocny ból kręgosłupa :(
Ja zwariuje do 19 czerwca do wizyty ... cały czas się zastanawiam czy wszystko jest dobrze...

Witaj :Lenka :) i Orchidea :)

Millo moja córka 2 razy się nie dostała teraz ma skończone 5 lat i pierwszy raz idzie do przedszkola :/

Eraja ale narobiłaś smaka tymi kanapkami ! :)

gie_er ty masz nadwage ??? i takie zajebiste nogi ! SZOK ! zazdroszczę !!

DZIEWCZYNY CIESZE SIĘ Z WASZYCH UDANYCH WIZYT !!! OBY TAK DALEJ !!!
Ja mam jakąś mega dziwną budowę, wiem że to głupie, ale chyba na prawdę mam grube kości, bo na tym zdjęciu ważyłam 70-72 kg
Obraz 006.jpg

Załączniki

• Obraz 006.jpg
    Obraz 006.jpg
    404,8 KB · Wyświetleń: 138
Cześć dziewczyny :-) Z chęcią się do Was przyłącze. Termin porodu mam na 14 grudzień. Jutro idę na badania prenatalne do Centrum Sodowski w Katowicach. Mam skierowanie ponieważ skończyłam juz 35 lat - tym bardziej się boje. Jestem juz mamą 10 letniej córci, również z grudnia :-)
Przez plamienia trafiłam na samym początku ciąży do szpitala i jestem cały czas na l4. Biorę tabletki i na szczęście teraz jest już w porządku.
Gratuluję ślicznych i zdrowych fasolek i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny czekające na badanie.

c55f3e3k8o9ruv7g.png

km5se6ydojac30hy.png
Witaj, super, super, że do nas dołączasz.

Życzę ci samych dobrych wieści na prenatalnych!!!

reklama
Do góry