reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Helo ;-)
Dzisiaj wielki dzień- komunia mojego syna :-D pogoda taka sobie, cały dom jeszcze śpi tylko ja od 6 już nie śpię. Idę powoli ogarniać :-)
Miłego dnia :-)
Powodzenia i udanej komunii ;)
U nas też pogoda licha.Mnie tak głowa boli od wczoraj.Na szczęście wczoraj zrobiliśmy ostatnia parapetówkę i z głowy już.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny:) od jakiegoś czasu Was podczytuje i chciałam do Was dołączyć jeśli mi pozwolicie?:) potrzebuje się z kimś podzielić tym co się dzieje z kimś kto przeżywa to samo i mnie zrozumie. widzę że macie niesamowita więź:)) Dziś np mam brązowe plamienia i potrzebuje wsparcia :(
To moja 2 ciaza pierwsza była biochemiczna teraz jestem w 11 tygodniu ciąży.

Witaj,
Widzisz ja od 5tygodnia plamie i mam bóle brzucha. Teraz w 10tygodniu trafiłam do szpitala na obserwację nic wielkiego się nie dzieje prócz tego że czasem nadal plamie delikatnie i bóle brzucha nadal mam, z ciąża moją jest wszystko wpozadku...na pewno u Ciebie też wszystko ok, jeśli możesz to skontaktuj się z lekarzem, może to jakiś spadek progesteronu...

Witaj,
Widzisz ja od 5tygodnia plamie i mam bóle brzucha. Teraz w 10tygodniu trafiłam do szpitala na obserwację nic wielkiego się nie dzieje prócz tego że czasem nadal plamie delikatnie i bóle brzucha nadal mam, z ciąża moją jest wszystko wpozadku...na pewno u Ciebie też wszystko ok, jeśli możesz to skontaktuj się z lekarzem, może to jakiś spadek progesteronu...
Dziekuje:) mam bardzo duża dawkę bo aż 3x2 luteina dopochwowo i 3x1 duphastom więc nie wiem. Brzuch też mnie pobolewa właśnie. Wczoraj mialam troszke cięższy dzień. Dziś poleże odpoczne zobaczę jak będzie coś bardziej to będę dzwonić do lekarza tak czy tak we wtorek mam wizytę.
A Ciebie podziwiam jesteś bardzo dzielna podczytywałam i ja bym pewnie na Twoim miejscu od zmysłów odeszła... :)

Dziekuje:) mam bardzo duża dawkę bo aż 3x2 luteina dopochwowo i 3x1 duphastom więc nie wiem. Brzuch też mnie pobolewa właśnie. Wczoraj mialam troszke cięższy dzień. Dziś poleże odpoczne zobaczę jak będzie coś bardziej to będę dzwonić do lekarza tak czy tak we wtorek mam wizytę.
A Ciebie podziwiam jesteś bardzo dzielna podczytywałam i ja bym pewnie na Twoim miejscu od zmysłów odeszła... :)

Ja też mam duże dawki 3x2 tabletki lutinusa + 3x2tabletki duphaston + 1raz dziennie prolutex do brzucha...
Powiem Ci szczerze że strasznie mi ciężko jest, strasznie stresuje się tą ciąża tym bardziej że dwa serduszka noszę w brzuszku. Pewnie stres wynika z tego że tak bardzo boję się kolejnej straty... Modlę się codziennie żeby wszystko dobrze się skończyło :-) i mam nadzieję a to chyba najważniejsze :-)

Są super po 25zl-35zl :D są buty rozenkowej z deezee za 40zl, dużo tenisowek po 25zl i trampek po 30zl :D kupilam tenisowki babyblue później pokaże :D i perfumy oryginalne testery kradzione po 10zl :D dużo bluzek podrob levis, Adidas, nike po 35zl :D turecka bawełna :D

p19uflw1nv024jhl.png
Dzieki[emoji9] Może za tydzień się wybiorę. A tych perfum nigdy nie widziałam. A to u Polaków, czy Bułgarów?

reklama
Cześć dziewczyny:) od jakiegoś czasu Was podczytuje i chciałam do Was dołączyć jeśli mi pozwolicie?:) potrzebuje się z kimś podzielić tym co się dzieje z kimś kto przeżywa to samo i mnie zrozumie. widzę że macie niesamowita więź:)) Dziś np mam brązowe plamienia i potrzebuje wsparcia :(
To moja 2 ciaza pierwsza była biochemiczna teraz jestem w 11 tygodniu ciąży.

Witaj. Jasne ze mozesz dolaczyc. Wszystkie jestesmy mile widziane. Jesli ktos nas podvzytuje i sie wacha czy napisac, to niech sie nie wacha, zapraszamy.

Zywa krew kest grozna, bazowe plamienia sie zdarzaja, ale ovzywiscie nie powinno sie ich ignorowac. Jesli masz mozliwosc idz do lekarza, moze dostaniesz troche dodatkowego progesteronu :) Nie stresuj sie, to nie pomoze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry