reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Nudzi mi sie i jakas zdolowana jestem. Leze od 2 godzin w tej samej pozycji i muzyki slucham.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kciuki trzymam za wizytujące :D
U nas wciąż gorączka, mi przez cały dzień w głowie się kręci....

Nudzi mi sie i jakas zdolowana jestem. Leze od 2 godzin w tej samej pozycji i muzyki slucham.

Ja ostatnio maraton z 39 i pół sobie zrobiłam. Oglądałam to w pierwszej ciąży i jakoś pozytywnie to na mnie działa. Nawet imie dla córki wybraliśmy podczas oglądania tego serialu. Ja tez leżę bo co wstaje to mam zawroty głowy. Nie lam sie ☺

Ja ostatnio maraton z 39 i pół sobie zrobiłam. Oglądałam to w pierwszej ciąży i jakoś pozytywnie to na mnie działa. Nawet imie dla córki wybraliśmy podczas oglądania tego serialu. Ja tez leżę bo co wstaje to mam zawroty głowy. Nie lam sie [emoji5]
Nie lubie seriali :) ja cale zycie sluchawki muzyka i ksiazka :) tylko co szukam na necie ksiazki to juz przeczytana i straciłam motywację do szukania :)

Gie_er jak u Ciebie?
Dostałam leki na nadciśnienie kolejna wizyta 27.06 bo 13.06 prenatalne. Dzidziuś ma się dobrze nadrobił 3 dni w stosunku do poprzedniego USG i jest 11t3d. Kurcze to jest takie niesamowite że dzieciątko jeszcze 5 cm nie ma a już wszystko jest, paluszki i żeberka i kręgosłup. Powiedziała że jest ładna przeziorność karkowa więc traktuje to jako dobry omen przed prenatalnymi

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry