reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Nudzi mi sie i jakas zdolowana jestem. Leze od 2 godzin w tej samej pozycji i muzyki slucham.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio maraton z 39 i pół sobie zrobiłam. Oglądałam to w pierwszej ciąży i jakoś pozytywnie to na mnie działa. Nawet imie dla córki wybraliśmy podczas oglądania tego serialu. Ja tez leżę bo co wstaje to mam zawroty głowy. Nie lam sie ☺Nudzi mi sie i jakas zdolowana jestem. Leze od 2 godzin w tej samej pozycji i muzyki slucham.
I zazdroszcze ze znalazłaś pozycje w której tyle mozesz leżećNudzi mi sie i jakas zdolowana jestem. Leze od 2 godzin w tej samej pozycji i muzyki slucham.
iwilleatyou
Nie lubie seriali ja cale zycie sluchawki muzyka i ksiazka tylko co szukam na necie ksiazki to juz przeczytana i straciłam motywację do szukaniaJa ostatnio maraton z 39 i pół sobie zrobiłam. Oglądałam to w pierwszej ciąży i jakoś pozytywnie to na mnie działa. Nawet imie dla córki wybraliśmy podczas oglądania tego serialu. Ja tez leżę bo co wstaje to mam zawroty głowy. Nie lam sie [emoji5]
Rossiczka
Moderatorka
Remigiusz Mróz przeczytany ? Ja ostatnio jego kryminały pochłaniamNie lubie seriali ja cale zycie sluchawki muzyka i ksiazka tylko co szukam na necie ksiazki to juz przeczytana i straciłam motywację do szukania
gie_er
Dostałam leki na nadciśnienie kolejna wizyta 27.06 bo 13.06 prenatalne. Dzidziuś ma się dobrze nadrobił 3 dni w stosunku do poprzedniego USG i jest 11t3d. Kurcze to jest takie niesamowite że dzieciątko jeszcze 5 cm nie ma a już wszystko jest, paluszki i żeberka i kręgosłup. Powiedziała że jest ładna przeziorność karkowa więc traktuje to jako dobry omen przed prenatalnymiGie_er jak u Ciebie?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Kryminaly nieeeRemigiusz Mróz przeczytany ? Ja ostatnio jego kryminały pochłaniam
reklama
Rossiczka
Moderatorka
To co lubisz w takim razie ? Romansidła, obyczajowe ?Kryminaly nieee
dla mnie książka to zazwyczaj kryminał